- Bütçe
- 25000
- Marka Model Bilgisi
- Rota seal 9000 BTU
Arkadaşlar selamlar. Dün başladığım klima alma serüvenini bugün tamamladım. Denizli Sarayköyde ikamet ediyorum. 16 metrelik yatak odası için 9000 BTU klima almaya karar verdim. Airfel Kaira dayrelax ve boch climate serisini incelemeye başladım. Adem abinin alternatif bir önerisiyle rota klimayı da bunlara dahil ettim. Anladığım kadarıyla prime kasa diye adlandırılan midea üretimi klimaların çoğu aynı özellikleri taşıyor. Denizli şahanlar rota klimadan rota seal 9000 modeli için 24000 TL teklif aldım. Elinde de şu an olmadığını 12.000 BTU olanı 28000 e bırakabileceğini söyledi. 9000 BTU olanı bayramdan sonra ayın 10'una kadar teslim edilmek şartıyla 24.000 TL'ye 7 taksit ile satın aldım. (Ziraat karta 9 taksit oluyormuş.) Daikin güvencesiyle olduğu için rotayı tercih ettim umarım beni yanıltmazlar. Piyasaya yeni girmişler sanırım Adem abinin de videosunda gördüm. Telefonda konuşurken vakum konusundan da bahsettim aksi takdirde klimayı kabul etmeyeceğimi de kendilerine söyledim. Bu konuda da güvence verdiler. Yatak odası için klima almayı düşünen arkadaşlar için paylaşım yapıyorum montaj ve diğer işlemleri de buradan sizlerle paylaşmak isterim. @Adem Helvacı abime de teşekkür ederim.