Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Zıpkın-dalış kanalım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fyyzkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fyyzkn

Yeni Üye
Yeni Üye
Farklı içeriklerin paylaşıldığı bu başlığı görünce ben de sizlerle kendi Youtube sayfamı paylaşmak istedim. Amatör seviyede zıpkın avcılığı yapıyorum ve çektiğim görüntüleri kanalımda paylaşıyorum. İlgili arkadaşlarımızı bu kanala bekliyorum. Teşekkürler...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Farklı içeriklerin paylaşıldığı bu başlığı görünce ben de sizlerle kendi Youtube sayfamı paylaşmak istedim. Amatör seviyede zıpkın avcılığı yapıyorum ve çektiğim görüntüleri kanalımda paylaşıyorum. İlgili arkadaşlarımızı bu kanala bekliyorum. Teşekkürler...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Bak hemen ilgimi çekti ? hatta bir gün planlama yapalım birlikte dalalım ? Seydikemer'den çıkıp geleyim. ?

o hocam komşuymuşuz? yaklaşık 1 aydır bütün incelemeleri izliyorum kanaldaki hiç aklıma gelmemiş nerde olduğunuz? Ben de Kınık'tayım çok yakınız. İstediğiniz zaman çıkabiliriz beraber kanalıma teşrif etmeniz çok mutlu eder?

o hocam komşuymuşuz? yaklaşık 1 aydır bütün incelemeleri izliyorum kanaldaki hiç aklıma gelmemiş nerde olduğunuz? Ben de Kınık'tayım çok yakınız. İstediğiniz zaman çıkabiliriz beraber kanalıma teşrif etmeniz çok mutlu eder?
Evet çok yakınız, oldukça keyifli olur. ? Ofisimiz de Seydikemer'de. Gelmek istersen haritalara İnceleriz yazman yeter. Ama öncesinde buradan ofiste olup olmadığımızı öğren tabi. ?

Feyyaz kardeşimle tanıştık. Ofisimizi ziyaret etti sağ olsun. ? @Ado

Ekli dosyalar

• 20230522_180728.jpg
    20230522_180728.jpg
    46.2 KB · Görüntüleme: 11
Çok güzel ağırlandım değerli vaktinizi ayırdınız bana. Aynı zamanda bizzat sizden tv tavsiyesi alma ayrıcalığı yaşadım?. Adem Hocam, İlteriş Hocam çok çok teşekkürler. Bizim taraflara da mutlaka uğrayınız biz de sizleri ağırlamak isteriz ??

Çok güzel ağırlandım değerli vaktinizi ayırdınız bana. Aynı zamanda bizzat sizden tv tavsiyesi alma ayrıcalığı yaşadım?. Adem Hocam, İlteriş Hocam çok çok teşekkürler. Bizim taraflara da mutlaka uğrayınız biz de sizleri ağırlamak isteriz ??
Her zaman bekleriz. Pek yakında dalacağız inşallah. ??

Forumdaki sessizliğimi yine bir zıpkın videom ile bozayım ? bu kez Fethiye'de dalış yaptım. izlemek isteyenler bağlantıyı paylaşayım;

Forumdaki sessizliğimi yine bir zıpkın videom ile bozayım ? bu kez Fethiye'de dalış yaptım. izlemek isteyenler bağlantıyı paylaşayım;
Oo ellerine sağlık. Müren dolapta duruyor. Bir ara yapsak mı. :hihi Zıpkın arabada geziyor sürekli. Mürenden sonra bi dalıp avlanamadım. ?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri