Test Hesaplarından bir daha kontrole dip mesaj attım sorun görülmüyor. Kullanıcı hesabına bakayım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Buldum tarayıcı kaynaklı Opera da çıkmıyor Opera kullanıyorum ben.Test için alınmış olan hesaplardan bakmıştım. Moderatör ya da yetki olmadan normal kullanıcı görebiliyor temayı. Hatta üye olmadan da çıkıyor. Sıkıntı ne olabilir bilemedim.
Ademe söyleyeyim senin hesabı kontrol etsin istersen.
Turuncu güzeldir. Yeşil hayattır, Mavi candır, Pembe pembiştir. Sevin renkleri.Buldum tarayıcı kaynaklı Opera da çıkmıyor Opera kullanıyorum ben.
Varsayılan yeşil Turuncu olunca her ilk girişte o geliyor bana renkleri sevmedim birkaç arkadaşıma gösterdim onlarda sevmedi neyse Adem abiyi seviyoruz o seçmiş madem iade ederiz onun zevki![]()
Abi dur daha Disco topumuz gelecek, @Yelda Helvacı özel istedi@İlteriş Yılmaz @Adem Helvacı tema çok güzel olmuş ellerinize sağlık özelleştirme seçenekleri olsun yazı tipi kullanıcı isimlerinin etrafında ışıldayan çevrim içi göstergesi hersey mükemmel![]()
Işıklı,yanar dönerli fosforlum diye seveceğim onuAbi dur daha Disco topumuz gelecek, @Yelda Helvacı özel istedi![]()
Sizi bir yerden mırnavlıyor muyum acaba?Işıklı,yanar dönerli fosforlum diye seveceğim onu
Gündüz modu yeşil Turuncu olanı sevdim cidden. Şaşırtıcı ama sevdim@İlteriş Yılmaz
Bende normal görünüyor. Nerede yaşanıyor tam olarak?@İlteriş Yılmaz PCTeknikElektronik kullanıcı adı kısa tema ve uzun tema ikisinde de son k harfini aşağı atıyor ona bir formül var mı?
İlginç ama gerçek.Işıklı,yanar dönerli fosforlum diye seveceğim onu
Gündüz modu yeşil Turuncu olanı sevdim cidden. Şaşırtıcı ama sevdim@İlteriş Yılmaz
Bende normal görünüyor. Nerede yaşanıyor tam olarak?
İlginç ama gerçek.![]()
Renklerle sorunum yok Adem beni rahatsız etti.Turuncu güzeldir. Yeşil hayattır, Mavi candır, Pembe pembiştir. Sevin renkleri.
Her renge bir anlam yüklersek yandık.
Tanırsın tanırsın. Adem amcanı görüntülü aradığımda sesleniyordum sana.Sizi bir yerden mırnavlıyor muyum acaba?![]()
Yaşlı mı? O daha 2 -3 yaşında değilmiydi yahu?Tanırsın tanırsın. Adem amcanı görüntülü aradığımda sesleniyordum sana.
Ömrümde onun gibi uysal kedi görmemiştim.)) Yaşlı olduğundan hali yok garibin.
Kadraja girmiyor hepsi aşağı atıyor fazla harfi Adem abi.
Kırmızı Beyazımız vazgeçilmezimiz o ayrı konu.Renklerle sorunum yok Adem beni rahatsız etti.
Hani Kırmızı Beyaz Ay Yıldız da olsa harika olurdu.
En değerlime varım ,daha ne olsun.))@Yelda Helvacı Osmanı engelledin mi gız? Bende online ama osmanda ofline görünüyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 18570Ekli dosyayı görüntüle 18571
Aslında isim uzun da bir formül bulmak lazım, ya belki bir tık punta ayarı ve sonrasında karakter sınırı getirelim senden sonra gelecek olanlar için.Kadraja girmiyor hepsi aşağı atıyor fazla harfi Adem abi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.