Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Milliyan kullanıcısının son içeriği

1. Milliyan

Satın Alma Önerisi Philips 43pus8007 panel özellikleri

Philips 43PUS8007 modelinin paneli Led 4K MVA Paneldir, ama yurtdışında beğenilme memnuniyet oranı çok yüksek. çok nadir inceleme var.
  2. Milliyan

Ürün Karşılaştırma ARIZALI ÇIKAN ARÇELİK 578557EB YERİNE BEKO 978557EB MODELİ VERDİLER

Gelen servis elemanı da aynı sizin dediğiniz gibi söyledi, içeriden tırnaklı olduğu için sorun olmaz demişti, 578557EB ile değiştirmeleri de iyi olmuş, bizim BEKO'da ısrarımız annemin bundan evhamlanıp istemiyorum diye tutturunca bende aynı özellikteki BEKO'yu talep etmiştik, yoksa Arçelik...
  3. Milliyan

Ürün Karşılaştırma ARIZALI ÇIKAN ARÇELİK 578557EB YERİNE BEKO 978557EB MODELİ VERDİLER

Dokunmatikte sıkıntı yok, işte arkası boşluk olduğunda ellediğinde hafif oynama oluyor. sadece bundan dolayı arızalanmasın yeterli, böyle de kullanırım.
  4. Milliyan

Merhabalar, Buzdolabının arkası komple metal kapak ile kapalı olduğundan çekebildiğim kadar çektim foto, yazan model no "TEE vntz 130 m259-00" Artık detayı ve özellikleri nedir bilmiyorum!
  5. Milliyan

Merhabalar arkadaşlar, daha önce inceleriz forumda bir başlık açmıştım "ARÇELİK 578557 EB Aldım Arızalı Çıktı, Buzdolabı Tavsiyesiniz Ne Olur" süreci orada anlatmıştım, kurban bayramı arifesinde aldığımız Arçelik buzdolabı maalesef arızalı çıkmış ve para iadesini istemiştik, para iadesini...
  6. Milliyan

Satın Alma Önerisi ARÇELİK 578557 EB Aldım Arızalı Çıktı, Buzdolabı Tavsiyesiniz Ne Olur

12- 15 yıl önceki no-frostlar gerçekten on numara çıktı bu arçelik ve beko da, çevremdeki herkes memnun ve çoğunluğu da kullanıyor hala, ama aynı dönemde siemens, ariston, vestel no-frost alanlar ise çoğunluğu ölümlerden ölüm beğendiler o derece rezaletti.
  7. Milliyan

Satın Alma Önerisi ARÇELİK 578557 EB Aldım Arızalı Çıktı, Buzdolabı Tavsiyesiniz Ne Olur

Benim yukarıda bahsettiğim, 17 yıldır kullandığım "Arçelik 4263 tmb" derin dondurucu 538 litrelik buzdolabı, soğutmasından çok memnunuz ama 1,5 ay önce içeri arka duvarında buz tutmaya başlayınca ne olur ne olmaz diye buzdolabını erkenden alalım dedik, o sorunla hala kullanıyoruz yedek olarak...
  8. Milliyan

Eskiden ben deneyimlerimi paylaşırdım zamanında, telefon, klima, tv vs. çok sık elektronik eşya alan olmadığım için fazla paylaşamıyorum. abone olduğum internet, kablo tv. deneyimini bile paylaşıyorum.
  9. Milliyan

Kısmet olursa Beko'yu vey Sansungu düşünüyoruz, normalde evde 17 yıllık Arçelik derin dondurucu 2 kapılı 538 litrelik dolap var, iyi çıktı, yine Arçelik alalım dedik, böyle bir durum çıktı. hayırlısı olsun diyelim. Arçelik, Beko olsun yeni dolaplarında fazla incelemesi vs. hemen hiç yok. kör...
  10. Milliyan

Dediğiniz doğru, benim garibime giden aynı model ve tiplerde Arçelikte çok fazla şikayet varken, Beko da çok fazla yok.
  11. Milliyan

Değişim yapalım dediler hemen, ama annem iyice soğudu dolaptan iade istedik, yağmur gibi dolabın içi sulanınca, vereceği dolapta aynı durum çıkar diye korktu, bizde iadesi tamamlanırsa "Beko 978557 eb" almayı düşünüyoruz., veya sizin tavsiye ettiğiniz Samsungları.
  12. Milliyan

sesi de gürültülü vantilatör sesi gibi ses geliyor, evde ki derin dondurucu dolap bundan sessiz.
  13. Milliyan

Teşekkürler sağolun, Samsungları da bir değerlendireceğim.
  14. Milliyan

Zam konusunda dediğiniz de doğru ama bu dijital göstergeli dolaptan annem de soğudu düz göstergesiz olanı istiyor. bu yüzden iade talebi tutanağı tuttu serviste, bakalım sonuç ne olacak. olursa da "Beko 970475 mb" olanı düşünüyoruz. yorumunuzu, tavsiyenizide beklerim Murat Bey.
  15. Milliyan

Selamlar Adem Usta, servis geldi kapak dışına akan sulanmayı nemlenmeyi gördü ve iade edilmesini istedim, sağolsun serviste tamam deyip ona göre tutanak tuttu. şimdi sonucu bekleyeceğim ne olacak diye, artık hayırlısı olsun diyelim. ama annem bu dijital göstergeli dolaptan soğudu, eğer iade...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri