Herkese merhaba öncelikle deprem sebebiyle sayın forum yöneticileri başta olmak üzere tüm üyelere baş sağlığı dilerim.Rabbim İnşallah tekrar bizlere böyle bir şey yaşatmaz hayata devam ediyoruz fakat bir yanımız malesef hep bir buruk şu süreçte. Yakında evleneceğim yakın dediğim Agustos ayı fakat fiyatlar öyle hızlı yükseliyor ki şimdiden alıp bu durumun önüne geçmek istiyorum. Televizyon seçimindeki ana faktör tabiki de bütçe Adem abinin neredeyse tüm videolarını izledim kafamda bir liste oluşturdum televizyona dair Salonumuz öyle çok büyük bir salon değil 20-25 metrekare arası bir salon uydu yayını çok fazla izleneceğini sanmıyorum haberlerden baska genelde Netflix,Youtube, Oyun konsolu ve hafta sonları lig maçlarına bakarım vaktim olursa eğer. Bütçe olarak 20 Bin TL yi geçmek istemiyorum açıkçası salonda ufak zaten ayrıca masraflı bir yoldayım önüme neler çıkacak hiç bilmiyorum. Edindiğim izlenimlerden ötürü TCL 55C728 - Samsung 60BU8000 modelleri arasındayım. Yada şöyle biraz daha zorlayıp Sony KD-55X89J alsam bu maddi külfete değer mi? Yerli üreticilerden de tavsiye alabilirim yani benim için ne kadar uygun olursa eve alacağım diğer ihtiyaçlara yönlendireceğim bütcemi. Ayrıca birde Çamaşır makinesi tavsiye ederseniz çok sevinirim. Her marka birbirinin benzeri gibi. Vaktinizi aldığım için özür diler hepinize saygılarımı sunarım.Şimdiden vereceğiniz tavsiyeler için çok teşekkür ederim.