Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Yeni klima vakum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Alperen123

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Lg
Bugün yeni aldığım LG klima kuruldu vakum yapılacak mı diye sorduğumda ise yeni klimalarda vakum işlemine gerek olmadığı söylendi ve vakum yapılmadı bu doğru mu

Hocam ben de o an pek inanmadım ama sonra internette bir sitede gördüm orda da gerek yok yazınca tamam dedim geçtim şuan klimayı kullaniyorum ve soğutmasini hiç beğenmedim
Klima nın dış ünitesi elbette ki vakumlu. Gaz hapis şekilde.
eeee peki iç ünite kanalları ? peki aradaki klima borusu ? bu da mı fabrikadan vakumlu geliyor :/

Hele ki LG ürün şimdiden size Teknik servis ve müşteri hizmetleri konusunda sabır diliyorum :/

Öncelikle müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirin. Bu arada tüketici hakem heyetine de başvuruyu yapın .

Klima nın dış ünitesi elbette ki vakumlu. Gaz hapis şekilde.
eeee peki iç ünite kanalları ? peki aradaki klima borusu ? bu da mı fabrikadan vakumlu geliyor :/

Hele ki LG ürün şimdiden size Teknik servis ve müşteri hizmetleri konusunda sabır diliyorum :/

Öncelikle müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirin. Bu arada tüketici hakem heyetine de başvuruyu yapın .
Şıklığına ve iyi yorumlarına kanıp normal klimalardan +6 k civarı bir para verdim ama bu performansı gördükten sonra hiç moralim kalmadı.

Yanlış anlama da kardeşim bu forumda ilk defa görmüyorum seni. Biz bas bas bağırıyoruz vakumsuz olmazzzzz.

Geçmiş olsun ne diyelim

Bugün yeni aldığım LG klima kuruldu vakum yapılacak mı diye sorduğumda ise yeni klimalarda vakum işlemine gerek olmadığı söylendi ve vakum yapılmadı bu doğru mu
Hocam kesinlikle yalan en az 5 dakika vakum yapması gerekli kesinlikle vakum yapılmadan kurulmaması gerekli hangi il hangi servis bu yaptıkları iş bilmezlik şimdi dış ünitenin değişimi gerekli

Şıklığına ve iyi yorumlarına kanıp normal klimalardan +6 k civarı bir para verdim ama bu performansı gördükten sonra hiç moralim kalmadı.
Ne kadara aldınız bilmiyorum ama montaj esnasında gaz eksilmiş olabilir bi soğutma gayet iyi olması lazım yoksa vakum tamam ama öyle soğutmayo direk etkileyen bir durum değil daha çok enerji tüketimi ve ömür ile ilgili bir durumdur vakum.

Ne kadara aldınız bilmiyorum ama montaj esnasında gaz eksilmiş olabilir bi soğutma gayet iyi olması lazım yoksa vakum tamam ama öyle soğutmayo direk etkileyen bir durum değil daha çok enerji tüketimi ve ömür ile ilgili bir durumdur vakum.
Anladım hocam biraz kullandıktan sonra enerji tüketimi verilerini paylaşacağım

Kesinlikle hocam kolaymı kazanılıyor para hakkınızı arayın lütfen değiştirmek zorundalar dış üniteyi bence işk işiniz lg ye kayıt oluşturun ve heryerden darlayın.

Bir de iç üniteyi de çeşitli bahaneler söyleyerek duvarın ortasina değil de köşeye kurdular kapakciklarla yön veriyorum ama yinede o kadar işe yaramıyor

Hocam
Bir de iç üniteyi de çeşitli bahaneler söyleyerek duvarın ortasina değil de köşeye kurdular kapakciklarla yön veriyorum ama yinede o kadar işe yaramıyor
Hocam geçmiş olsun kötü bir servis deneyimi olmuş üzüldüm sizin adınıza kesinlikle işin peşini bırakmayın. Ayrıca dış ünite arkasında boru payı varmı istenilirse uzatılabilir belki.

Utanmaz herifler. LG'yi arayın olayı anlatın DIŞ ÜNİTE DEĞİŞİMİ istediğinizi belirtin bakalım ne diyecekler. Eğer yanaşmazlarsa direkt THH'ye verin LG'yi. Bugün sevgili @Beril in önceden demontaj edilen kenarda bekleyen bilmem kaç yıllık LG klimasına 50 dakika vakum yapıldı. Ki zamanında sökülürken paldır küldür hiç bir kurala riayet edilmeden sökülmüştü cihaz.

Utanmaz herifler. LG'yi arayın olayı anlatın DIŞ ÜNİTE DEĞİŞİMİ istediğinizi belirtin bakalım ne diyecekler. Eğer yanaşmazlarsa direkt THH'ye verin LG'yi. Bugün sevgili @Beril in önceden demontaj edilen kenarda bekleyen bilmem kaç yıllık LG klimasına 50 dakika vakum yapıldı. Ki zamanında sökülürken paldır küldür hiç bir kurala riayet edilmeden sökülmüştü cihaz.
Vakum yapıldı diye imza almış olabilirler mi? Bunu da düşünmek gerek. Belki de müşteriden her şey yolunda diye imzayı aldı. Tek çare manometre fotoğrafının olup olmaması.

Vakum yapıldı diye imza almış olabilirler mi? Bunu da düşünmek gerek. Belki de müşteriden her şey yolunda diye imzayı aldı. Tek çare manometre fotoğrafının olup olmaması.
Lg servisleri genellikle imza almıyor hiç denk gelmedi bugüne kadar. Hatta me, daıkın, bosch, samsung ve tcl de montaj sonunda manometreyi vakum cihazıyla fotoğrafladığını gördüm ama lg yi hiç görmedim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri