Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Yeni Evleneceğim 65 inc TV önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

HasanKyck

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
75000
Marka Model Bilgisi
TCL, Samsung, LG
Yeni evleneceğim. Evime 65 inc çok uzun süreler kullanabileceğim bir TV almak istiyorum. Bu konuda miniled TV'lerin bana daha uygun olduğunu düşünüyorum. TCL tarafında c6k/q6c ve c7k/q7c dikkatimi çekti. Samsung tarafında qn80f ve qn85f dikkatimi çekti. LG tarafına bakmadım. TCL kağıt üstünde daha iyi gibi görünse de endişelerim var. Bilinçli bir tüketici olarak 10 yıl kadar kullanabileceğim en F/P cihazı arıyorum. Sizlerde de bu konuda yardım bekliyorum.

Bu kadar fiyata çıkmışken OLED de bakabilirim yalnız şu yanma işi açıkçası korkutuyor. Ne kadar uzun ömürlü olur endişelerim var. Mümkün mertebe bütçemi aşmadan hatta altında bir ürün almak istiyorum. Dediğim gibi en F/P ürünü arıyorum.

Yeni evleneceğim. Evime 65 inc çok uzun süreler kullanabileceğim bir TV almak istiyorum. Bu konuda miniled TV'lerin bana daha uygun olduğunu düşünüyorum. TCL tarafında c6k/q6c ve c7k/q7c dikkatimi çekti. Samsung tarafında qn80f ve qn85f dikkatimi çekti. LG tarafına bakmadım. TCL kağıt üstünde daha iyi gibi görünse de endişelerim var. Bilinçli bir tüketici olarak 10 yıl kadar kullanabileceğim en F/P cihazı arıyorum. Sizlerde de bu konuda yardım bekliyorum.

Bu kadar fiyata çıkmışken OLED de bakabilirim yalnız şu yanma işi açıkçası korkutuyor. Ne kadar uzun ömürlü olur endişelerim var. Mümkün mertebe bütçemi aşmadan hatta altında bir ürün almak istiyorum. Dediğim gibi en F/P ürünü arıyorum.
Hocam 75 liraya nethouse da var TCL q6c almıştım iade edip q7c aldım çok iyi e o paraya daha iyisi yok oled i geçin c7k da aynısı zaten q7c nin günden güne fiyat artıyor ona göre daha iyisi 2026 lar gelicek 150 ye falan alırsınız yeni teknolojiyi q7c tatmin etmiyorsa c7k nın incelemeleri var aynısı izleyin tek fark fiyat ha param olsa q8c alırdım işi bitirirdim

Hocam 75 liraya nethouse da var TCL q6c almıştım iade edip q7c aldım çok iyi e o paraya daha iyisi yok oled i geçin c7k da aynısı zaten q7c nin günden güne fiyat artıyor ona göre daha iyisi 2026 lar gelicek 150 ye falan alırsınız yeni teknolojiyi q7c tatmin etmiyorsa c7k nın incelemeleri var aynısı izleyin tek fark fiyat ha param olsa q8c alırdım işi bitirirdim
Q7c ile ilgili daha çok bilgi verir misiniz? Olumlu ve olumsuz deneyimlerimiz nelerdir?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri