Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Yeni Televizyon Alma Arifesindeyim Görüşleriniz Önemli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan night_33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

night_33

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15000
Marka Model Bilgisi
VESTEL 55UA9090, GRUNDİG 55GHU8500a
Öncelikle herkese merhaba. Salonum için 55 ekran bir televizyon almayı düşünüyorum, TCL 55P735 model televizyonu almak, canlı görmek için VATAN mağazasına gittim ve kafam çok karıştı parlaklık evet baya az yani tatmin etmiyor, derken 55C635 modeline yöneldim herşey gayet güzel duruyor ama fiyat biraz yüksek geldi ne yapabilirim diye düşünürken görüntüsü renklerdeki canlılığı yandan bakış açısıyla bir televizyona gözüm ilişti VESTEL 55UA9090 gerçekten görüntü forumda bahsedildiği gibi çok güzel ben burdayım diyor, derken GRUNDİG 55GHU8500a modelini gördüm ve VATAN da peşin fiyatına 12 taksit imkanı var kredi ile işin aslı işime daha çok geldi VESTEl de ise 10 taksit var ondan yana da sıkıntı yok.
Şimdi siz değerli üstatların görüşü benim için çok önemli bu kredi işi TCL de olmuş olsa hiç düşünmem ancak iki model arasına sıkıştım kaldım;
VESTEL 55UA9090
GRUNDİG 55GHU8500a
bu iki model arasında tavsiyeleriniz hangisinden yana olur .

Arçelik ve üretimi televizyonlarda hangi panelin kullanıldığını bilmediğimiz için 55UA9090 daha mantıklı bir seçim olacaktır. Televizyonu almadan çnce herhangi bir Vestel bayisinde görmeniz yararlı olacaktır.

Vatan mağazasında gördüm dakikalarca dönen bütün görüntülerde hepsini izledim Vestel gerçekten canlılık parlaklık olarak çok iyiydi ama kısa süre sonra sorun çıkarırmı aldık ama pişman olurmuyum düşüncesi var sürekli, etrafımda Grundig kullananlara soruyorum memnun olduklarını söylüyorlar o yüzden kararsız kalıyorum.

Vatan mağazasında gördüm dakikalarca dönen bütün görüntülerde hepsini izledim Vestel gerçekten canlılık parlaklık olarak çok iyiydi ama kısa süre sonra sorun çıkarırmı aldık ama pişman olurmuyum düşüncesi var sürekli, etrafımda Grundig kullananlara soruyorum memnun olduklarını söylüyorlar o yüzden kararsız kalıyorum.
Vestel alsanız da Grundig alsanızda ortalama 5 yıl içerisinde ya ledlerden ya da panelden sıkıntı çıkaracaktır. Bu Vestel ya da Grundig bazlı değil TFT-LCD teknolojisi ile üretim yapan firmaların her birinde yaşanan problemlerdir. Yerli markalarımızın 3 yıl garanti avantajı içimizi rahatlatıyor. 3 yıl içerisindeki panel, led ya da başka bir arıza sonucu garantiden çözülüyor mesele. Keşke Arçelik'te kullandığı paneli paylaşsa da bizde nasıl beyaz eşya da Arçelik ve üretimi rahatça önerebiliyorsak televizyonlarını da önerebilsek.

Sizi çok iyi anlıyorum siz ve Adem bey sürekli bu durumdan şikayetçi, ben sizin demek istediğinizi anladım sanırım kararımı Vestel den yana kullanacağım gibi.

Sizi çok iyi anlıyorum siz ve Adem bey sürekli bu durumdan şikayetçi, ben sizin demek istediğinizi anladım sanırım kararımı Vestel den yana kullanacağım gibi.
Nisan ayinda trendyoldan aldim buradan görüş alarak 55ua9090 modelini ,Görüntü kalitesi parlaklik vs hoşuma gitti uygulamalar hizli açılıyor netflixte film izlemek keyifli. Diger kullandigim tv arcelik 2017 model cok ariza acti netlik vs hosuma gitmiyordu . Yeni üretim arcelikler nasildir bilmiyorum ama vestel gayet hosuma gitti. Ben ürün alirken garanti süresine ve servis agina ozellikle bakiyorum çünkü illa ki sorun çıkarıyor ürünler.
@Adem Helvacı abinin bu tv de şerh koydugu nokta 6 cof olmasi.
Işık sizmalari vs rahat etmeyecek düzeyde benim tv nin.
Ilk acilmada cok az takilmalari oluyor ama kisa süreligine sorun olarak bile soylenemez onun haricinde hızı gayet yeterli benim icin. Baska olumsuz soyleyebilecegim bir tarafi yok

Teşekkür ederim yorumunuz için Grundig de kesin 6 cof dur. Grundig 55ggu9760 modeline satış temsilcisi arkadaşlarım güzel diyor fiyat uygun olsa da taksit seçeneği yok.
Bir sorum daha olacak Grundig de ggu, ghu vs. Gibi terimler ne ifade ediyor kalite bu terimlerin neyine göre değişiyor bilgisi olan varmıdır acaba.

Seçeneklerim arasında olan Grundig de kredi taksit seçeneği kalkınca Vestelden başka bir seçeneğim kalmıyor bakinirken 55qa9700 modeli gözüme çarptı qled sanırım ua9090 ile aralarında 2.000 TL fark var sizce bu farkı vermeye değermi birde Adem bey alacağınız zaman panel bilgisi hakkında bilgi isteyiniz demiş şuan hala tekil panelde mi yoksa karma panelde mi üretim yapılıyor

Seçeneklerim arasında olan Grundig de kredi taksit seçeneği kalkınca Vestelden başka bir seçeneğim kalmıyor bakinirken 55qa9700 modeli gözüme çarptı qled sanırım ua9090 ile aralarında 2.000 TL fark var sizce bu farkı vermeye değermi birde Adem bey alacağınız zaman panel bilgisi hakkında bilgi isteyiniz demiş şuan hala tekil panelde mi yoksa karma panelde mi üretim yapılıyor
Vestel bayisine gidin qa9700'ü ve ua9090'ı görün hangisi sizi tatmin ederse onu alırsınız.

Murat bey teknosaya gittim Teknosada da ing bank in kredi taksit muhabbeti varmış tcl 55p635 modelini almayı düşünüyorum muhakkak verdiğim diğer örneklere göre tavsiyeniz bu yönde olacaktır sizinde, 120 Hz yazsada satıcı arkadaş sadece oyunlarda 120 Hz verdigini söyledi dogrumudur

C635'in paneli 120 hz değil 60hz donanımsal hız destekli. Yazılımsal olarak 120 ye çıkabiliyor ama donanımsal 120 hz gibi olmaz tabiki.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri