Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

furkan01 kullanıcısının son içeriği

1. F

Satın Alma Önerisi Tv önerisi tcl vs samsung

Teşekkür ederim. Bunun için klima altına bir ünite eklentisi yaptırmayı umut ediyorum.
  2. F

Duvara montaj halinde tahminen sol ve sağda 5 cm boşluk kalıyor. Bu sanırım sorun oluşturmaz değil mi hocam? Vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Ekleyebilirsem ufak resim ekleyeceğim
  3. F

Satın Alma Önerisi C645 VS P735 serisi

Hocam 50 ya da 55 düşünüyorum ben de. Android arayüzü nasıl hızlı mı? Bu dalgalanma olayını araştırayım ben de
  4. F

@Murat ALA Oyun oynamak ikinci planda. Daha çok film yerel kanallar normal TV şeklinde. Monte edeceğim duvar genişliği 135 cm.
  5. F

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
  6. F

Ek olarak sormak istediğim, 135 cm civarı TV için duvar uzunluğu var. TCL 55C645 sanırım 123 cm. Bu şekilde tercih etsem montajı sağlıklı olur mu?
  7. F

TCL Tv kutusu hasarlı teslimat

Servis gelip kurulumu yapıyor. TV 'de sorun varsa kutu TV fotoğraflarını çekip tutanak altına alıyor ve genel merkezlerine gönderiyor. Genel merkez de buna göre iade - değişim kararı alıyor. ( Okuduğum bir yorumda bu yazıyordu. Tam olarak böyle olmayabilir. )
  8. F

TCL de çok fazla şikayet okudum özellikle servisin açtığı tv lerde sorun çıktığında kutuları sağlam olsa dahi iade-değişimde yaşanan sorunlarla ilgili. Normalde genel olarak ilgilendiğim marka buydu. Bu konu hakkında yorumunuz nedir? 50 inç 4k tv önerilerinizi de almak isterim. Philips Ambilight...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri