Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Xiaomi yeni akıllı TV'lerini tanıttı: 4K 144 Hz ekranlı Mi TV S65 ve S75

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Özellikleri güzel duruyor şuan satışta olan P1E modelini iyileştirmişler 65 inç fiyatı 435 dolar bakalım bizde ne kadar olur gelirse.

Her markada yaşadığımız en büyük sorunu yine yaşayacağız gibi görünüyor.
Muhatap
Servis
Satış Sonrası Hizmet

Yıllardır ülke de hizmet verenler dahi bezdiriyorken Xiaomi Tv şaşırtmaz :)
Ben bir markada en öncelikli bu konu üzerinde çok duruyorum.

Ürünü kim getiriyor?
Satış Sonrası Hizmetleri kim sağlıyor?
Yedek parça desteğini kim sunacak?
Evime servis olarak Bakkal Rıza Amca mı gelecek yoksa profesyonel bir ekip mi?
Olası bir sorunda yasal muhatabım kim?

Ben bu marka ile ilgili 2020 de bir girişimde bulundum muhatap bulabilmek adına. Karşıma çıkan isimlerin bir kısmının konu ile ilgisi, diğer kısmının bilgisi, bazılarının ise alakası dahi yoktu.

Umarım 3 senede bazı gelişmeler olmuştur :D

Ben bir markada en öncelikli bu konu üzerinde çok duruyorum.

Ürünü kim getiriyor?
Satış Sonrası Hizmetleri kim sağlıyor?
Yedek parça desteğini kim sunacak?
Evime servis olarak Bakkal Rıza Amca mı gelecek yoksa profesyonel bir ekip mi?
Olası bir sorunda yasal muhatabım kim?

Ben bu marka ile ilgili 2020 de bir girişimde bulundum muhatap bulabilmek adına. Karşıma çıkan isimlerin bir kısmının konu ile ilgisi, diğer kısmının bilgisi, bazılarının ise alakası dahi yoktu.

Umarım 3 senede bazı gelişmeler olmuştur :D
Son zamanlar da iyice emin olmaya başladım artık neredeyse her marka sadece ürün satmayı hedefliyor gerisi umurun da değil,
Eskiden markaların kendini övdüğü yerler dayanıklılık kalite olurdu şimdi bas oturmamış özelliği müşterinin şansına ne çıkarsa ha biz araştıran kesim olduğumuz halde sorunlu ürün alıyoruz ya eski mantıkla ilerleyip sadece marka üzerinden (Oo bu Japon, Alman malı sağlamdır) giden insanlar ? işte en çok onlar mağdur oluyorlar.

Son zamanlar da iyice emin olmaya başladım artık neredeyse her marka sadece ürün satmayı hedefliyor gerisi umurun da değil,
Eskiden markaların kendini övdüğü yerler dayanıklılık kalite olurdu şimdi bas oturmamış özelliği müşterinin şansına ne çıkarsa ha biz araştıran kesim olduğumuz halde sorunlu ürün alıyoruz ya eski mantıkla ilerleyip sadece marka üzerinden (Oo bu Japon, Alman malı sağlamdır) giden insanlar ? işte en çok onlar mağdur oluyorlar.
Yaaaa yine iki gün önceki toplantıda, Alman Malı zannedip 2020 de satın aldığı Bosch Buzdolabı ile ilgili yaşadıklarını anlatan Hanımefendi geldi aklıma.

Şu 65 inç 120hz ve 144hz televizyonların sayısı artsın artık. Uygun modellere de gelsin bu özellikler. 25 bin TL üzeri bütçeler ayırıyoruz hep.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri