Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Şanlıurfa / Siverek Klima Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rasit61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

rasit61

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40.000
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Şanlıurfa / Siverek ' de kullanılmak suretiyle 18.000 btu klima tavsiyelerinizi istiyorum nedeniyle beraber olursa bilgi sahibi olurum ,
Bütçe 30 - 45 arası olabilir fiyat performans olarak en makul ürünü tercih edeceğim örneğin iki marka var kalite anlamında çok yakınlar ama fiyat aralığı farklı bu durumda uygun olana yönelmek isterim
Cevaplayan , aydınlatan herkese teşekkür ederim.

Aralarında epey fark var. Yalnız siz kullanım alanını söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz. Kaç m2 oda güneş alıyor mu yalıtım var mı ara kat mı vs vs belki de 18k btu size fazla gelebilir

Aralarında epey fark var. Yalnız siz kullanım alanını söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz. Kaç m2 oda güneş alıyor mu yalıtım var mı ara kat mı vs vs belki de 18k btu size fazla gelebilir
Güneş gören 30 M2 yalıtım orta seviye aralarındaki fark hakkında bilgilendirirseniz çok çok memnun olurum , benim az çok baktığım puların daha az elektrik yaktığı fairy ise filtre sistemi farklı herhalde ama bu filtreler ne kadar işlevsel ve kalıcı bilmiyorum

Güneş gören 30 M2 yalıtım orta seviye aralarındaki fark hakkında bilgilendirirseniz çok çok memnun olurum , benim az çok baktığım puların daha az elektrik yaktığı fairy ise filtre sistemi farklı herhalde ama bu filtreler ne kadar işlevsel ve kalıcı bilmiyorum
En başta nominal çalışma değeri daha iyi fairy nin. Ayrıca kullanılan malzeme kalitesi de farklı. 30 m2 için 12k btu fairy bile ucu ucuna yeter güç olarak fakat pular hiç yetmez. Şehir neresiydi?

Gree ürünler konusuna daha hakim olan ve sektöre yıllarını veren, uzun yıllar Gree yetkilisi olarak görev almış sevgili @mbirol ustamız artık klima işlerinden sıkılıp Karavan dünyasına el atmış olsa da yine de uzman görüşlerini belli aralıklarla paylaşmaya devam ediyor sağ olsun.

Kendisi teknik tüm verilere hakim olması nedeniyle en başındna beri Gree nin bu segmentinde alınması gereken ürünün Gre Fairy olduğunu belirtir.

Şanlıurfa, 18.000 bakıyorum , bayiden sordum fairy 5.500 TL daha pahalı değer mi bilmiyorum
Hiç düşünme değer. LCW de dandik bir pantolon bile 1000 liraya dayandı bir sene geçmeden soluyor. Buradaki koçtaş ta gree aphro vardı sanırım oradada vardır belki Koçtaşa gidip bak malzeme kalitesini bir de bayiden fairye bak anlarsın demek istediğimi.

Gree ürünler konusuna daha hakim olan ve sektöre yıllarını veren, uzun yıllar Gree yetkilisi olarak görev almış sevgili @mbirol ustamız artık klima işlerinden sıkılıp Karavan dünyasına el atmış olsa da yine de uzman görüşlerini belli aralıklarla paylaşmaya devam ediyor sağ olsun.

Kendisi teknik tüm verilere hakim olması nedeniyle en başındna beri Gree nin bu segmentinde alınması gereken ürünün Gre Fairy olduğunu belirtir.
Adem hocam ilginiz için sağolun fairy model tercih edeceğim

Hiç düşünme değer. LCW de dandik bir pantolon bile 1000 liraya dayandı bir sene geçmeden soluyor. Buradaki koçtaş ta gree aphro vardı sanırım oradada vardır belki Koçtaşa gidip bak malzeme kalitesini bir de bayiden fairye bak anlarsın demek istediğimi.
Tamamdır abi ilgin alakan için teşekkür ederim , fairy alacağım

Biz Uşak'ta oturuyoruz. İklim değişiklikleri yüzünden sıcaklar dayanılmaz oldu ve klima almaya karar verdik. Daha dün fairy 24000'lik taktırdık. Amacımız evi soğutmaktı. Sanırım ya biz abarttık ya da bu klimayı yapan fabrika abartmış. Müthiş derecede soğuk üflüyor, klimanın karşısında durmak çok zor (yaz günü üşütüyor). 30 M2 için 18000 lik gayet yeterli olur. Alırsanız da fairy modelini tercih edin.

Biz Uşak'ta oturuyoruz. İklim değişiklikleri yüzünden sıcaklar dayanılmaz oldu ve klima almaya karar verdik. Daha dün fairy 24000'lik taktırdık. Amacımız evi soğutmaktı. Sanırım ya biz abarttık ya da bu klimayı yapan fabrika abartmış. Müthiş derecede soğuk üflüyor, klimanın karşısında durmak çok zor (yaz günü üşütüyor). 30 M2 için 18000 lik gayet yeterli olur. Alırsanız da fairy modelini tercih edin.
Kaç m2 için 24lük aldınız? Fairy güçlü cihazdır. Ben 27m2 12lik kullanıyorum gayet yeterli gerçi bizim buralarda pek sıcak olmuyor 12lik kurtarıyor

Kaç m2 için 24lük aldınız? Fairy güçlü cihazdır. Ben 27m2 12lik kullanıyorum gayet yeterli gerçi bizim buralarda pek sıcak olmuyor 12lik kurtarıyor
Kusura bakmayınız... Müzisyen olduğum için çok bakamıyorum.... Biz evi soğutmak için o kadar büyük tercih ettik. Totalde Evimiz 140 m2 civarında, bu alan için çalıştırdık ve gayet memnunuz. Lakin kullandığımız odamız 27 m2 civarı orası için çok büyük. Ama şu var kapııyı kapatınca 24 dereceye ayarladığımız zaman totalde 2 dakika çalışıyor sonra olabildiğince kendini kasıyor. Bu kadar büyüklükte tercih ettiğimiz için sanki pişmanlık yaratacak gibi.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri