Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aliens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

aliens

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40000
Marka Model Bilgisi
?
Manavgat'tayım; kuzeye bakan salon 24m2 hem ısıtma hem soğutma için kullanılacak. 12 yıllık samsung klimadan sonra, inverter az yakan ama performanslı bir klima bakıyorum. mevcut 12000btu, yeni alacağım da aynı olacak. Ayrıca Wi-fi özelliği olursa gelmeden önce ısıtma veya soğutma yapabilirsem daha güzel olur.

Midea Xtreme Save AG2Eco-12NXD0-I Duvar Tipi 12.000 Btu İnv. Klima (A++ Enerji) önerilmiş, benim işimi çözer mi?

Manavgat'tayım; kuzeye bakan salon 24m2 hem ısıtma hem soğutma için kullanılacak. 12 yıllık samsung klimadan sonra, inverter az yakan ama performanslı bir klima bakıyorum. mevcut 12000btu, yeni alacağım da aynı olacak. Ayrıca Wi-fi özelliği olursa gelmeden önce ısıtma veya soğutma yapabilirsem daha güzel olur.

Midea Xtreme Save AG2Eco-12NXD0-I Duvar Tipi 12.000 Btu İnv. Klima (A++ Enerji) önerilmiş, benim işimi çözer mi?
Isıtma modunda 180 200 watt bandında tüketimler sergileyen bir model tüketim konusunda önerdiğimiz için bizi mahçup etmez ☺️

İzmir'de 12.000 BTU Xtreme Save modeli için 29 bin TL fiyat alan bir üyemiz vardı geçenlerde. Bayi memnuniyetine de dikkat ederek başka bayilere de bir fiyat sorun isterseniz. Kararınızı ona göre verebilirsiniz.

@Adem Helvacı Hocam konuda bahsi geçen ilimiz için sizlerin yönlendirebileceği bir bayi var mıydı acaba?

İzmir'de 12.000 BTU Xtreme Save modeli için 29 bin TL fiyat alan bir üyemiz vardı geçenlerde. Bayi memnuniyetine de dikkat ederek başka bayilere de bir fiyat sorun isterseniz. Kararınızı ona göre verebilirsiniz.

@Adem Helvacı Hocam konuda bahsi geçen ilimiz için sizlerin yönlendirebileceği bir bayi var mıydı acaba?
FG Group sayfasında 1 tane bayi/servis görünüyor. Peşin 30k, taksitli 34k fiyat verdi

FG Group sayfasında 1 tane bayi/servis görünüyor. Peşin 30k, taksitli 34k fiyat verdi
Öyleyse 29 bin TL'lik teklif de muhtemelen peşin ödemeye verilen tekliftir. Eğer tek bayi gözüküyor ise; bayi ismini internette bir aratın. Olumlu veya olumsuz ne yorumlar yapılmış bir görün. İçinize sinerse de alırsınız.

Öyleyse 29 bin TL'lik teklif de muhtemelen peşin ödemeye verilen tekliftir. Eğer tek bayi gözüküyor ise; bayi ismini internette bir aratın. Olumlu veya olumsuz ne yorumlar yapılmış bir görün. İçinize sinerse de alırsınız.
Bu arada bir arkadaşım Gree Fairy önerdi, burada 2 servis/satıcı mevcut; Gree Fairy yi sordum 35k fiyat verdiler.

Klimanız hayırlı olsun. Mantıklı bir tercih yapmışsınız. Kurulum esnasında vakum mevzusuna çok dikkat edin. Vakumsuz kurulumu kabul etmeyeceğinizi özellikle belirtin.
Çok teşekkür ederim, dün akşam bayi ile görüşmemde zaten vakum istediğimi iletmiştim. Sabahtan servis geldi, temiz kurulum yaptılar. Vakumlama yapıldı.

İlk izlenim olarak dış ünite çok sessiz geldi bana, akşam daha net belli olur.

Çok teşekkür ederim, dün akşam bayi ile görüşmemde zaten vakum istediğimi iletmiştim. Sabahtan servis geldi, temiz kurulum yaptılar. Vakumlama yapıldı.

İlk izlenim olarak dış ünite çok sessiz geldi bana, akşam daha net belli olur.
Vakumlama kaç dakika sürdü?

@Adem Helvacı abi bunun olması gerekeni, minimumu var mı? Kafa karıştıran çok var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Adem Hoca'mın çektiği bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Gerekli detayları paylaşmış kendisi.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri