- Bütçe
- 25-35
- Marka Model Bilgisi
- Midea, Gree, Sigma, Fujitsu
Abiler selamlar, İzmir'de yaşıyorum. 26 m2 salona klima arayışındayım. Oda güneşin batışını görüyor. Önümüz full açık. En üst katta oturuyoruz. Binada çatı var. Belediye konutları olduğu için izolasyon iyi üstüne biz de balkonu cam ile kapattık. Kışın doğalgaz faturası ödemedik gibi bir şey. Eylül ayından beri evde yaşadığımız için yazın durumunu pek bilmiyoruz. O dönemlerde camı açtığımda yaşanabilir oluyordu ama tabii tam yaz şartlarında ne olur bilmiyorum. Genel olarak 12btu önerildi. @Adem Helvacı abinin incelemeleri ile Midea'ya bir ilgim bulunuyor. Ancak yine forumdaki diğer önerileri de görünce acaba daha ucuz yollu bir çözüm mü aramam gerekiyor konusu kafamı karıştırdı. Uzun soluklu ve servisinde sorun yaşamayacağım bir ürün istiyorum. Önce Daikin ile görüştüm kişi düzgün ilgilenmediği için ilgimi çekmedi açıkçası. Mitsubishi'deki satıcı epey ilgilendi açıkladı ancak o da Hare 14btu önerdi. Buradan gördüğüm kadarıyla o parayı edecek bir ürün değil. Gree'de Fairy önerildi, Gtech sordum şu anda stokta yok üretimi de durdu galiba gibi bir şey dedi satıcı ancak bu da biraz daikin'deki gibi sahibi değil de mağaza çalışanı olduğu için anladığım kadarıyla çok bilgili ve yetkili değildi. Midea'da çatıkatı olduğu için aep önerildi ancak orada da taksit için bendeki bankaların anlaşması yok. Diğer düşük fiyatlı markalar için bir görüşme yapmadım. Anlayacağınız abiler kafalar biraz karışık. Malumunuz seçim sonrası taksit sayıları düşer mi endişesi de hakim. Bu konuda bir desteğinizi alabilirsem çok memnun olurum.