Çaktırma da seni kazıklamışız.Bundan sonra gold üyelerle muhattabim birde tcl klima kullananlar digerleri yazmasin lutfen
@Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz
Bu ne biçim Gold rengi yahu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çaktırma da seni kazıklamışız.Bundan sonra gold üyelerle muhattabim birde tcl klima kullananlar digerleri yazmasin lutfen
@Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz
CAf cafli renk abi işte biliyon etin üstune altin tozu dökuyorlar carpi 2 3 baska bir seye koyuyorlar oda degerleniyor farkimiz olsunÇaktırma da seni kazıklamışız.
Bu ne biçim Gold rengi yahu![]()
Bu projeyi test için satın alınacak TV lerde 2 sene önce denemiştim.Yok ya indirime gerek burdan gelen bütceyle adem abi bize guzel cihazlar alip test eder sonra o cihazi satar baska cihaz alir onu tanitir bence col guzel bir seye vesile olduk![]()
@İlteriş Yılmaz kahve suyu hazır, gel de balkonda gayfe keyfi yapak, hem de şu gold rengini konuşakCAf cafli renk abi işte biliyon etin üstune altin tozu dökuyorlar carpi 2 3 baska bir seye koyuyorlar oda degerleniyor farkimiz olsun![]()
GOogle reklamlarina abanabilirsiniz abi ben rahatim şuan@İlteriş Yılmaz kahve suyu hazır, gel de balkonda gayfe keyfi yapak, hem de şu gold rengini konuşak![]()
Ula ağanın vip üyeliğinin üstüne vip üyelik olur mi ulaYıllıkta 2 ay beleş![]()
Sen talep ilettin, yerine getirdik. Hadi sıra sende.Ula ağanın vip üyeliğinin üstüne vip üyelik olur mi ula![]()
Çok geriden geliyorsun sevgili kardeşim ilterişSen talep ilettin, yerine getirdik. Hadi sıra sende.![]()
Ooo hayırlı olsun. Adam sözünün eri çıktı.Çok geriden geliyorsun sevgili kardeşim ilteriş![]()
E tabi bu ablalar olmasa bu klipleri kim neden izlesin?Gold üyelere bu şarkıyı armağan ediyorum![]()
Hiç öyle şey olur mu yahu? İlk member sen olduğuna göre yönetim takımına ciğer şiş ısmarlaman gerekir kutlamak için. İncelerizde ilklerin sahibi olmak kolay mımesleğim gereği hiç bir yerde bulamazsın abi
evet abi forumun ilk gold memberi benim artık nihahahboynuma çiçekler takılacak mı demli bir çay içebilecem mi artık
![]()
ciger şiş hafif kalır cağ kebap nasıl olur ?Hiç öyle şey olur mu yahu? İlk member sen olduğuna göre yönetim takımına ciğer şiş ısmarlaman gerekir kutlamak için. İncelerizde ilklerin sahibi olmak kolay mı![]()
Ağa'nın eli tutulmaz derlerciger şiş hafif kalır cağ kebap nasıl olur ?![]()
14 il de çalıştığım firmanın tesisi var Manisada bunların içindeAğa'nın eli tutulmaz derler
O değil de, bir gün bakalım nasip olacak mı şöyle büyük bir buluşma![]()
Ooooo Demek ki bir İzmir firma ziyaretimizde neden olmasın?14 il de çalıştığım firmanın tesisi var Manisada bunların içinde![]()
Manisa,Eskişehir,Kayseri,Çorlu,Gebze,İstanbul,Yunanistan,İngiltere,Zonguldak,Bursa,Bitlis,Gaziantep ve Adana
Boğa burcu kadınları yemek sever biliyorsunuz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.