Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Buzdolabı Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lnrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

lnrn

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
45000 - 50000
Marka Model Bilgisi
Vestel olmasın :)
Merhaba

20 yıllık Arçelik buzdolabımız bozuldu.
Buzdolabı gireceği yer, yükseklik max 193 cm, genişlik max 97 cm, derinlik 75 - 80 cm civarı
inoks veya gri olmasını istiyoruz.
Üstten donduruculu olmasını istiyoruz.
Vestel ve ilişkili markaları önermezseniz sevinirim.
Bütçe 45 - 50 bin

Teşekkürler.

Önerinize teşekkürler.
Ancak bu model Profilo sitesinde alttan donduruculu gözüküyor. Üstten donduruculu bakıyoruz.

fiyat 68000 tl kendi sitesinde, diğer sitelerde 41 bin civarı 😳 enteresan
Kendi sitesinde indirim oluyor Ordaki fiyatları baz almayın bayiler de 35 40 bine bulabilirsiniz

Kendi sitesinde indirim oluyor Ordaki fiyatları baz almayın bayiler de 35 40 bine bulabilirsiniz
Merhaba Mustafa Bey;

Alttan dondurucu kısmına ikna ettim sizin dediğiniz modelin bir büyüğünü aldım. Ancak dikkatimi çekti sizin tavsiye ettiğiniz model (BD3076ICAP) (526 lt) ile siparişini verdiğim model (BD3086ICFP) (624 lt) ikisi de C sınıfı ama sizin önerdiğiniz küçük hacimli model diğeri ile aynı fiyat veya bir tık daha pahalı. Bunun sebebi hakkında bir fikriniz var mı? Kompresörleri vb. kalite farkı mı var?

Teşekkürler.

Merhaba Mustafa Bey;

Alttan dondurucu kısmına ikna ettim sizin dediğiniz modelin bir büyüğünü aldım. Ancak dikkatimi çekti sizin tavsiye ettiğiniz model (BD3076ICAP) (526 lt) ile siparişini verdiğim model (BD3086ICFP) (624 lt) ikisi de C sınıfı ama sizin önerdiğiniz küçük hacimli model diğeri ile aynı fiyat veya bir tık daha pahalı. Bunun sebebi hakkında bir fikriniz var mı? Kompresörleri vb. kalite farkı mı var?

Teşekkürler.
Bende sizin aldığınız modeli önerecektim fakat boyutları uymadığı için bir küçüğünü söylemiştim fark yok sadece daha büyük. Hayırlı olsun şimdiden kurulum yapılınca görsel ekleyin foruma hatta imkan varsa kompresör resmini de eklerseniz daha bilgilendirici olur :)

86cm olanlar çok büyük oluyor.Ambalaj ölçülerini alıp apartman giriş ölçülerini,merdiven genişliğini filan hesap ettiniz değil mi ?
Dolabı bahçe salon kapısından ( çift kanat pimapen kapı) direk eve sokacağım, benzer şekilde salon kapısı da çift kapı. Tek problem mutfağa giriş kapısı. Onda da dolabın kapaklarını sökerlerse rahatlıkla girer diye düşünüyorum. Mutfak kapısı 81 cm genişliğinde, kapağı çıkarırlarsa 72 cm geliyor aşağıdaki çizime göre.

Ayrıca satın aldığım firma biraz önce arayıp teslim alırken ambalajı açıp kontrol edip öyle alın şeklinde bir yönergede bulundu. Servisin açması gerekmiyor mu? diye sorduğumda da artık bu şekilde olduğunu ifade etti. Bu konuda bir bilginiz var mıdır?

1748862910320.webp

Dolabı bahçe salon kapısından ( çift kanat pimapen kapı) direk eve sokacağım, benzer şekilde salon kapısı da çift kapı. Tek problem mutfağa giriş kapısı. Onda da dolabın kapaklarını sökerlerse rahatlıkla girer diye düşünüyorum. Mutfak kapısı 81 cm genişliğinde, kapağı çıkarırlarsa 72 cm geliyor aşağıdaki çizime göre.

Ayrıca satın aldığım firma biraz önce arayıp teslim alırken ambalajı açıp kontrol edip öyle alın şeklinde bir yönergede bulundu. Servisin açması gerekmiyor mu? diye sorduğumda da artık bu şekilde olduğunu ifade etti. Bu konuda bir bilginiz var mıdır?

Ekli dosyayı görüntüle 25997

Benim profilo buzdolabını apartman giriş kapısından sokamamışlardı.Asansör çağırıp balkondan direkt mutfağa koydurdum.Sizinkinde dolap kapısını söküp montaj yapacaklar.

Normalde kutu açılmaz,servis gelir açar bakar hasar varsa tutanak tutar.Siz yinede teyit için profiloyu arayıp sorun bence.Servis gelince bu açılmışta diyebilir.

Benim profilo buzdolabını apartman giriş kapısından sokamamışlardı.Asansör çağırıp balkondan direkt mutfağa koydurdum.Sizinkinde dolap kapısını söküp montaj yapacaklar.

Normalde kutu açılmaz,servis gelir açar bakar hasar varsa tutanak tutar.Siz yinede teyit için profiloyu arayıp sorun bence.Servis gelince bu açılmışta diyebilir.
Şimdi araştırırken profilonun sitesinde aşağıdaki yazıyı buldum. Online satışlar için demiş.

1748865498837.webp

Bende sizin aldığınız modeli önerecektim fakat boyutları uymadığı için bir küçüğünü söylemiştim fark yok sadece daha büyük. Hayırlı olsun şimdiden kurulum yapılınca görsel ekleyin foruma hatta imkan varsa kompresör resmini de eklerseniz daha bilgilendirici olur :)
Buzdolabı geldi. Direk getirenler dış ambalajı açtı. Profiloda bu şekilde sanırım. Servisinde bugün geleceğini söylediler bekliyoruz bakalım.

1749112702275.webp

BSH grubunda teslimatı yapan arkadaslar kutuyu acıp hasar vs.kontrollerini sizinle birlikte beraber yaptiktan sonra teslimat yapiyorlar daha sonra servis kurulumu yapiyor en azindan bizde boyle oldu ,Profilo kurutma makinası Profilo camasir makinası Profilo derin dondurucu ve Siemens buzdolabı hepsini getiren arkadaslar actı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri