Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

BerkTas kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Cevap 12 gündür internetim yok haklarim nelerdir?

Ben eskiden bu tür sorunlarda BTK ya yazardım arkasından telekom şirketi müşteri hizmetleri beni arardı. Son durum nedir bilmiyorum. Bilişim Teknolojileri kurumu bu konuda baya etkiliydi.
  2. B

Satın Alma Önerisi Cep telefonu

S23-S24-S25 ekranları bana küçük geliyor. Tercih meselesi tabii. Hatta para olsa katların Honor v3 alır tablet konusuyla telefon konusunu beraber çözerdim heralde. Bu arada Honor Magic 7 Pro kullanıcısıyım.
  3. B

Satın Alma Önerisi Cep telefonu

Şu videoya bakabilirsiniz. Bir Honor kullanıcısı olarak 200 Pro da önerebilirim.
  4. B

Banka Kredi Sigortası

Banka açısından bakarsanız Kredi aldığınız ev üzerinde ipotekleri var ve eve yada size birşey olursa kendilerini korumaları gerekir dolayısıyla Dask, Konut (Dask ın geri ödemesi yetersiz olduğu için) ve Hayat sigortası (Size birşey olursa konutun parasını kurtarmak için) yaptırmaları çok...
  5. B

Satın Alma Önerisi Modem Önerisi 2025 { Keenetic Hopper DSL AX1800 Wi-fi 6 Alındı }

Size modem i Türk Telekom vermiyor mu hatta kiralıyor diye biliyorum. Ondan güncel düzgün çalışan bir modem ile değişim isteseniz sorunuz çözülmez mi? En ekonomik tarafından.
  6. B

Tüketici Hakları TCL MİSLİ İLE DEĞİŞİM YAPILAN ÜRÜN

Koskoca firmalar bile üçkağatçı gibi davranıyor. Dünayanın televizyonunun satan Bilcom un düşütüğü, müşterisini düşürdüğü duruma bak. Yazık.
  7. B

Sohbet Skype kapanacak mı, ne zaman kapanacak? Kapanış tarihi belli oldu!

Bana göre en zamanının en başarılı uygulamasıydı Microsoft alıp ürünü öldürdü. Teams e yatırım yaptı ama bence onda da başarısız oldu. Bana göre Google Meet görüntülü toplantılarda en basit ve verimli uygulama.
  8. B

Soru Cevap Laminant Parke & Tadilat

Aslında insanın kafasında netleşmiş bir iş bile olsa total zekanın insanın ufkuna ve görüşüne ne kadar katkı sunduğuna dair güzel bir örnek. Değişik fikirler değişik görüşler ne kadar önemli..
  9. B

Çözüldü 3,5 Dakika Vakum Süresi (Midea)

Önceki form yazılarından bildiğim kadarıyla dış ünite değişimi dışında başka çözüm yok. Önerdikleri çözümü kabul etmeyin.
  10. B

Satın Alma Önerisi Onvo 65OVF9000UQ

Bunlarda gördüğüm sıkıntı Ram 2 Hafıza 8 olması. Google TV için çok düşük değerler.
  11. B

Satın Alma Önerisi Menzil Genişletici

Benim ev 110 m2 eğer bir gün 1000mbit kullanırım diyorsanız S7 sıkıntı olabilir. Benim evde kablo istenmediğinden fiber modem kapının girişinde ayakkabılığın üstünde. Yanına 1 adet S7 koydum modeme kablo ile bağladım. Temel amacım Televizyonda kayıpsız bir internet olduğundan 2. sini salona...
  12. B

Satın Alma Önerisi Menzil Genişletici

Kesinlikle bende Mesh öneririm. Bende de 2 adet S7 var modemin in Wifi sini kapattım sadece onu kullanıyorum. Evin her odasında kayıpsız net internet. Yaptığınız yatırımı kesinlikle çıkarır.
  13. B

Diğer Sorular AKBANK YILLIK KART ÜCRETİ İADE ALINABİLİR Mİ?

Bana her sene Halk Bankası aidat yansıtır. Yazılı bir şekilde itiraz ederim onlarda red eder. Bende bu red yazısıyla Tüketici hakem heyetine başvururum 2 ay içinde banka iade eder. E-Devlet üzerinden yerinizden kalkmadan THH e görsellerler beraber başvurabilirsiniz.
  14. B

Satın Alma Önerisi Max 15K Dikey Süpürge Önerisi

Geçen yıl Amazon dan yurt dışı siparişile aşağıdaki linktekinin süpürgenin bir alt modelini anneme 3.800 e almıştım sonra akrabalara 2 tane daha aldık. Alttaki modeli kullanmadım ama aldığım alt modeli temizlemesi basit ucuz ve kullanışlıydı...
  15. B

Satın Alma Önerisi Max 15K Dikey Süpürge Önerisi

Karcher den uzak dur. Bende var memnun değilim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri