Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Harun 2020 kullanıcısının son içeriği

1. H

Teknik Soru Acer laptop şarja takmadan açılmıyor

Batarya sökülüyorsa kolay şekilde gömülü değilse bataryayı söküp şarja takmadan boşta açma kapama tuşuna 4 5 basın çekin sonra bataryayı takıp çalıştırın muhtemelen açılacaktır.
  2. H

Satın Alma Önerisi 9000 klima önerisi

teşekkürler @Adem Helvacı hocam arayacağım. E.C.A Ecotech 9.000 Btu klimalar nasıl peki fiyat olarak uygunlar
  3. H

denizli hocam kuzey cephe küçük yatak odası 10 15 m2. Salona airfel almıştım tavsiyenizle dış ünite biraz sesli çalışıyor onun için yatak odasında airfel düşünmüyorum gibi fazla bütçede çıkamıyorum
  4. H

hocam bosch olmaz o zaman fiyat performans olarak genel olarak sadece soğutma odaklı yatak odasında kullanılacak klima önerirmisiniz 16 17 18 bin bandında.
  5. H

Bosch un bütün klimaları midea üretimi mi yani
  6. H

@Adem Helvacı hocam bosch klima tarafında nasıldır iyi marka ama klima tarafında nasıldır hiç bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim
  7. H

Eyvallah hocam teşekkürler böylede iyice kafa karışıyor 😃
  8. H

Bosch Climate 2000 CL2000-Set 26 WE- airfel ltmx25n 9000 btu ürünlerin hangisini önerirsiniz yatak odası için klima almayı düşünüyorum 15 m2 yatak odası sessizlik de önemli bütçe max 18 bin gibi.
  9. H

Satın Alma Önerisi Telefon tavsiyesi

Poco x6 pro al geç hocam o fiyata en iyi fiyat performans ürünü üstüne yok.
  10. H

Satın Alma Önerisi Yatak odası klima önerisi

Evet iç dış ünitenin de sessizliği önemli dijitsu midea üretimiydi sanırım yada çalıştırıp uyumadan kapatıp 1 saat sonrasında çalıştırabilirim şımartın akıllı kumandası var
  11. H

Satın Alma Önerisi Yatak odası klima önerisi

@Adem Helvacı adem hocam merhabalar yatak odası için uygun fiyatlı 9000 btu klima arayışındayım 16 bin civarı 10 m2 oda kuzey cepheli Denizlide oturuyorum sadece yaz için kullanacağım ne önerirsiniz dijitsu önerdiğiniz gördüm ama servis tarafı sıkıntılı yorumları var önerdiğiniz fp ürünü var...
  12. H

Vestel Üretimi Televizyonların Full Yazılım Talep Başlığı

8894915200474 toshiba 55QA4163DT yazılımı oluyor mu hocam Android kaç oluyor en son sürümü

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri