- Marka Model Bilgisi
- BEKO 978557EB
Merhabalar arkadaşlar, daha önce inceleriz forumda bir başlık açmıştım "ARÇELİK 578557 EB Aldım Arızalı Çıktı, Buzdolabı Tavsiyesiniz Ne Olur" süreci orada anlatmıştım, kurban bayramı arifesinde aldığımız Arçelik buzdolabı maalesef arızalı çıkmış ve para iadesini istemiştik, para iadesini onayladırlar ve bizi tekrardan Arçelik merkezinden arayarak size bir teklifimiz var dediler, teklifleri yeni sıfır bir buzdolabı ve artı 7 uzatmalı hediye ek garanti verelim dediler, bizde kabul ettik, sonuçta yine buzdolabı alacaktık, tek bir şartla BEKO 978557EB modelini verirseniz olur dedik, yoksa para iadesini alalım o zaman diye, onlarda 1 gün sonra istediğimiz BEKO buzdolabını onaylayarak 7 yıllık ek garantiyle gönderdiler, Bu BEKO modelinin soğutmasından memnunum, oldukça çok iyi soğutuyor, ki Adana sıcağında benim için mükemmel soğutma, sesinden, soğutmasından memnunum, sadece buzdolabı çalıştığı ilk 2 hafta dolabın sınmasından bir plastik kokusu çıktı ilk 4-5 gün ağırdı, diğer günler azaldı şimdi yok artık. İade edilen ARÇELİK 578557EB modeline göre soğutması gayet iyi onu söyleyim. ama bir konu var kafamı kurcalıyor onu da deneyimli kişilerle paylaşayım dedim resimde gördüğünüz kırmızı daire içine aldığım buzdolabının dokunmatik panelinin sağ ve alt tarafı 1 milimlik alttan bir boşluk var ve ellediğinden oynama oluyor panelde, ellediğin zaman şap şap oluyor ama dokunmatik hassaslığında sıkıntı yok, sol üst ise tam oturmuş oynama yok, servisi çağırdım söyledim, servisin bana söylediği "Bunların altı yapıştırma değil tırnakları var alttan ve tutturuluyor, alttan milimlik boşluk olan yerde tırnaktan tam oturmamış ama sıkıntı olmaz dokunmatik çalıştığı için" dedi. ilerde bu panel yerinden çıkar mı, dokunmatik hassasiyetine zarar verir mi, bozulur mu bilemiyorum. Eğer ileride sıkıntı çıkaracaksa şimdiden değişim talep edeyim mi arkadaşlar!
Not: Buzdolabı konum boşlukları, arka 20 cm, sol yan 20 cm, sağ olduğu gibi açık bu arada.
Not: Buzdolabı konum boşlukları, arka 20 cm, sol yan 20 cm, sağ olduğu gibi açık bu arada.