Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Yeni Arçelik NEO 10120 IMP Çamaşır Makinesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Sametylmz

Meraklı
Yeni Üye
Merhaba bu aralar reklamlarda yeni yeni gözükmeye başlayan arçelik otonom çamaşır makinesi hakkında düşünceleriniz nelerdir? (25 kuruş testi yapılması lazım :)
Ürünün Birkaç Özellikleri,
Sıvı Deterjan Dozajlama Sistemi
Var
Motor Tipi
ProSmart™ Inverter
Tambur Deseni
Özel Tasarım Tambur Teknolojisi
Elektronik Su Kontrol Sistemi
Var
Bağlantı
Wi-Fi
Dinamik Rezistans
Var
Gösterge Tipi
I7S
Kalan Zaman Göstergesi
Var
Zaman Programlama Özelliği
0-24 Saat
İç Aydınlatma
Var
Su Taşma Emniyet Sistemi
Var
Dengesiz Yük Kontrolü
Var
Çocuk Kilidi
Var
Su Tüketimi (1 Çevrim)
47 L
Ağırlık
76 kg

Ekli dosyalar

• arcelik-10120-imp-10-kg-1200-devir-a-enerji-camasir-makinesi_80803.jpg
    arcelik-10120-imp-10-kg-1200-devir-a-enerji-camasir-makinesi_80803.jpg
    27.2 KB · Görüntüleme: 24
  • arcelik-10120-imp-10-kg-1200-devir-a-enerji-camasir-makinesi_80803.jpg
    arcelik-10120-imp-10-kg-1200-devir-a-enerji-camasir-makinesi_80803.jpg
    27.2 KB · Görüntüleme: 23
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Paylaştığım halde demek ki buraya internet sebebiyle gelmemiz malum köyde şebeke sıkıntısı pek bir üst düzeyde

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Son düzenleme:
Deli gibi titreşim var ve çıkardığı ses eski kamyonları hatırlattı bana ama Arçelik grubu için bile normal olamaz bu kadarı. Ben ilk başta şunu düşündüm acaba yerler parke olduğu için olabilir mi. Çünkü parke üzerinde çoğu makinenin titreşimli çalıştığını biliyorum. Fayans gibi sağlam ve düz bir zeminde olsa makine sıkıntılı diyebilirdim ama parke üzerindeyken yorum yapmak zor.

Deli gibi titreşim var ve çıkardığı ses eski kamyonları hatırlattı bana ama Arçelik grubu için bile normal olamaz bu kadarı. Ben ilk başta şunu düşündüm acaba yerler parke olduğu için olabilir mi. Çünkü parke üzerinde çoğu makinenin titreşimli çalıştığını biliyorum. Fayans gibi sağlam ve düz bir zeminde olsa makine sıkıntılı diyebilirdim ama parke üzerindeyken yorum yapmak zor.
Abi makine vur ellere ellere oynuyor hortumu bağlı olmasa salona geçip el çırpmaya başlayacak 🤣 parkeden olacak iş değil tek başına.

Abi makine vur ellere ellere oynuyor hortumu bağlı olmasa salona geçip el çırpmaya başlayacak 🤣 parkeden olacak iş değil tek başına.
Valla bilemiyorum Arçelik'te vuruntulu uçmalı zıplamalı çok makine gördüm ama bu biraz ekstrem gibi. Birkaç kez parke yüzünden benzer şekilde çalışan makinelere şahit olmuştum, ayak ayarı ve zemin gerçekten önemli ama yine de net bir yorum yapamıyorum.

Aynen çok aşırı titreşim var mesela annem ile konuşuyordum telefonda sıkma yapıyordu annem bile bu ses ne dedi düşünün yani makineden mi geliyor bu ses dedi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri