Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma ARIZALI ÇIKAN ARÇELİK 578557EB YERİNE BEKO 978557EB MODELİ VERDİLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Milliyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Milliyan

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
BEKO 978557EB
Merhabalar arkadaşlar, daha önce inceleriz forumda bir başlık açmıştım "ARÇELİK 578557 EB Aldım Arızalı Çıktı, Buzdolabı Tavsiyesiniz Ne Olur" süreci orada anlatmıştım, kurban bayramı arifesinde aldığımız Arçelik buzdolabı maalesef arızalı çıkmış ve para iadesini istemiştik, para iadesini onayladırlar ve bizi tekrardan Arçelik merkezinden arayarak size bir teklifimiz var dediler, teklifleri yeni sıfır bir buzdolabı ve artı 7 uzatmalı hediye ek garanti verelim dediler, bizde kabul ettik, sonuçta yine buzdolabı alacaktık, tek bir şartla BEKO 978557EB modelini verirseniz olur dedik, yoksa para iadesini alalım o zaman diye, onlarda 1 gün sonra istediğimiz BEKO buzdolabını onaylayarak 7 yıllık ek garantiyle gönderdiler, Bu BEKO modelinin soğutmasından memnunum, oldukça çok iyi soğutuyor, ki Adana sıcağında benim için mükemmel soğutma, sesinden, soğutmasından memnunum, sadece buzdolabı çalıştığı ilk 2 hafta dolabın sınmasından bir plastik kokusu çıktı ilk 4-5 gün ağırdı, diğer günler azaldı şimdi yok artık. İade edilen ARÇELİK 578557EB modeline göre soğutması gayet iyi onu söyleyim. ama bir konu var kafamı kurcalıyor onu da deneyimli kişilerle paylaşayım dedim resimde gördüğünüz kırmızı daire içine aldığım buzdolabının dokunmatik panelinin sağ ve alt tarafı 1 milimlik alttan bir boşluk var ve ellediğinden oynama oluyor panelde, ellediğin zaman şap şap oluyor ama dokunmatik hassaslığında sıkıntı yok, sol üst ise tam oturmuş oynama yok, servisi çağırdım söyledim, servisin bana söylediği "Bunların altı yapıştırma değil tırnakları var alttan ve tutturuluyor, alttan milimlik boşluk olan yerde tırnaktan tam oturmamış ama sıkıntı olmaz dokunmatik çalıştığı için" dedi. ilerde bu panel yerinden çıkar mı, dokunmatik hassasiyetine zarar verir mi, bozulur mu bilemiyorum. Eğer ileride sıkıntı çıkaracaksa şimdiden değişim talep edeyim mi arkadaşlar!
Not: Buzdolabı konum boşlukları, arka 20 cm, sol yan 20 cm, sağ olduğu gibi açık bu arada.

20230801_133241.jpg

Bu dolap 578557 EB'nin Beko'daki karşılığıdır. Hayırlı olsun soğutmasında sorun yoksa şanslısınız. Ek garanti hediyesi de çok güzel. Sizden ricam buzdolabını öne çekip kompresörünün fotoğrafını okunaklı şekilde çekip buraya yükleyebilirmisiniz? Ekran için dolabı değişmenize gerek yok. Eğer içinize sinmez ise arıza kaydı açtırıp sadece ekranı değiştirsinler.

Bu dolap 578557 EB'nin Beko'daki karşılığıdır. Hayırlı olsun soğutmasında sorun yoksa şanslısınız. Ek garanti hediyesi de çok güzel. Sizden ricam buzdolabını öne çekip kompresörünün fotoğrafını okunaklı şekilde çekip buraya yükleyebilirmisiniz? Ekran için dolabı değişmenize gerek yok. Eğer içinize sinmez ise arıza kaydı açtırıp sadece ekranı değiştirsinler.
20230801_152531_HDR.jpg
20230801_152601.jpg
20230801_152715.jpg
20230801_152807.jpg

Merhabalar, Buzdolabının arkası komple metal kapak ile kapalı olduğundan çekebildiğim kadar çektim foto,
yazan model no "TEE vntz 130 m259-00"
Artık detayı ve özellikleri nedir bilmiyorum!

Ekli dosyayı görüntüle 6055Ekli dosyayı görüntüle 6056Ekli dosyayı görüntüle 6057Ekli dosyayı görüntüle 6058

Merhabalar, Buzdolabının arkası komple metal kapak ile kapalı olduğundan çekebildiğim kadar çektim foto,
yazan model no "TEE vntz 130 m259-00"
Artık detayı ve özellikleri nedir bilmiyorum!
Tamamdır okunuyor sorun yok. Hayırlı olsun tekrardan. Dediğim gibi ekranı isterseniz arıza kaydı oluşturarak değiştirirsiniz. Yazıktır dolaba boşuna değiştirmeyin dolabı.

Tamamdır okunuyor sorun yok. Hayırlı olsun tekrardan. Dediğim gibi ekranı isterseniz arıza kaydı oluşturarak değiştirirsiniz. Yazıktır dolaba boşuna değiştirmeyin dolabı.
Dokunmatikte sıkıntı yok, işte arkası boşluk olduğunda ellediğinde hafif oynama oluyor. sadece bundan dolayı arızalanmasın yeterli, böyle de kullanırım.

Dokunmatikte sıkıntı yok, işte arkası boşluk olduğunda ellediğinde hafif oynama oluyor. sadece bundan dolayı arızalanmasın yeterli, böyle de kullanırım.
Arızalanacağını sanmam. Keza 7 yıl garantisi var sorun olursa değişirler. Dolabın dışını silerken aşırı ıslak bezle silmezseniz hiç bir sorun olmaz.

O kapak fabrikasyon ortamda soket grubu içeriden döşenip, poly kaplaması sıvı halde sıkılıp sonra birbirine presleniyor.
Hazır açık bırakılan boş pencereye daha sonra Dİsplay kart grubu yerleştiriliyor. O boşluk sorun değil, ileride değişmesi vs gerektiğinde ihtiyaç duyuluyor o mesafeye.

Haaaa b,z ni,ce buzdolaplarında nice display kartları özel vakum vantuzları ile de çıkarttık yani istenirse sıfıra sıfır da yapılabilirdi o ayrı konu fakat bana göre sorun değil, kafanıza takmayınız.

İlginç bir bilgi, daha dün bir yerinde tespit dosyam vardı, 574508MB model dolap arızalı çıkınca Arçelik yine büyüklüğünü konuşturmuş ve yerine sizin arızalı çıkan modelden yani 578557 EB modelini yollamışlar.

Peki ben neden tespite gittim? Tüketici o buzdolabının TOPLAMA olduğu iddiası ile iade talep etmiş. TOPLAMA olduğuna kanaat getirme sebebi ise buzdolabının kapı grubunun pürüzsüz, kapı grubunun kabartma yüzey olmasıymış.

O kapak fabrikasyon ortamda soket grubu içeriden döşenip, poly kaplaması sıvı halde sıkılıp sonra birbirine presleniyor.
Hazır açık bırakılan boş pencereye daha sonra Dİsplay kart grubu yerleştiriliyor. O boşluk sorun değil, ileride değişmesi vs gerektiğinde ihtiyaç duyuluyor o mesafeye.

Haaaa b,z ni,ce buzdolaplarında nice display kartları özel vakum vantuzları ile de çıkarttık yani istenirse sıfıra sıfır da yapılabilirdi o ayrı konu fakat bana göre sorun değil, kafanıza takmayınız.

İlginç bir bilgi, daha dün bir yerinde tespit dosyam vardı, 574508MB model dolap arızalı çıkınca Arçelik yine büyüklüğünü konuşturmuş ve yerine sizin arızalı çıkan modelden yani 578557 EB modelini yollamışlar.

Peki ben neden tespite gittim? Tüketici o buzdolabının TOPLAMA olduğu iddiası ile iade talep etmiş. TOPLAMA olduğuna kanaat getirme sebebi ise buzdolabının kapı grubunun pürüzsüz, kapı grubunun kabartma yüzey olmasıymış.
Gelen servis elemanı da aynı sizin dediğiniz gibi söyledi, içeriden tırnaklı olduğu için sorun olmaz demişti, 578557EB ile değiştirmeleri de iyi olmuş, bizim BEKO'da ısrarımız annemin bundan evhamlanıp istemiyorum diye tutturunca bende aynı özellikteki BEKO'yu talep etmiştik, yoksa Arçelik kötüdür diyemem, o model için memnun olanlar vardı çünkü, bizim şansımıza öyle çıktı.

Gelen servis elemanı da aynı sizin dediğiniz gibi söyledi, içeriden tırnaklı olduğu için sorun olmaz demişti, 578557EB ile değiştirmeleri de iyi olmuş, bizim BEKO'da ısrarımız annemin bundan evhamlanıp istemiyorum diye tutturunca bende aynı özellikteki BEKO'yu talep etmiştik, yoksa Arçelik kötüdür diyemem, o model için memnun olanlar vardı çünkü, bizim şansımıza öyle çıktı.
Aman aman. Güzel günlerde sorunsuz uzun yıllar bopyunca kullanılsın da, gerisi sorun değil :D

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri