- Bütçe
- 4000
- Marka Model Bilgisi
- Hiremco
Herkese selamlar.
Şu cihaz için düşüncelerinizi alabilirmiyim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir uydu alıcısından beklentileriniz nelerdir? Bu sorumuza cevap almadan vereceğimiz cevaplar anlamsız olacaktır.Herkese selamlar.
Tgks destekli HD yayınları izleyebileceğim olması uydu alıcısı kısmında benim için yeterli. Bunun yanı sıra android destekli olup inat ve benzeri uygulamaları yüklemek benim işimi görür. Bu fiyata bu cihaz alınır mı onu yorumlarsanız sevinirim.Bir uydu alıcısından beklentileriniz nelerdir? Bu sorumuza cevap almadan vereceğimiz cevaplar anlamsız olacaktır.
Maalesef yok. Eski bir TV. Şu anda haricî bir HD uydu alıcısı var. Onunla uydu yayınlarını izliyorum.Elinizdeki tvde dahili uydu varsa direkt mi box alın. Dahili uydusu da yoksa uygun bir uydu alici alıp yine mi box alın. Böyle uyduruk cihazlarla uğraşmaya gerek yok bence.
Hem Android hem uydu alıcılı cihazlar biraz pahalı. Hiremco ürünlerine bakabilirsiniz. Hiremco Matrix pro hem uydu alıcılı hem de 4gb ram/64gb hafıza özellikli Android işletim sistemine sahip. Fiyatı 3899 lira şuan. Sadece Android işinizi görürse ve ben dahili bir uydu alıcısına ihtiyaç duymam derseniz Nokia Android box ya da Stick gibi ürünleri daha ucuza alabilirsiniz,Tgks destekli HD yayınları izleyebileceğim olması uydu alıcısı kısmında benim için yeterli. Bunun yanı sıra android destekli olup inat ve benzeri uygulamaları yüklemek benim işimi görür. Bu fiyata bu cihaz alınır mı onu yorumlarsanız sevinirim.
Android işini Box'la çözün derim. Next'in ürünlerine bakabilirsiniz uydu alıcısı için.Tgks destekli HD yayınları izleyebileceğim olması uydu alıcısı kısmında benim için yeterli. Bunun yanı sıra android destekli olup inat ve benzeri uygulamaları yüklemek benim işimi görür. Bu fiyata bu cihaz alınır mı onu yorumlarsanız sevinirim.
İlk mesajım bu cihaz hakkında düşüncelerinizdi zatenHem Android hem uydu alıcılı cihazlar biraz pahalı. Hiremco ürünlerine bakabilirsiniz. Hiremco Matrix pro hem uydu alıcılı hem de 4gb ram/64gb hafıza özellikli Android işletim sistemine sahip. Fiyatı 3899 lira şuan. Sadece Android işinizi görürse ve ben dahili bir uydu alıcısına ihtiyaç duymam derseniz Nokia Android box ya da Stick gibi ürünleri daha ucuza alabilirsiniz,
Uydu alıcım var. Birde box alırsam 3 kumanda olcak. Habire bi o HDMI a bi bu HDMI a geçicem. Tek cihazda olmazmı bu iş. Neden illaki box?Android işini Box'la çözün derim. Next'in ürünlerine bakabilirsiniz uydu alıcısı için.
Ürün güzel ama pahalı. Fiyatı gözden çıkardıysanız alınırİlk mesajım bu cihaz hakkında düşüncelerinizdi zaten![]()
Seçim sizin. Genelde hepsi bir arada cihazlarda BU ALET YAVAŞ şikayetleri geliyor. Android televizyonlar bile aynı maalesef.Uydu alıcım var. Birde box alırsam 3 kumanda olcak. Habire bi o HDMI a bi bu HDMI a geçicem. Tek cihazda olmazmı bu iş. Neden illaki box?
O nasıl bişey? Kullanışlı oluyormu?Hocam akıllı kumanda al 3 kumandayi tek kumandadan yönet.
Evet Android TV olayından vaz geçtim. Box ve uydu bir arada çözümüne yöneldim ama. Bunlardada sorun var diyorlar. Bilemedim nasıl yapsam.Seçim sizin. Genelde hepsi bir arada cihazlarda BU ALET YAVAŞ şikayetleri geliyor. Android televizyonlar bile aynı maalesef.
Uydu alıcısı olarak next 2071 kullanıyorum öneririm, çok iyi. Tkgs de var. Hdmı cec özelliği olduğu için kendi kumandasından açma kapama yaptığınızda hdmı üzerinden aynı anda tvyi de açıyor kapatıyor, güzel bir özellik. Ayrıca kumandanın üst tarafında 6 adet tuş bulunuyor, TV kumandasından buraya TVnin de ses açma kapama, hdmı değiştirme gibi özelliklerini tanımlıyorsunuz, tek kumandayla uydu+TV kullanabiliyorsunuz yani. Bir de mi box alırsınız onun kumandası da ayrı olur iki kumanda olur ama en azından Max verimi alırsınız hem de en fazla 2500-3000 TL'ye gelmiş olur uydu+box. Üstteki arkadaşın dediği gibi bir kumanda varsa da belki tek kumandayla yönetebilirsiniz ama bence pek gerek olmaz.Evet Android TV olayından vaz geçtim. Box ve uydu bir arada çözümüne yöneldim ama. Bunlardada sorun var diyorlar. Bilemedim nasıl yapsam.
Uydu alıcısını daha geçen hafta aldım. Pek bilindik bişey değil ama tgks var. 1080p 50hz güzel görüntü veriyor.Uydu alıcısı olarak next 2071 kullanıyorum öneririm, çok iyi. Tkgs de var. Hdmı cec özelliği olduğu için kendi kumandasından açma kapama yaptığınızda hdmı üzerinden aynı anda tvyi de açıyor kapatıyor, güzel bir özellik. Ayrıca kumandanın üst tarafında 6 adet tuş bulunuyor, TV kumandasından buraya TVnin de ses açma kapama, hdmı değiştirme gibi özelliklerini tanımlıyorsunuz, tek kumandayla uydu+TV kullanabiliyorsunuz yani. Bir de mi box alırsınız onun kumandası da ayrı olur iki kumanda olur ama en azından Max verimi alırsınız hem de en fazla 2500-3000 TL'ye gelmiş olur uydu+box. Üstteki arkadaşın dediği gibi bir kumanda varsa da belki tek kumandayla yönetebilirsiniz ama bence pek gerek olmaz.
İki kumandayı arka arkaya yapıştırırsınız tek kumanda olur aslında bence![]()
Mi box almayın derim. Next Start, Dreamstar Nova 4K değerlendirilebilir.Uydu alıcısını daha geçen hafta aldım. Pek bilindik bişey değil ama tgks var. 1080p 50hz güzel görüntü veriyor.
Anlaşılan bi mi box s 2. Nesil alıp devam etmek olcak.
Mi Box S 2.nesil hocam. Kullanan herkes çok memnunMi box almayın derim. Next Start, Dreamstar Nova 4K değerlendirilebilir.
Siz bilirsiniz ben demiş olayım da.Mi Box S 2.nesil hocam. Kullanan herkes çok memnun
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.