Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Neyzen kullanıcısının son içeriği

1. Neyzen

Satın Alma Önerisi Şanlıurfa / Siverek Klima Tavsiyesi

Kusura bakmayınız... Müzisyen olduğum için çok bakamıyorum.... Biz evi soğutmak için o kadar büyük tercih ettik. Totalde Evimiz 140 m2 civarında, bu alan için çalıştırdık ve gayet memnunuz. Lakin kullandığımız odamız 27 m2 civarı orası için çok büyük. Ama şu var kapııyı kapatınca 24 dereceye...
  2. Neyzen

Satın Alma Önerisi Şanlıurfa / Siverek Klima Tavsiyesi

Biz Uşak'ta oturuyoruz. İklim değişiklikleri yüzünden sıcaklar dayanılmaz oldu ve klima almaya karar verdik. Daha dün fairy 24000'lik taktırdık. Amacımız evi soğutmaktı. Sanırım ya biz abarttık ya da bu klimayı yapan fabrika abartmış. Müthiş derecede soğuk üflüyor, klimanın karşısında durmak çok...
  3. Neyzen

Teknik Soru Samsung ue40es8000

Harbiden çok iyi bir tv idi. Yahu öyle bir sakarlık oldu ki…. Kayıt altına alsak şaşırırdınız.
  4. Neyzen

Çöp müdür ?
  5. Neyzen

Sevgili Adem abiciğim, bu ( resimde barkodu var) televizyonumuzun ekranı kırıldı. Ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim. Garantisi yok. Panel bulabilir miyiz? Yeni bir tv mi almalıyız?
  6. Neyzen

Mitsubishi Klima

Adem abi tekrardan merhabalar... Senin sayende güzel bir televizyona sahip oldum, bunun için teşekkürler :) Şimdi biraz da klima hakkında bir kaç sorum olacak? ''Mitsubishi Diamond SRK50ZSX-W(S) A++ 18000 BTU'' uzun süredir bu modeli takip ediyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda SEER ve Scop...
  7. Neyzen

Samsung 60BU8000 Kullanıcıları Geri Bildirim ve Sohbet Kulübü

Herhangi bir problem yaşamadım şu âna kadar. Fakat kanal geçişlerinde kimi zaman kasılma oluyor. Sadece netflix izlediğimiz için çok da sorun değil
  8. Neyzen

Satın Alma Önerisi Mikrodalga Fırın Önerisi (Arçelik MA2020 I Alındı)

Biz Samsung markasını kullanıyoruz (modelini hatırlamıyorum şu an). Memnunuz. Alacağınız mikrodalgada mutlaka buz çözme özelliği olsun. Biz çok faydasını görüyoruz. Hatta sırf bunun için kullanıyoruz desem yeridir.
  9. Neyzen

Satın Alma Önerisi HANGİ TV'Yİ ALMALIYIM? LÜTFEN DESTEK

Ben 60bu8000 aldım. Gayet memnunum. Tek sıkıntı kanal geçişleri ara sıra tekliyor.
  10. Neyzen

Kumanda da herhangi bir problem yaşamıyorum. Pil seviyesine nereden bakıyorsunuz? Ben bulamadım onu. Ayrıca servise söyleyin kumandayı değiştirsinler
  11. Neyzen

Yeni Evliyim Eşya Alacağım Yardımcı olur musunuz?

Haa bu arada söylemeliyim ki milli duygularım sağlamdır illa ki benim topraklarım kazansın isterim lâkin beni kazıklayarak değil. Yurtdışı markası tercih etmemin sebebi kaliteli olması. Ucuz ve adi mal alacak kadar zengin ve çok paralar kazanan birisi de değilim. Evet biraz pahalı ama dediğim...
  12. Neyzen

Yeni Evliyim Eşya Alacağım Yardımcı olur musunuz?

Merhaba. İlk ev kurarken ( ve bekardım o zamanlar) sadece bulaşık makinesi, buzdolabı ve çamaşır makinasını 6 ay araştırdım. 3 de birbirinden farklı markalar. İlk önce şunu söylemeliyim Türkiye markasını tercih etmiyorum. Satış sonrası servis politikası leş bir vaziyette. Annem ve babamın...
  13. Neyzen

Menü biraz kasıyor ama ikide birde menüyü açacak halimiz de yok. Görüntü kalitesi ve sesi önemli olan o yüzden hiç şikayetim yok. Memnun kalırsınız umarım
  14. Neyzen

Teşekkürler. Size de nasip olsun inşallah. 4K yayınlarda ve videolarda herhangi bir sorun yok. Fakat normal yayınlarda sürüklenme sıkıntısı var. Renkler çok çok iyi. Netflix ve YouTube performansı gayet güzel. Müzisyen olduğum için ses detayları hakkında daha detaylı bilgi vereyim; tv de...
  15. Neyzen

YouTube açtığım ses ile yazı yazma mikrofonuna tıklayınca Şöyle bir uyarı çıkıyor. Anlayan çözen varsa yardımcı olabilir mi

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri