Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Antalya Klima Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

scelikcapa

Yeni Üye
Yeni Üye
Ben size alternatif bir öneride bulunayım.

+90 553 423 16 16 numaradan Sultan Hanım'a ulaşın ve benim selamımı iletin.
Zamanlamanın çok yanlış olduğunu bildiğimi, normal şartlarda bunu istemeyeceğimi ama durumun özel olduğunu belirtmenizi istediğimi izah edin ve gerekirse bu mesajımı okuyun kendisine. Evinize bir keşif ekibi bakıversin uygun zamanda. Dostlarıma çok teşekkür ediyorum yardımcı oluyorlar ancak sizin durum biraz sıkıntılı olabilir o nedenle işin uzmanının yerinde bir tespit yapması faydalı olur görüşündeyim. Marka korkunuz olmasın kendilerinden Gree istiyorsanzı Gree, Midea istiyorsanız Midea satın alabilirsiniz her ikisinin de yetkili bayilikleri ve servislikleri var.

Diğer yandan kiracı ve ev sahibi için farklı klimalar önerdiğimiz durumlar olabiliyor olsa da yine de yüksek verimliliğe sahip ürünleri satın almanız öncelikli tercihimiz olur.

Sevgili @Beril de çok yakın zamanda klima sahibi olacak değil mi beril? (Kendisinin kliması var ama takacak duvarı yok, siz de sorun yaşamayın diye ekip görsünistedim) :)
Merhaba Adem bey, Antalya'da kızkardeğiş ve Annem var. Bu aralar klima bakıyorlar. Antalya'da uzun yıllar kullanabilecekleri birşey arıyorlar ama Mitsubishi fiyatları yüksek geliyor. Midea'yı veya başka bir markada olabilir Antalya koşulları için hem ısıstma hem soğutma açısından öneriyor musunuz?

Satın Alma Önerisi Antalya Klima Önerisi

Ben size Özdallar Klima'nın bilgilerini paylaşayım, hatta Sultan Hanım ile görüşüp selamımı iletin zira ''konuya marka özelinde değil sizin özelliklerinize özel yaklaşılmış şekilde nasıl da çözüm üretildiğini görün'' diyebileceğim kadar güvendiğim işletme ve kişilerdir kendileri.

Midea ürünlerini buradan satın alabileceğiniz gibi aynı zamanda Gree yetkili bayisi olmaları nedeniyle alternatif ürünler ile ilgili de bilgi alma şansınız var. +90 553 423 16 16

Görüşmenizin sonrasını da bilgilendirirseniz çok mutlu olurum :)
merhaba Adem bey

Sultan hanım ile görüşüldü ve çok iyi bir fiyat alınması neticesinde hepsi 12'lik Midea olacak şekilde karar kılındı. 9 luk yerine 12'lik tercih edildi çünkü 12 ile 9 luk arasında çok...
Merhaba Adem bey, Antalya'da kızkardeğiş ve Annem var. Bu aralar klima bakıyorlar. Antalya'da uzun yıllar kullanabilecekleri birşey arıyorlar ama Mitsubishi fiyatları yüksek geliyor. Midea'yı veya başka bir markada olabilir Antalya koşulları için hem ısıstma hem soğutma açısından öneriyor musunuz?
Merhaba, Evin özellikleri ve bütçe konusunda biraz detay verebilir misiniz rica etsem?
Ona göre nasıl bir çözüm üretebiliriz ona bakalım.

Merhaba, Evin özellikleri ve bütçe konusunda biraz detay verebilir misiniz rica etsem?
Ona göre nasıl bir çözüm üretebiliriz ona bakalım.
Cevapladığınız için teşekkürler.

Ev bir aparmanın en üst katı. Dublex ancak şu an sadece alt bir kata klima taktırmayı planlıyorlar. Üst katı soğutmak daha zor olacaktır. Gerekirse ara merdiveni birşeyle kapatılabilir yapacaklar.

Evde çoğunlukla 2 kişi yaşıyor. Alt kat 70m2. Her ne kadar tüm kat için en az iki klima gerekiyor gibi dursa da, şu an ilk etapta plan 1 klima olması yönünde. Çok sıcak veya soğuk havalarda mutfak ve 2 oda açık oluyor bu da 30-35m2 civarında bir alana geliyor.

Şöyle birşey düşündüler ama ne kadar uygulanabilir fikrinizi almak isterim: misafir vs geldiği günlerde (1-2) hafta kadar tüm odalara (63m2) genel bir serinlik verecek (çok düşük olmak zorunda değil. Antalya da uyumayı sağlasın, bunaltmasın yeter) diğer günlerde 30m2 lik alanı serinletecek bir klimayı, hole koyabilir miyiz diye düşünüyorlar. Klima bu 1-2 haftalık performansa dayanabilir mi?

Misafir gelince 70m2 için genel olarak iş görecek, senenin diğer bütün zamanlarında 30m2 m2 için yeterli olacak bir marka model arayışı içindeler. Servis noktasında pişman olmayacakları, uzun yıllar kullanabilecekleri bir klima arıyorlar.

Bütçe 50.000 civarında

18000 BTU bu plan için yeterli olur mu emin olamadılar. Ayrıca hangi marka ve model olmalı. Eğer olursa bu bütçe yeterli olur mu? Mitsubishinin 18000 modelleri 70.000 civarında şu an galiba

Cevapladığınız için teşekkürler.

Ev bir aparmanın en üst katı. Dublex ancak şu an sadece alt bir kata klima taktırmayı planlıyorlar. Üst katı soğutmak daha zor olacaktır. Gerekirse ara merdiveni birşeyle kapatılabilir yapacaklar.

Evde çoğunlukla 2 kişi yaşıyor. Alt kat 70m2. Her ne kadar tüm kat için en az iki klima gerekiyor gibi dursa da, şu an ilk etapta plan 1 klima olması yönünde. Çok sıcak veya soğuk havalarda mutfak ve 2 oda açık oluyor bu da 30-35m2 civarında bir alana geliyor.

Şöyle birşey düşündüler ama ne kadar uygulanabilir fikrinizi almak isterim: misafir vs geldiği günlerde (1-2) hafta kadar tüm odalara (63m2) genel bir serinlik verecek (çok düşük olmak zorunda değil. Antalya da uyumayı sağlasın, bunaltmasın yeter) diğer günlerde 30m2 lik alanı serinletecek bir klimayı, hole koyabilir miyiz diye düşünüyorlar. Klima bu 1-2 haftalık performansa dayanabilir mi?

Misafir gelince 70m2 için genel olarak iş görecek, senenin diğer bütün zamanlarında 30m2 m2 için yeterli olacak bir marka model arayışı içindeler. Servis noktasında pişman olmayacakları, uzun yıllar kullanabilecekleri bir klima arıyorlar.

Bütçe 50.000 civarında

18000 BTU bu plan için yeterli olur mu emin olamadılar. Ayrıca hangi marka ve model olmalı. Eğer olursa bu bütçe yeterli olur mu? Mitsubishinin 18000 modelleri 70.000 civarında şu an galiba
Bu yazacaklarım taze bilgi, henüz yayın bile yapmadım ancak klima fiyatları fena can yakacak önce onu belirterek başlayayım yani tercihimizi hangisinden yana olursa olsun erken yaparsak iyi olur.
O nedenle bugün size pahalı gibi görünen klimalar görünmesin zira şu an 33.500tl olan 12 llik Midea Xtreme Klima bile 40.891 TL 2025 listesinde.

Bu durum Midea özelinde değil diğer tüm markalardan da başladı listeler gelmeye.

Hani durum bu şekilde olunca ben halen tek büyük yerine 2 adet 9 luk klima almanın, (12 de olur fiyat farkı az olursa) ve segmenti düşük ama güvenilirliği yüksek tutmanın mantıklı olacağı düşüncesi ile halen Airfel veya Kaira 2 adet klima ile alan hakimiyetini arttırmanın, ihtiyaç olduğunda çift, olmadığında tek klima kullanmanın satın alım maliyeti+konfor+enerji verimliliği anlamında daha doğru tercih olacağını düşünürüm.

Tabi ki ben de isterim bu ikili senaryonun Japon ürünlerde veya Premium Çin ürünlerinde geçerli olabilmesini de ona bötçe elvermeyebilir.

Bu yazacaklarım taze bilgi, henüz yayın bile yapmadım ancak klima fiyatları fena can yakacak önce onu belirterek başlayayım yani tercihimizi hangisinden yana olursa olsun erken yaparsak iyi olur.
O nedenle bugün size pahalı gibi görünen klimalar görünmesin zira şu an 33.500tl olan 12 llik Midea Xtreme Klima bile 40.891 TL 2025 listesinde.

Bu durum Midea özelinde değil diğer tüm markalardan da başladı listeler gelmeye.

Hani durum bu şekilde olunca ben halen tek büyük yerine 2 adet 9 luk klima almanın, (12 de olur fiyat farkı az olursa) ve segmenti düşük ama güvenilirliği yüksek tutmanın mantıklı olacağı düşüncesi ile halen Airfel veya Kaira 2 adet klima ile alan hakimiyetini arttırmanın, ihtiyaç olduğunda çift, olmadığında tek klima kullanmanın satın alım maliyeti+konfor+enerji verimliliği anlamında daha doğru tercih olacağını düşünürüm.

Tabi ki ben de isterim bu ikili senaryonun Japon ürünlerde veya Premium Çin ürünlerinde geçerli olabilmesini de ona bötçe elvermeyebilir.
Midea markasını çok bilmiyorum. Bu marka Premium Çin diye bahsettiğiniz mi? Öyle ise Antalyadaki servis ağını nasıl buluyorsunuz

Midea markasını çok bilmiyorum. Bu marka Premium Çin diye bahsettiğiniz mi? Öyle ise Antalyadaki servis ağını nasıl buluyorsunuz
Kaira'ı online sitelerde çok satıyor olarak gördüm, Midea alt markası olarak adlandıranlar da var. Antalya'da performans alabilir miyiz emin olamadığım için çok yanaşmamıştım

Ben size Özdallar Klima'nın bilgilerini paylaşayım, hatta Sultan Hanım ile görüşüp selamımı iletin zira ''konuya marka özelinde değil sizin özelliklerinize özel yaklaşılmış şekilde nasıl da çözüm üretildiğini görün'' diyebileceğim kadar güvendiğim işletme ve kişilerdir kendileri.

Midea ürünlerini buradan satın alabileceğiniz gibi aynı zamanda Gree yetkili bayisi olmaları nedeniyle alternatif ürünler ile ilgili de bilgi alma şansınız var. +90 553 423 16 16

Bütçe konusunda kardeşim ile tekrar görüşüp, segment arttırabiliyorlar mı bakacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler Adem bey. Dönüş yapacağım

Kaira'ı online sitelerde çok satıyor olarak gördüm, Midea alt markası olarak adlandıranlar da var. Antalya'da performans alabilir miyiz emin olamadığım için çok yanaşmamıştım
Kaira Airfel Bosch Uğur Vessen Daylux Dayrelax Rota ve aklıma gelmeyen birçok klima aslında MİDEA PRİME klimadır.
Airfel markası Daikin grubun mağazalarda sattığı, Kiara markası Daikin grubun sosyal pazarda sattığı mallar olmakla birlikte bu markaların tamamı, tamamen aynı ürünlerdir sadece kozmetikleri ve bazı ufak yazılım kodları değişir. Mesela iarfelde wifi yoktur ama kiarada vardır ve aralarındaki tek fark da bu dur.

Örneğin. Airfel 25, Kaira 30K ise gidip airfel klima satın almanız daha doğrudur zira o wifi modülü zaten 1500tl ye satın alabiliyorsuuz :)

Merhabalar, ben de Antalyada yaşıyorum, midea marka hakkında paylaşım yapmak istedim. Geçen sene mayıs ayı gibi site araştırmam ve Adem hocanın tavsiyesi ile Midea Extreme marka klima aldım 12 lik. Tüm evim (max 35-40 m2) için kullanıyorum klimayı. Klima ile hem yaz geçirdim hem kış geçiriyorum o yüzden hem ısıtma hem soğutma olarak gerçekten memnunum. Evin odaları küçük ve çok duvar olması sebebiyle sıcak veya soğuk havanın geçisi zor oluyor benim evim için ancak yine fazlasıyla yeterli sadece klimanın olduğu oda çok soğuk veya çok sıcak olmak zorunda kalıyor o kadar. En güzel yanı da gerçekten fatura tasarrufu. Gün içinde işte oluyorum eve gelmeden önce wifi özelliği ile uygulama üzerinden çalıştırıyorum sabaha kadar açık bırakıyorum ona rağmen yazın faturam 500 lirayı geçmedi şu an da aynı şekilde. Benim çevremde de kullanan vardı Midea markasına bu yüzden zaten yabancı değildim. Dediğim gibi ben klimamdan gayet memnunum markayı tavsiye ederim.

Antalya'dan bir 9 Luk bir de 12 lik kaira kullanıcısı olarak ben de yorum bırakayım. Ev 120 Mt2 civarı 3+1 ara kat. Güney doğu batı cephe.Geniş hol var. Mutfaktaki kapıyı söktüm. Öncelikle soğutmalarından memnunum.(Ev epey güneş alıyor) Isıtma için de 12 lik klima 2 koridor 1 mutfak ve salonun soğuğunu kırıyor. Fakat sadece salon olsa bile içeriyi sıcak yapmadı geçtiğimiz 3 4 günlük soğuklarda. (Üşütmez ama sıcak da demezsiniz) 9 Luk yatak odasında takılı. 20 Mt2 güneş almayan yatak odam var orası bildiğiniz ısınıyor. Ses açısından iç üniteden memnunum fakat dış ünite arada ses yapıyor. Bina epey eski Pimapen olmasına rağmen dışarıyı ve de binadaki komşuları da duvardan duyuyoruz. o yüzden benim dış uniteyi değerlendirmem yanlış olur. Wifi var otomatik açma kapatma var. Referans olur mu bilmem ama salon kliması öğlen 3 den akşam 11 e kadar her gün çalışıyor. Fatura 1000 civarı geliyor. Adem hocamın da söylediği gibi büyük alıp heryeri ısıtmak/soğutmak yerine küçük alıp odalara ayrı ayrı takmakta fayda var. Forumdaki kıymetli üyelerin al demesiyle aldım hepsine teşekkürler.

merhaba Adem bey

Sultan hanım ile görüşüldü ve çok iyi bir fiyat alınması neticesinde hepsi 12'lik Midea olacak şekilde karar kılındı. 9 luk yerine 12'lik tercih edildi çünkü 12 ile 9 luk arasında çok fazla fiyat farkı yoktu ama kapasite artışı daha fazla oluyordu. Yardımlarınız için teşekkürler

Çözüm
merhaba Adem bey

Sultan hanım ile görüşüldü ve çok iyi bir fiyat alınması neticesinde hepsi 12'lik Midea olacak şekilde karar kılındı. 9 luk yerine 12'lik tercih edildi çünkü 12 ile 9 luk arasında çok fazla fiyat farkı yoktu ama kapasite artışı daha fazla oluyordu. Yardımlarınız için teşekkürler
Güzel günlerde kullanmanızı dilerim şimdiden.
Bu tarz işletmelerin tüketicilere böyle profesyonel yaklaşımları ve destekleri sürdükçe benim de kendilerine desteim devam edecek.
Sizlerin bu geri bildirimleri de işte bu nedenle çok kıymetli. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum. :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri