Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Yataş yatak baza başlık önerir misiniz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

bizzare

İnce Eleyen
Araştırmacı
Bütçe
27000
Marka Model Bilgisi
yataş

Bu ürünü beğendim.

Başlık ve baza biraz pahallı geldi...
Önerir misiniz?
Birde yastık

boyun ve uyku için iyi midir?
teşekkürler

Yatak konusu çok çok göreceli bir konu maalesef. Çünkü bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir. Birazda şans işi maalesef.

Çünkü bir yatağın iyi olup olmadığını minimum 1-2 hafta yatmadan anlamınızın imkanı yok . Aynı konu yastık için de geçerlidir.

3 ay önce Yataştan Black Ice modelini aldım. Çoğu kullanıcı için çok sert bir yataktır. Benim için gayet ideal bir yatak. Paylaştığınız visco yatık bende var. Fakat kullanamıyorum. Çünkü çoğunlukla yüz üstü yattığım için boğazıma baskı yapıyor diye kaldırdım. Onun yerine Madame Coco da jelli yastık aldım ve inanılmaz rahat geldi.

Yataş ile ilgili sadece şunu tavsiye edebilirim. 120 gün yatak test kampanyası var. beğenmezseniz 1000 TL civarı ödeme yaparak yatağı başka model ile değiştirebiliyorsunuz.

Ama bununla ilgili elimizde evrak yok, form dolduramıyorum. haftaya gelecek size maille iletirim, whatapptan atarım muhabbeti yapıyorlar. Fakat sadece ilk alımda geçerli olan bir kampanya olduğu için satın alma işleminde doldurulması gerekiyor...

Buna ek olarak Yataşta yatak ile birlikte çeyiz seti hediye kampanyası mevcut. Dilerseniz bunu da iptal ederek 3-4 bin TL fiyattan düşürebilirsiniz. Ay sonu fıtık ameliyatı olacağım, maalesef çok sıkıştım falan derseniz düşerler :)

ÖNEMLİ NOT : Şikayetvar da çok fazla çökme sorunu olan bir model olarak bahsediliyor bilginiz olsun

Son düzenleme:

bunlara dikkat etmemişim hiç bulaşmayayım en iyisi daha öncede yataşla sorun yaşadım.
Yataşta bizzat denedim sert bir yatak.Sonrası sorun olacaksa kalsın.

120*200 yatak alsam daha avantajlı baza ve başlıktan vazgeçtim.
Kime nereye güvenebileceğimizi bilemiyoruz artık.
Benimde bel ve sırt sorunlarım var...Yataş mı yoksa başka bir marka mı daha iyi ne önerirsiniz
Geçmiş olsun. İnşallah iyileşirsiniz

Bir diğer baktığım budur.
Buda şikayetli sorunlu yataş
teşekkürler

Şikayetvar seçiminizi çok etkilemesin, ama en azından neler ile karşı karşıya olabileceğinizi bilmeniz iyi olur.

Yatak ve Ayakkabı kesinlikle ucuza kaçılmaması gereken şeylerdir. günün en az 10-12 saati aynı ayakkabı içinde, ortalama 6-8 saati ise aynı yatakta geçmekte. Gerisini siz düşünün :)

Elbette gidin TEMPUR yatak alın demiyorum. Onunda illa ki şikayetleri çoktur. Önemli olan vadettiği özellikleri sağlıyor mu onu göz önünde bulundurun. Garanti belgenizi ve sözleşmenizi taahhüt edilen süre sonuna kadar muhakkak saklayın.

Yataş ın avantajı 120 gün deneme muhabbeti.

Ben Black Ice yatak için 22 bin TL verdim. Sertliği istediğim gibi, soğutma özelliği güzel bir özellik (ne kadar aktif olacak bilemiyorum). Çift taraflı kullanım imkanı sunuyor.

Yataşın kendi sayfasından mi satin aldiniz? Mağazadan mi satin aldiniz?

internet sitesi daha avantajlı taksit bakımından ben mağazada denedim yukardaki 2 yatak arasında kalmıştım.
Şikayetler çok olmadi başka mağazaları da gezeceğim...
Ya da başlık bazam var 120x200 tek yatak alacağım.Bellodan aldığım yatak 15 yıldan fazladır kullanıyorum halâ iyi durumda ama hafif bir kenarlarında çökme var.
Birde sert tam ortapedik yatak bakiyorum bel ve omuz ağrıları için...
Birazda şans işi...

Yataşın kendi sayfasından mi satin aldiniz? Mağazadan mi satin aldiniz?

internet sitesi daha avantajlı taksit bakımından ben mağazada denedim yukardaki 2 yatak arasında kalmıştım.
Şikayetler çok olmadi başka mağazaları da gezeceğim...
Ya da başlık bazam var 120x200 tek yatak alacağım.Bellodan aldığım yatak 15 yıldan fazladır kullanıyorum halâ iyi durumda ama hafif bir kenarlarında çökme var.
Birde sert tam ortapedik yatak bakiyorum bel ve omuz ağrıları için...
Birazda şans işi...
Mağazadan aldım, bu sebeple indirim yaptırabildim. Mağaza satışında da belli kartlar için 6-9 peşin fiyatına taksit seçenekleri mevcut.

maalesef her sektörde olduğu gibi bunda da 10-15 yıl öncesi kalite bulmak zor.

Omuz ağrınız var ise çok sert yatak ilk başlarda rahatsız edebilir. Özellikle yan yatıyorsanız. Sonrasında istemsizce uyku pozisyonunuz değişiyor. İlla yataş olacakcsa orthopedic support da bakılabilir. Ama fiyat tabi ki artıyor.

Başta da dediğim gibi yatak işi önemli bir konu. vereceğiniz 3-5 bin TL fazladan para hayat standartınızı arttırabilir.

Yataş a pek güvenim kalmadi
Ortapedik olanını da denerim.
Istikbal de kullandım sonraları göçüyor.
Kiloda önemli tabi belki de şikayet edenler yatak taşıma kapasitesinin üstünde kilolalari var. Çift yönlü yatakta tercihim değil. Yatak deforme olduktan sonra ister yazilik kısmı işte kışlık kısımdan olsun farketmiyor.
Sene sonuna kadar araştıracağım.
En iyi memnuniyet hangisi ise onu alacağım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri