Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ZAYIFLAMA İÇİN KAHVE

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mustaffa

Müdavim
Araştırmacı
Merhaba iyi akşamlar. Zayıflamak için Bitkisel veya farklı tür zayıflama ilaç önerir misiniz aramız'da kullanan var mı? varsa yorumlanı alablir miyim.

Örnek bilader kendisine bundan almıs

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    70.8 KB · Görüntüleme: 21
Zayıflama için hareket bol sıvı öğle yemeği yada sabah kahvaltısı atanabilir. Aç kalınan süre sonunda şeker tüketmemek gerekir. Yemeklerde protein ve sağlıklı karbonhidratlar tercih edilmelidir.

Zayıflama için hareket bol sıvı öğle yemeği yada sabah kahvaltısı atanabilir. Aç kalınan süre sonunda şeker tüketmemek gerekir. Yemeklerde protein ve sağlıklı karbonhidratlar tercih edilmelidir.
Eyvallah işim gereği sürekli oturuyorum akşam eve gelince'de aynı oturmak. Deprem bölgesiyiz spor salonları yıkıldı. Yoksa fitnes gidiyordum ama malum kilo almaya başladım aklıma böyle şeyler geldi. Fakat zararları çokmus galiba

Sakın böyle saçma şeylere güvenme parayı geçtim sağlığından olursun. Ekmek ve pilavı kes bol su iç zamanla verirsin
Evet doğrusunuz ekmek çok seviyorum örnek kahvaltı'da 1 ekmek yerim ama bugünler de kestim çeyrek ekmek yiyorum. Aslında öğle veya akşam yemeğini çoğu zaman dışarı'da yiyirom hanıma gel dışarı çıkalım diyorum. Orda'da ekmek felan gidiyor işte. Çayının yanına pasta tatlı vs bosuna kilo almıyoruz

Eyvallah işim gereği sürekli oturuyorum akşam eve gelince'de aynı oturmak. Deprem bölgesiyiz spor salonları yıkıldı. Yoksa fitnes gidiyordum ama malum kilo almaya başladım aklıma böyle şeyler geldi. Fakat zararları çokmus galiba
Her gün 30dk yürüyüş yetecek fazlasına gerek yok yesiklerimize dikkat ediyoruz size yağ yakmak için sağlıklı yağları bol bol tüketmeniz gerektiğini söyleyebilirim. Atıştırmalık olarak bol bol yerfıstığı tüketin hem protein hemde sağlıklı yağ içerir zayıflatır. 😃

Her gün 30dk yürüyüş yetecek fazlasına gerek yok yesiklerimize dikkat ediyoruz size yağ yakmak için sağlıklı yağları bol bol tüketmeniz gerektiğini söyleyebilirim. Atıştırmalık olarak bol bol yerfıstığı tüketin hem protein hemde sağlıklı yağ içerir zayıflatır. 😃
Memleket osmaniye kahvaltı'da yer fıstığı yerim çok severim yemeğim gün olmaz :)) Yediklerimze dikkat edemiyorum işte etmem gerek ama maalesef göz doymuyor

Fıstığı bilmemde ekmek insanlığa zarar kiloyu dengede tutmak istiyorsan ekmeği iyice azalt onuda yapamam dersen ekmeğin içini yeme içi hamur adamı mahvediyor

Abi kahvaltıda yer fıstığı nı yeni farkettim 😱
Fıstığın da yağ oranı az değil herşeyin fazlası zarar

doğal yöntemler ile yapmaya bak bu işleri zayıflama çayı detoks suyu bilmem limonlu su limonun bile fazlası zarar.
Fıstığın gözüdesin diye onunla yatıp kalkma 😁

Haruniye Düziçinden önceden banada çok gelirdi böle taze taze kendimiz tuzla kavurur yerdik son zamanlarda dokunmaya başlayınca komple bıraktım.

Fıstığı bilmemde ekmek insanlığa zarar kiloyu dengede tutmak istiyorsan ekmeği iyice azalt onuda yapamam dersen ekmeğin içini yeme içi hamur adamı mahvediyor

doğal yöntemler ile yapmaya bak bu işleri zayıflama çayı detoks suyu bilmem limonlu su limonun bile fazlası zarar.

Haruniye Düziçinden önceden banada çok gelirdi böle taze taze kendimiz tuzla kavurur yerdik son zamanlarda dokunmaya başlayınca komple bıraktım.
Bizim burda yer fıstığı tatlısı yapılır saray burma denir harika bişey ya. Pekmez ve hamurdan yapablir toz şeker kullanilmaz Baklavadan lezzetli benim gözümde :)) Belki yemişsindir diyecem de eski kadınlar bilir yapmasını yeniler bilmez belki eski topraktan kalma biseyler varsa olablir :))

Bizim burda yer fıstığı tatlısı yapılır saray burma denir harika bişey ya. Pekmez ve hamurdan yapablir toz şeker kullanilmaz Baklavadan lezzetli benim gözümde :)) Belki yemişsindir diyecem de eski kadınlar bilir yapmasını yeniler bilmez belki eski topraktan kalma biseyler varsa olablir :))
Yok onu hiç tatmadım valla 😋
Sen diyet yapaman usta aha buraya yazıyom🤣🤣

Sağlık için sabah kahvaltısı atlayın derim. Son zamanlarda çok moda olan “Otofaji” videolarını izlerseniz özellikle akşam 9dan 15 saat boyunca aç kalara sadece sıvı alarak vücudunuzun daha sağlıklı kalmasını sağlayabilirsiniz. Ben başladım hafta içi akşam 9dan ertesi gün öğlen 12 ye kadar oruç. Çok daha sağlıklı hissediyorum, bunun yanında eklem ağrılarım ve sağlık için bazı takviyelerde alıyorum.

Bu arada ne size ne kardeşinize böyle ne idüğü belirsiz firmaların içeceklerini tavsiye etmem. Firmanın adresini arattırdığınızda giyim atölyesi çıkıyor.

Son düzenleme:

Yağ yakmak için kaliteli yağlar kullanıyoruz kardeşim 😃🙋🏼‍♂️

Sağlık için sabah kahvaltısı atlayın derim. Son zamanlarda çok moda olan “Otofaji” videolarını izlerseniz özellikle akşam 9dan 15 saat boyunca aç kalara sadece sıvı alarak vücudunuzun daha sağlıklı kalmasını sağlayabilirsiniz. Ben başladım hafta içi akşam 9dan ertesi gün öğlen 12 ye kadar oruç. Çok daha sağlıklı hissediyorum, bunun yanında eklem ağrılarım ve sağlık için bazı takviyelerde alıyorum.

Bu arada ne size ne kardeşinize böyle ne idüğü belirsiz firmaların içeceklerini tavsiye etmem. Firmanın adresini arattırdığınızda giyim atölyesi çıkıyor.
öğle 12 ye kadar yememek baş ağırısı yapmaz mı hocam. Ben bir kaç kere dedim sürekli halsiz ve baş ağırısı oluyor

öğle 12 ye kadar yememek baş ağırısı yapmaz mı hocam. Ben bir kaç kere dedim sürekli halsiz ve baş ağırısı oluyor
Bünyeye göre değişir lakin bir sağlık sorununuz yoksa tüm bu yeme alışkanlıklarımız bizi psikolojik olarak etkiliyor. Misal siz baş ağrısı yapmazmı diye düşündüğünüz için eminim ki yapar. Kendinizi (sağlık probleminiz yoksa) bu konuda rahatlatın, gücün sizin iradenizde olduğunu tekrarlayın ve oruç sürenizi yavaş yavaş uzatın. Misal ilk hafta kahvaltınızı her zaman yaptığınızdan 2 saat sonra yapın, 2. Hafta 4 saat…vs göreceksiniz çok daha zinde hissedip daha rahat kilo vereceksiniz. Şekerli içecek gıdalardanda uzak durmakta fayda var. Misal bir tatlıdan bahsetmişsiniz,içinde pekmez olması onu daha masum yapmıyor malesef :( İlk düşmanınız kahvaltı ve şeker olmalı bence. Sonra un ve tuz kısmına yavaşça geçersiniz.

Bünyeye göre değişir lakin bir sağlık sorununuz yoksa tüm bu yeme alışkanlıklarımız bizi psikolojik olarak etkiliyor. Misal siz baş ağrısı yapmazmı diye düşündüğünüz için eminim ki yapar. Kendinizi (sağlık probleminiz yoksa) bu konuda rahatlatın, gücün sizin iradenizde olduğunu tekrarlayın ve oruç sürenizi yavaş yavaş uzatın. Misal ilk hafta kahvaltınızı her zaman yaptığınızdan 2 saat sonra yapın, 2. Hafta 4 saat…vs göreceksiniz çok daha zinde hissedip daha rahat kilo vereceksiniz. Şekerli içecek gıdalardanda uzak durmakta fayda var. Misal bir tatlıdan bahsetmişsiniz,içinde pekmez olması onu daha masum yapmıyor malesef :( İlk düşmanınız kahvaltı ve şeker olmalı bence. Sonra un ve tuz kısmına yavaşça geçersiniz.
Saydıklarının hepsini çok seviyorum vallaha :) kahvaltı çok severim ama artık bırakmak gerekiyor tatlı şeyleri muhakkak yerim gün içinde ama artık farkındayım bırakmam gerekiyor sağlıklı beslenmek gerek yoksa yağ oluşuyor.

Saydıklarının hepsini çok seviyorum vallaha :) kahvaltı çok severim ama artık bırakmak gerekiyor tatlı şeyleri muhakkak yerim gün içinde ama artık farkındayım bırakmam gerekiyor sağlıklı beslenmek gerek yoksa yağ oluşuyor.

Bir tavsiyede tam kan tahlili yaptırıp bir baktırın eksik gedik var mı, ona göre önlem alın. Bir sağlık sorunu yoksa (ki umarım yoktur) mental olarak bunu bitirirsiniz.

Bu tarz şeylerden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu tarz ürünler Sağlık Bakanlığı değil de Tarım ve Orman Bakanlığı kapsamındaki ürünler diye geçiyor. Denetim konusunda al birini vur ötekine tabii ama o apayrı bir konu. Ancak bu tarz ürünler böbrek, karaciğer gibi organlarda problemlere neden olabiliyor. Hatta bir diyetisyen konu ile ilgili bir video yapmıştı Youtube'da. Ürünün marka sahibi de bir internet fenomeni idi. Diyetisyen gerçekleri söyledi diye ailesine kadar tehdit telefonları almıştı. Vücudunuza uygun bir bisiklet alın ve yavaş yavaş menzili arttırarak kendinize bir program yapın. En azından sağlıklı bir şekilde yakarsınız yağlarınızı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri