Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Onvo 65OVF9000UQ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

öylesinebirhesa

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25 bin
Marka Model Bilgisi
Onvo 65OVF9000UQ
Merhaba, iki tane tv alacağım, biri 55 inç biri 65 inç olacak. Onvo 65OVF9000UQ modeli ile ilgili düşünceleriniz nedir? Eğer uyarsa bu modelin 55 ve 65 inç olanını alacağım. en fiyat performans duran bu. Modelin herhangi bir inceleme videosunu bulamadım. Dolayısıyla uzun kullanımın deneyimini merak ediyorum. Bir de Onvo'nun servis desteği hakkında olumsuz yorumlar okudum. Konuyla alakalı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar.

cevabınız için teşekkürler. fakat biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz? Onvo'yu önermemenizin belli bir sebebi var mı?
Hocam Onvo kalite ve teknk servis memnuniyeti anlamında tavsiye edebileceğimiz bir marka değil
Bütçeniz dahilinde atacağım tvyi alabilirsiniz 55 inçi 20 küsür 65 inçi 23 küsür civarı sepete özel %5 indirim

Son düzenleme:
Merhaba, iki tane tv alacağım, biri 55 inç biri 65 inç olacak. Onvo 65OVF9000UQ modeli ile ilgili düşünceleriniz nedir? Eğer uyarsa bu modelin 55 ve 65 inç olanını alacağım. en fiyat performans duran bu. Modelin herhangi bir inceleme videosunu bulamadım. Dolayısıyla uzun kullanımın deneyimini merak ediyorum. Bir de Onvo'nun servis desteği hakkında olumsuz yorumlar okudum. Konuyla alakalı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar.
Bunlarda gördüğüm sıkıntı Ram 2 Hafıza 8 olması. Google TV için çok düşük değerler.

öncelikle yanıtınız için teşekkürler. benim söylediğim onvo modeli qled olduğu için cezbedici gelmişti, sizin attıklarınız gördüğüm kadarıyla qled değil. ekran kalitesi olarak farkını anlamazsın diyebilir misiniz? yani çok bir görüntü farkı oluşturur mu bilemediğimden soruyorum.

öncelikle yanıtınız için teşekkürler. benim söylediğim onvo modeli qled olduğu için cezbedici gelmişti, sizin attıklarınız gördüğüm kadarıyla qled değil. ekran kalitesi olarak farkını anlamazsın diyebilir misiniz? yani çok bir görüntü farkı oluşturur mu bilemediğimden soruyorum.
Hocam Qled normal Lede oranla bir tık daha canlı görüntü sunuyor bir Oled değil sonuçta ama tabiki son karar sizin teknik olarak bir sorun olmadığı sürece Onvodaki görüntü de sizi tatmin edebilir

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri