- Marka Model Bilgisi
- Lg
Bugün yeni aldığım LG klima kuruldu vakum yapılacak mı diye sorduğumda ise yeni klimalarda vakum işlemine gerek olmadığı söylendi ve vakum yapılmadı bu doğru mu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayır tabi ki ... geçmiş olsunBugün yeni aldığım LG klima kuruldu vakum yapılacak mı diye sorduğumda ise yeni klimalarda vakum işlemine gerek olmadığı söylendi ve vakum yapılmadı bu doğru mu
Hocam ben de o an pek inanmadım ama sonra internette bir sitede gördüm orda da gerek yok yazınca tamam dedim geçtim şuan klimayı kullaniyorum ve soğutmasini hiç beğenmedimHayır tabi ki ... geçmiş olsun
Klima nın dış ünitesi elbette ki vakumlu. Gaz hapis şekilde.Hocam ben de o an pek inanmadım ama sonra internette bir sitede gördüm orda da gerek yok yazınca tamam dedim geçtim şuan klimayı kullaniyorum ve soğutmasini hiç beğenmedim
Şıklığına ve iyi yorumlarına kanıp normal klimalardan +6 k civarı bir para verdim ama bu performansı gördükten sonra hiç moralim kalmadı.Klima nın dış ünitesi elbette ki vakumlu. Gaz hapis şekilde.
eeee peki iç ünite kanalları ? peki aradaki klima borusu ? bu da mı fabrikadan vakumlu geliyor :/
Hele ki LG ürün şimdiden size Teknik servis ve müşteri hizmetleri konusunda sabır diliyorum :/
Öncelikle müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirin. Bu arada tüketici hakem heyetine de başvuruyu yapın .
Hocam kesinlikle yalan en az 5 dakika vakum yapması gerekli kesinlikle vakum yapılmadan kurulmaması gerekli hangi il hangi servis bu yaptıkları iş bilmezlik şimdi dış ünitenin değişimi gerekliBugün yeni aldığım LG klima kuruldu vakum yapılacak mı diye sorduğumda ise yeni klimalarda vakum işlemine gerek olmadığı söylendi ve vakum yapılmadı bu doğru mu
Ne kadara aldınız bilmiyorum ama montaj esnasında gaz eksilmiş olabilir bi soğutma gayet iyi olması lazım yoksa vakum tamam ama öyle soğutmayo direk etkileyen bir durum değil daha çok enerji tüketimi ve ömür ile ilgili bir durumdur vakum.Şıklığına ve iyi yorumlarına kanıp normal klimalardan +6 k civarı bir para verdim ama bu performansı gördükten sonra hiç moralim kalmadı.
Hocam öyle de adam uzun uzun anlattı sadece taşınırken yapılır diye ben de bir sitede yanlış bilgi görünce öyle düşündümYanlış anlama da kardeşim bu forumda ilk defa görmüyorum seni. Biz bas bas bağırıyoruz vakumsuz olmazzzzz.
Geçmiş olsun ne diyelim
Anladım hocam biraz kullandıktan sonra enerji tüketimi verilerini paylaşacağımNe kadara aldınız bilmiyorum ama montaj esnasında gaz eksilmiş olabilir bi soğutma gayet iyi olması lazım yoksa vakum tamam ama öyle soğutmayo direk etkileyen bir durum değil daha çok enerji tüketimi ve ömür ile ilgili bir durumdur vakum.
bu sekilde kullanmayi mi dusunuyorsunuz ? Hakkinizi arayin lutfen ugrasip nolcak demeyin sirf o zevki almak icin sikayet ederimAnladım hocam biraz kullandıktan sonra enerji tüketimi verilerini paylaşacağım
Doğru diyorsunuz bu kadar para veriyoruz ama yapılan şeye bakın arayacağımBu
bu sekilde kullanmayi mi dusunuyorsunuz ? Hakkinizi arayin lutfen ugrasip nolcak demeyin sirf o zevki almak icin sikayet ederim![]()
Hocam geçmiş olsun kötü bir servis deneyimi olmuş üzüldüm sizin adınıza kesinlikle işin peşini bırakmayın. Ayrıca dış ünite arkasında boru payı varmı istenilirse uzatılabilir belki.Bir de iç üniteyi de çeşitli bahaneler söyleyerek duvarın ortasina değil de köşeye kurdular kapakciklarla yön veriyorum ama yinede o kadar işe yaramıyor
Gitti o klima geçmiş olsun.Bugün yeni aldığım LG klima kuruldu vakum yapılacak mı diye sorduğumda ise yeni klimalarda vakum işlemine gerek olmadığı söylendi ve vakum yapılmadı bu doğru mu
konuyu surekli takip ediyor olacagimDoğru diyorsunuz bu kadar para veriyoruz ama yapılan şeye bakın arayacağım
Vakum yapıldı diye imza almış olabilirler mi? Bunu da düşünmek gerek. Belki de müşteriden her şey yolunda diye imzayı aldı. Tek çare manometre fotoğrafının olup olmaması.Utanmaz herifler. LG'yi arayın olayı anlatın DIŞ ÜNİTE DEĞİŞİMİ istediğinizi belirtin bakalım ne diyecekler. Eğer yanaşmazlarsa direkt THH'ye verin LG'yi. Bugün sevgili @Beril in önceden demontaj edilen kenarda bekleyen bilmem kaç yıllık LG klimasına 50 dakika vakum yapıldı. Ki zamanında sökülürken paldır küldür hiç bir kurala riayet edilmeden sökülmüştü cihaz.
Lg servisleri genellikle imza almıyor hiç denk gelmedi bugüne kadar. Hatta me, daıkın, bosch, samsung ve tcl de montaj sonunda manometreyi vakum cihazıyla fotoğrafladığını gördüm ama lg yi hiç görmedim.Vakum yapıldı diye imza almış olabilirler mi? Bunu da düşünmek gerek. Belki de müşteriden her şey yolunda diye imzayı aldı. Tek çare manometre fotoğrafının olup olmaması.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.