Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

janavar kullanıcısının son içeriği

1. janavar

Satın Alma Önerisi Yataş yatak baza başlık önerir misiniz

Mağazadan aldım, bu sebeple indirim yaptırabildim. Mağaza satışında da belli kartlar için 6-9 peşin fiyatına taksit seçenekleri mevcut. maalesef her sektörde olduğu gibi bunda da 10-15 yıl öncesi kalite bulmak zor. Omuz ağrınız var ise çok sert yatak ilk başlarda rahatsız edebilir. Özellikle...
  2. janavar

Şikayetvar seçiminizi çok etkilemesin, ama en azından neler ile karşı karşıya olabileceğinizi bilmeniz iyi olur. Yatak ve Ayakkabı kesinlikle ucuza kaçılmaması gereken şeylerdir. günün en az 10-12 saati aynı ayakkabı içinde, ortalama 6-8 saati ise aynı yatakta geçmekte. Gerisini siz düşünün :)...
  3. janavar

Yatak konusu çok çok göreceli bir konu maalesef. Çünkü bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir. Birazda şans işi maalesef. Çünkü bir yatağın iyi olup olmadığını minimum 1-2 hafta yatmadan anlamınızın imkanı yok . Aynı konu yastık için de geçerlidir. 3 ay önce Yataştan Black Ice modelini aldım...
  4. janavar

Satın Alma Önerisi Alttan Damacanalı Su Sebili Tavsiyesi

şu konuyu bir gözden geçirin. sonrasında yine kafanıza takılanları yine sorun https://inceleriz.com/forum/konular/su-sebili-tavsiyesi.11500/#post-167738
  5. janavar

Teknik Soru Setüstü Ocak altına Bulaşık Makinesi koyulur mu?

Öncelikle ocağın "Set üstü" mü "ankastre" mi olduğunu tam anlamak lazım. Set üstünde ne gibi bir sorun olacak anlayamadım. Ekip gelmeden önce kaldır oradan, gidince geri koy. Set üstü direkt mermer/tezgah üzerine gelen bir ünite. Ankastre ise mermer/tezgah uygun ölçüde kesilip, içine oturtulan...
  6. janavar

Klima Yetkili İklimsa Bayii'si, parasını ödediğim klimayı vermiyor, parayı da iade etmiyor

Ben ilamsız icra takibi başlattım, Yarına kadar ödemeyi yaparsanız geri çekerim, aksi takdirde vergi dairesini de de faturasız satış şeklinde şikayette bulunarak dekont ve sizlerin hesap bilgilerini paylaşırım. gerisi size kalmış. Avukatım yarın gün içerisinde sizi arayacak. Duruma göre...
  7. janavar

Satın Alma Önerisi Su Sebili Tavsiyesi

Kesinlikle bunu almayın.... Bununla birlikte aynı üretim Arçelik ve Bosch ta da mevcut onlardan da uzak durun. 1-Pompa sesi çok yüksek 2-Soğutma moduna geçtiğinde çok fazla titreşim ve gürültü oluyor. 3-Yaklaşık 5-6 ay sonunda da trim sesleri oluşuyor. Bu da baştaki iki maddede olan sesleri...
  8. janavar

Trendyol satıcı gözlük

merhaba, öncelikle bu kadar ışık hassasiyetiniz var ise bir göz dokturuna başvurmanızı tavsiye ederim. Yüksek ihtimal gözlerinizde astigmatizm sorunu olabilir. Bunun için numaralı gözlük veya lens kullanmak gerekebilir. parlamalar konusunda ise mutlaka polarize bir gözlük almalısınız. Zaten...
  9. janavar

Trendyol satıcı gözlük

hatta ben de şuan aynı satıcıdan ürün bakacağım. https://www.hepsiburada.com/persol-po-3292s-96-56-52-unisex-gunes-gozlugu-pm-HBC00006LY6C3?magaza=Trend%20Time https://www.hepsiburada.com/persol-po3152s-901531-52-unisex-gunes-gozlugu-pm-HB00000JUAJU?magaza=Trend%20Time şuan hepsiburada...
  10. janavar

Trendyol satıcı gözlük

Güle güle kullanın. Hiç bir sıkıntı gözükmüyor. Tüm birleşim yerleri kusursuz hizada. Logo, enkartman ölçü yazıları, hepsi olması gerektiği yerde ve karakterde. Kutu, kap, bez hepsi orijinal renginde.
  11. janavar

Trendyol satıcı gözlük

Açık konuşmak gerekirse ben her hangi bir sorun göremedim. Çektiğiniz açılar için gözlük orijinal duruyor gibi diyebilirim. Sağ camda kazınmış şekilde "persol P" ibaresi var mı ? sağ gözlük sapında (sadece sağ) Persol yazısı mevcut mu ? Kutusu, bezi gönderildi mi ? Luxottica zaten persol...
  12. janavar

Trendyol satıcı gözlük

Öncelikle hayırlı olsun şimdiden. Arkadaşınızın dediği gibi, orijinal ile replika arasında ki fark iyice kapanmaya başladı. Markalar güvenlik amacıyla bazı eklentiler yapsa da , 1-2 ay sonra aynı özellik replika modellerde de olmaya başlıyor. Burada ufak tefek ayrıntılar devreye giriyor...
  13. janavar

Teknik Soru Evin Elektriği Kötüyse Sistemde/Laptopta Ses Sorunu Yaratır Mı? Harmonik Nedir

Bulunduğunuz yerde, yakın bir konumda aşağıdaki görsele benzer bir elektrik direği mevcut mu ? Ya da buna benzer trafo vb. bir noktaya çok mu yakınsınız ?
  14. janavar

Teknik Soru Philips TV çöp mü oldu bu nasıl sorun?

Sorunu çözmenize sevindim. Fakat bu çözüm kısa vadede çözüm gibi duruyor. TV de topraklama ile ilgili bir problem var gibi. Bu da TV yi korumaya alıp kapatıyor. Harici olarak bağlamış olduğunuz Uydu cihazı üzerinden topraklamayı tamamlıyor ve sorun ortadan kalkıyor. Ama bu durum cihazda bir...
  15. janavar

Sohbet ÖTV'siz Araçlar 2025

Hyundai araçlarda Sadece JUMP seçeneğinde geçerli durum olması sebebiyle pek tercih olmaz. JUMP modeller sadece 4 teker ve 1 direksiyondan ibaret. neredeyse doğru düzgün donanım bulunmuyor. Hyundai olanlar Hatchback araçlar 3 kişik bir aile için gayet yeterli olur. fakat daha büyük aileler...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri