Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Yatak odası klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Harun 2020

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
16000
Marka Model Bilgisi
Dijitsu
@Adem Helvacı adem hocam merhabalar yatak odası için uygun fiyatlı 9000 btu klima arayışındayım 16 bin civarı 10 m2 oda kuzey cepheli Denizlide oturuyorum sadece yaz için kullanacağım ne önerirsiniz dijitsu önerdiğiniz gördüm ama servis tarafı sıkıntılı yorumları var önerdiğiniz fp ürünü var mıdır teşekkürler şimdiden seviliyorsunuz.

Yer olarak en sessiz modeli almalısınız. Yoksa gece uyumak zulüm olur.
Markaların iç ünite ses basınç değeri dbA değerlerine bakın düşük olanı tercih etmeye çalışın.

Yer olarak en sessiz modeli almalısınız. Yoksa gece uyumak zulüm olur.
Markaların iç ünite ses basınç değeri dbA değerlerine bakın düşük olanı tercih etmeye çalışın.

Evet iç dış ünitenin de sessizliği önemli dijitsu midea üretimiydi sanırım yada çalıştırıp uyumadan kapatıp 1 saat sonrasında çalıştırabilirim şımartın akıllı kumandası var

@Adem Helvacı adem hocam merhabalar yatak odası için uygun fiyatlı 9000 btu klima arayışındayım 16 bin civarı 10 m2 oda kuzey cepheli Denizlide oturuyorum sadece yaz için kullanacağım ne önerirsiniz dijitsu önerdiğiniz gördüm ama servis tarafı sıkıntılı yorumları var önerdiğiniz fp ürünü var mıdır teşekkürler şimdiden seviliyorsunuz.
@Adem Helvacı

Dijitsu servis konusunu tam oturtmadı sanırım daha. Airfel - Kaira - Demirdöküm - Sigma - Beko - Altus - ECA - Baymak - Samsung gibi markalara bakabilirsiniz.

Mesela şuan HB'de kampanya ile 16.600 TL'ye ECA Ecotech var.

Bakınca 12'lik ve 9'luk klima arasında fiyat olarak neredeyse fark yok. Eğer uyarsa 10 metrekare için gerekmese de min BTU değeri düşük bir 12'lik klima da bakabilirsiniz.

Dijitsu servis konusunu tam oturtmadı sanırım daha. Airfel - Kaira - Demirdöküm - Sigma - Beko - Altus - ECA - Baymak - Samsung gibi markalara bakabilirsiniz.

Mesela şuan HB'de kampanya ile 16.600 TL'ye ECA Ecotech var.

Bakınca 12'lik ve 9'luk klima arasında fiyat olarak neredeyse fark yok. Eğer uyarsa 10 metrekare için gerekmese de min BTU değeri düşük bir 12'lik klima da bakabilirsiniz.
Kurulum dahil mi acaba

Çok da indirim yokmuş, 16.752 TL'den 16.600'e düşmüş %1 indirimmiş :hihi

Yine de teyit etmek lazım kurulum olayını fakat birkaç markada öyle durum var diğerlerinde yok.
Valla klima eca olunca dikkatimi çekti lokalde 30k bütçe ile ya multi split yada iki ayrı klima ihtiyacı olan bir arkadaş var eğer illa midea olacak demezse linki yapıştırdım oraya bir inceleme yapsın bakalım ilaç gibi gelecektir :alala

Valla klima eca olunca dikkatimi çekti lokalde 30k bütçe ile ya multi split yada iki ayrı klima ihtiyacı olan bir arkadaş var eğer illa midea olacak demezse linki yapıştırdım oraya bir inceleme yapsın bakalım ilaç gibi gelecektir :alala

Çok önerilmese de Arçelik-Beko grubunu da sevdim ben. Tüketim verileri beklediğimin altında. Bakalım Şubat faturası ne kadar gelecek. 25 derece ısıtmada kullanıyorum genelde, bazen uyurken 24 yapıyorum. 23 çok nadir. Uyumazken de 26-27 yaptığım oluyor. Düzensiz kullanıyorum bir de. İçerisi çok soğuksa 1 kw ile başlıyor tüketimi 0.4 - 0.3'e düşüyor. Fiyat/performans ürünü denebilir. Model kodu A olmayanlar daha az yakıyor hatta. Bir akıllı prizim olsa ölçsem diyorum hatta. Muhtemelen 24 saat kullanımda daha iyi performans verecektir ama gün içinde pencere açtığım oluyor evi havalandırmak için. Akşam hava kararana kadar açık duruyor pencere. O nedenle klimayı kapatıyorum gündüzleri çoğu zaman.

Çok önerilmese de Arçelik-Beko grubunu da sevdim ben. Tüketim verileri beklediğimin altında. Bakalım Şubat faturası ne kadar gelecek. 25 derece ısıtmada kullanıyorum genelde, bazen uyurken 24 yapıyorum. 23 çok nadir. Uyumazken de 26-27 yaptığım oluyor. Düzensiz kullanıyorum bir de. İçerisi çok soğuksa 1 kw ile başlıyor tüketimi 0.4 - 0.3'e düşüyor. Fiyat/performans ürünü denebilir. Model kodu A olmayanlar daha az yakıyor hatta. Bir akıllı prizim olsa ölçsem diyorum hatta. Muhtemelen 24 saat kullanımda daha iyi performans verecektir ama gün içinde pencere açtığım oluyor evi havalandırmak için. Akşam hava kararana kadar açık duruyor pencere. O nedenle klimayı kapatıyorum gündüzleri çoğu zaman.
Önemli olan senin beğenmen hocam eğer okey veriyorsan alınır diyorsan önermek lazım fiyat olarakta zaten güzel yerlerdeler şuan helede şu zamanda ihtiyaç varsa bütçede varsa yapıştırmak lazım beklemeden.

Eca ecotech serisi için değerler
IMG_20240304_015736.png

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri