Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Yetkili Servis

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kitap

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar, ürün kurulumlarında yanında güya kampanya var adı altında muhtemelen çok kişiye bu şekilde kazık atılıyordur. Herkesin bilgilenmesi adına paylaşmak istedim.

Bende yeni çamaşır makinesi aldım. Burada şikayetçi olduğum şey firmanın kendisi değil. Allah bilir bu yetkili servisler çoğu kişi fiyatlara bakmıyordur diye kaç kişiyi kazıklamışlardır diye düşündüm.

Bu da ürünün internetteki fiyatı. Hem tekli satılan linkteki fiyatı, bana teknik servisin teklif etmiş olduğu tek ürün fiyatından daha ucuz. Hem de dörtlü satılan fiyatı. Şu anda web sitesinde Tekli 259 TL, Dörtlü ise 800 TL. Teknik servis ise çamaşır makinesini kurduğumuz güne özel tekli fiyatı 300 TL dörtlü fiyatı ise 1000 TL dedi. Konuyla ilgilide şöyle diyeceğim Firmayı temsil eden kişiyle görüştüğümde sitemizdeki fiyatlar tavsiye edilen satış fiyatıdır diyor. Ama konu bu değil. Sonuçta teknik servisler daha pahalıdan müşterilerine geçiriyor olabilir. Benim buna da lafım yok, ki kaldı ki bence kesinlikle doğru bir şey değil, ama bu konuyu geçiyorum. Bana der ki biz bu temizlik ürününü de satıyoruz fiyatı da bu kadar der. Ama bana kampanya olduğunu bu ürünü daha sonra almak istediğimde daha pahalıya alacağımı normalde fiyatının 380 TL olduğunu söylüyor. Bugün aldın aldın yoksa sonra daha pahalıya alırsın demek istiyor. Bu ise dolandırıcılıktır. Bir de güya bana kampanyalı olduğunu iddia ettiği fiyat üzerinden bile geçirmiş oluyor. Bari kampanyalı fiyatı internetteki fiyatıyla aynı olsaydı :)

Toplam 8 adet ürünü internetten alsaydım 1600 TL ye alacaktım. Vade farksız olduğu için bugüne indirgenmiş fiyatı da belki 1400 TL civarlarına gelecekti.

Aldığım ürün;

Ekli dosyalar

• Ürün fiyatı.png
    Ürün fiyatı.png
    109.9 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Aynen hocam ben burda değilken babamların makineye de amortisör tamiri yapılmış, sözde senelik ücretsiz bakım paketi adı altında 1-2 tane satmışlar. Ne yapacağımızı şaşırdık bu insanlara karşı. Eve bı servis usta falan çağırınca kalkanları giyiyoruz artık aman surdan kaziklamasinlar diye

Aynen hocam ben burda değilken babamların makineye de amortisör tamiri yapılmış, sözde senelik ücretsiz bakım paketi adı altında 1-2 tane satmışlar. Ne yapacağımızı şaşırdık bu insanlara karşı. Eve bı servis usta falan çağırınca kalkanları giyiyoruz artık aman surdan kaziklamasinlar diye
Evet kesinlikle öyle. İçi gücü bırakıp eve getiriyorlar insanı korkudan. Anlamayan biri olduğu anlarsa bu pek zeki arkadaşlar acımıyorlar.

Ben de 2 ay önce BSH grubu bir çamaşır makinesi aldım. Kurulum sırasında 800₺ demişlerdi bu ürüne.

Merhabalar, bununla ilgili videoda çekebilirsiniz, çünkü ürün kurulumlarında yanında güya kampanya var adı altında muhtemelen çok kişiye bu şekilde kazık atılıyordur. Herkesin bilgilenmesi adına güzel olabilir.

Bende Siemens'ten yeni çamaşır makinesi aldım. Burada şikayetçi olduğum şey Siemens'in kendisi değil. Allah bilir bu yetkili servisler çoğu kişi fiyatlara bakmıyordur diye kaç kişiyi kazıklamışlardır diye düşündüm. Konunun detayları hem yazı haliyle hem de ekteki görselde mevcuttur.

Bu da ürünün internetteki fiyatı. Hem tekli satılan linkteki fiyatı, bana teknik servisin teklif etmiş olduğu tek ürün fiyatından daha ucuz. Hem de çoklu satılan fiyatı. Şu anda Siemens'in web sitesinde Tekli 259 TL, Dörtlü ise 800 TL. Benden aldıkları dörtlü fiyatı ise 1000 TL. Görseldeki konuyla ilgilide şöyle diyeceğim konuşmadaki Siemens'i temsil eden kişi sitemizdeki fiyatlar tavsiye edilen satış fiyatıdır diyor. Ama konu bu değil. Sonuçta teknik servisler daha pahalıdan müşterilerine geçiriyor olabilir. Benim buna da lafım yok, ki kaldı ki bence kesinlikle doğru bir şey değil, ama bu konuyu geçiyorum. Bana der ki biz bu temizlik ürününü de satıyoruz fiyatı da bu kadar der. Ama bana kampanya olduğunu bu ürünü daha sonra almak istediğimde daha pahalıya alacağımı normalde fiyatının 380 TL olduğunu söylüyor. Bugün aldın aldın yoksa sonra daha pahalıya alırsın demek istiyor. Bu ise dolandırıcılıktır. Bir de güya bana kampanyalı olduğunu iddia ettiği fiyat üzerinden bile geçirmiş oluyor. Bari kampanyalı fiyatı internetteki fiyatıyla aynı olsaydı :)

Toplam 8 adet ürünü internette alsaydım 1600 TL ye alacaktım. Vade farksız olduğu için bugüne indirgenmiş fiyatı da belki 1400 TL civarlarına gelecekti. Buradaki derdim benden giden 600 TL de değil. Muhtemelen ürünü iade alacaklardır. Ben sadece diğer tüketicilere böyle bir durum olduğunu haber etmek istedim.

Ürüne ilerde zam gelirse diye fiyatların bu gündeki fiyatı yansıtması açısından fiyat görselini de koyuyorum.

Görsellerde tam net çıkmadığı için yazı halini de buraya koyuyorum:
Chat started on 24 Feb 2024, 12:05 PM (GMT+0)​
(12:05:52)*** İsmim - joined the chat ***
(12:05:52)- İsmim
Merhaba yetkili servisle ilgili şikayet oluşturmak istiyorum. Bugün çamaşır makinesi kurulumum yapıldı. Ve bana eğer bugün alırsanız Çamaşır Makinesi temizleyici normalde 380 TL yerine 300 TL ye alacaksınız. Eğer 4 tane bir arada alırsanız ise tanesi 250 TL den 1000 TL ye alacaksınız. Ürünün ilk kurulum gününe özel kampanya dendi.

Ve ben şimdi siteye bakıyorum. Ürünün zaten normal de tane fiyatı 259 TL. 4 tanesi ise 800 TL.

Bu dolandırıcılık değil mi?

https://www.siemens-home.bsh-group....0#/Tabs=section-highlights/Togglebox=manuals/
(12:05:56)*** Canlı Destek joined the chat ***
(12:06:02)Canlı Destek
Merhaba, Siemens Canlı Desteğe hoş geldiniz.
(12:06:18)Canlı Destek
- (Temsilci İsmi) ben , kontrol sağlıyorum
(12:06:20)Canlı Destek
Yardımcı olabilmek için sizi kısa bir süre bekleteceğim.
(12:06:52)İsmim
Ben ise 8 tane alıp 2000 TL ödedim. Oysa zaten 1600 TL imiş. Kampanya falan yokmuş.
(12:08:01)İsmim
Üstüne internette 7 taksitte yapılıyor. Bana taksitte yok dedi.
(12:08:20)Canlı Destek
Web sitemiz üzerinde görmüş olduğunuz fiyatlandırmalar markamızca belirlenmekte olup, tavsiye edilen satış edilen satış fiyatıdır. Servis bünyelerinde aynı ürün grubu farklı fiyatlandırma ile satışa sunulabilmektedir , Memnuniyetsizliğinizi ve konu için iletmiş olduğunuz şikayetin incelenmesi adına bilgi vereceğim (İsmim) Bey , incelemeler tamamlanıp tarafınıza kısa süre içinde dönüş yapılmış olacaktır.
(12:09:02)İsmim
Tamam teşekkür ederim
(12:09:20)Canlı Destek
Rica ederim (İsmim) Bey, talebiniz sonucunda dönüş yapılacaktır
Bu işe yaramıyor bu arada. Bende iq700 makine var işe yaramadı. En son makineyi bir detaylı temizlik yapacağım rezistans sökerek.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri