Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Yatak odası için 9000 BTU Klima önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cilkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

cilkay

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20000 - 25000
Marka Model Bilgisi
Fujitsu
Merhabalar.

İstanbul/Ümraniye/Madenlerde 12 metrekarelik sadece sabahtan öğlene kadar güneş alan yatak odasında klima sadece soğutma amaçlı kullanılacak. Dış ve iç ünitenin çok ses yapmamasını, komşulardan şikayet almamayı umuyorum.

Fujitsu ASYG09KPCE A++ 9000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima bunu düşünüyorum.

Bu klima hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim.

Diğer odam da hakem heyeti süreci 6+ aydır devam eden WindFree™ Elite PM 1.0 18000'lik klima bulunuyor o yüzden Samsung'dan bu bölgede uzak durma taraftarıyım.

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu inceleyebilirsen belki biraz soru işareti gitmiş olur.

Bu konuyu inceleyebilirsen belki biraz soru işareti gitmiş olur.
Daha önce okudum ancak orada sesle ilgili hiç bir yorum yok. Garanti konusuna çok takılmıyorum. Senelik bakım falan yaptıracağımı da sanmıyorum. Bugüne kadar kullandığım hiç bir klima arıza yapmadı açıkçası.

Daha önce okudum ancak orada sesle ilgili hiç bir yorum yok. Garanti konusuna çok takılmıyorum. Senelik bakım falan yaptıracağımı da sanmıyorum. Bugüne kadar kullandığım hiç bir klima arıza yapmadı açıkçası.
Videoyu çektim fakat benim mikrofon ekipmanı olmadığı için direk telefondan çektim, elimden geldiğincede ses seviyesini yorumladım. Umarım faydası olur sizin için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Kore ve Çin segmentinin dışına çıkıp Japon segment bir ürün tercih etmeniz sizin talepleriniz doğrultusunda mantıklı olmuş.
Bu konuda sizin beklentilerinizi karşılayacak sınıfta bir ürün bu.
Özellikle gerçek kullanıcı deneyimi paylaşan @PoineMaia dostumuzun paylaşımları da çok çok önemli bir avantaj.

Videoyu çektim fakat benim mikrofon ekipmanı olmadığı için direk telefondan çektim, elimden geldiğincede ses seviyesini yorumladım. Umarım faydası olur sizin için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Sizin dış ünitenin karşısındaki cam kısım kapalı mı çalıştırıyorsunuz her zaman?

Sizin dış ünitenin karşısındaki cam kısım kapalı mı çalıştırıyorsunuz her zaman?
Hayır hocam arkadaşa ses dinletmek için açtım sadece. Normalde resimdeki gibi kullanıyorum gerçi daha 1 kere kullandım havalar daha ne soğuk ne sıcak burada. Resimdeki gibi kullansam hava boşluğu yeterli gelirmi yoksa yan tarafıda açmak icap edermi hocam. Gerçi kışın yan tarafı açamam çok rüzgarlı oluyor ev konumundan dolayı.
IMG_20240320_124918.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

çok teşekkürler. sorularımı cevaplamış oldu videonuz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri