Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

www.televizyonn.com / Güvenilir mi?

Aliozde

Meraklı
Meraklı
Arkadaşlar herkese merhaba,

Bu site de uygun fiyatla TV ler satılıyor, fakat emin olamadım güvenilir mi? E-ticaret ETBIS'e kayıtlı. Bir kaç defa şikayet.com'da şikayet oluşmuş ama hepsine %100 dönüş yapmış.

Emin olamadım, bilen alış veriş yapan varsa bilgi verirse sevinirim.

sorana kadar hiç duyup görmediğim site, bende araştırınca senle aynı bilgilere ulaştım.
Fiyat çok düşük ya güven vermedi bana

sorana kadar hiç duyup görmediğim site, bende araştırınca senle aynı bilgilere ulaştım.
Fiyat çok düşük ya güven vermedi bana
Adreslerini istedim, hakkımızda kısmında yazduğı gibi, stoktan depodan çalışıyorlar. Adreslerini de verdiler. Ziyaret edebilirsiniz diyorlar :) arada kaldım.

Şikayet var da bütün şikayetler çözümlenip silinmiş bu çok şüpheli. Kendileri aikyet ekleyip algı yaratmışlar gibi. ayrıca şahıs şirketi. Sitelerinde bahsettikleri hacimde işler yapıyorlarsa şahıs şirketi olmalılar. Bana güven vermedi.

Şikayet var da bütün şikayetler çözümlenip silinmiş bu çok şüpheli. Kendileri aikyet ekleyip algı yaratmışlar gibi. ayrıca şahıs şirketi. Sitelerinde bahsettikleri hacimde işler yapıyorlarsa şahıs şirketi olmalılar. Bana güven vermedi.
olabilir

Televizyon markasının çağrı merkezini arayıp ilgili şite ya da ticari ünvan ml verip vermediklerini sorabilirsiniz.
Ürünler çok uygun fiyat. Mesela 70 inch vestel 9120 TL gibi komik bir rakam. Ve bu insanı şüphelendiriyor fazlası izle.
Sonuçta o kadar para verip farklı malzeme gönderilmesi veya arızalı kırık vs ürün gönderilmesi muhtemeldir görüşündeyim. Bir şahıs şirketinin bu kadar uygun mal verebilmesi akıl karı durmuyor.

Ve açıklama da bunu çok düşündürüyor.

internet sitelerinin güvenli olduğunu ve hukuka aykırı faaliyetlerde bulunmadığını/bulunmayacağını garanti etmemektedir.

Bu online satış platformunun güvenilir olup olmadığı önemli bir konu bence de. Değerli @Adem Helvacı veya @İlteriş Yılmaz Tüketici Hakem Heyet’inin kaynakları üzerinden daha net bir bilgiye ulaşabilir mi acaba rica etsek?

ETBİS kayıtlı olması sadece firmanın belgelerinin tam olduğunu gösterir. Ancak firma kurup dolandırıcılık da yapılabilir. Bu nedenle yasal olması sorun çıkarmayacakları veya suç işlemeyecekleri anlamına gelmez. ETBİS'den anlayabileceğiniz sadece şu; karşınızda vergi levhası olan, ticaret sicile kayıtlı bir işletme var. Zaten ETBİS'e kayıtlı olmadan e-ticaret sitesi işletmenin cezası var. Bu nedenle yasal olan tüm siteler ETBİS'e kayıtlı.

Edit: Sikayetvar'da şikayet sayısı artıyor. Muhtemel bir vurkaç vakası yaşanacak.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri