Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

@İRFAN abi merhaba
Bizim mama geldi püsükler kapış kapış götürüyor sevdiler 😅
Bunu kendi paketinde serin yerde muhafaza etsek sıkıntı olmaz demi yada yaklaşık 1 2 kg bi kapalı kaba koysak bittikçe alsak kendi paketinden:alala
bilemedim daha önce böyle çok mama alamadığım için sende tecrübelisin diye sorayım dedim🙂

Screenshot_2024-03-21-11-18-11-93_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
sunucumuz daha hızlı olur inşallah 🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Diline sağlık abim🙋
Cansın abi.
Hassasiyetimizi biliyoruz bu konularda fakat tereddütlerimiz de malum.

Düşünsene yahu birisi bana instadan DM atmış ''Sen de bozdun kendini'' diye.

Sponsorlu video yayınladım diye kendimi bozduğumu iddia edebilecek densizlerin de bulunduğu bir toplumda halk faydasına iş yapmaya çalışıyoruz.

Cansın abi.

Sponsorlu video yayınladım diye kendimi bozduğumu iddia edebilecek densizlerin de bulunduğu bir toplumda halk faydasına iş yapmaya çalışıyoruz.
Maalesef abi zaten onlar yüzüne bir kıdım ilerleme yok ya
Seni bilen biliyor be abi salla gitsin diyecem de hepte öyle geçişmiyor bir zaman sonrada insanın kanına dokunuyor çok haklısın 😔

Maalesef abi zaten onlar yüzüne bir kıdım ilerleme yok ya
Seni bilen biliyor be abi salla gitsin diyecem de hepte öyle geçişmiyor bir zaman sonrada insanın kanına dokunuyor çok haklısın 😔
Vay beeee, Turgut Müdürümle nasıl da dalmışız muhabbetin dibine :D

Midea Adana Bayisi @GençKlima Adana sevgili Ersin bizi çekmiş, bugün yolladı fotoyu :D

1711036629203.jpeg

Merhaba. Midea extream save 12000 btu modelinde 12NXD0-I ile 12N8D0-0 farklı modellermi yoksa sadece iç ve dış ünitenin kodlarımı. İç ünite ile dış ünite kodları bu şekilde farklı olunca acaba xtream save modeli kendi içinde farklı serileremi ayrılıyor diye düşündüm. Cevaplarınız için teşekkürler

Merhaba. Midea extream save 12000 btu modelinde 12NXD0-I ile 12N8D0-0 farklı modellermi yoksa sadece iç ve dış ünitenin kodlarımı. İç ünite ile dış ünite kodları bu şekilde farklı olunca acaba xtream save modeli kendi içinde farklı serileremi ayrılıyor diye düşündüm. Cevaplarınız için teşekkürler
Merhabai iç ve dış ünite kod farkları onlar.
Midea Xtreme Save Eco Lite aslında tamamı Türkiye pazarı içerisinde aynı ürünü işaret ediyor.
FG Europe daha önce Hükumetin ithalat ihracat dengesini oturtmak adına kasıtlı şekilde gümrükte mal beklettiği dönemde (Bunu kendileri açıklamaz sorun yaşamamak için ama ben söyleyeyim) tüketiciler mağdur olmasın diye Avrupadaki depodan mal çekti (Normalde Çin'den geliyor ürünler).
Bu nedenle bazı klimalarda kod farkı da görebiliyorsunuz.

Merhaba o kod sadece iç ve dış olarak birbirinden ayırmak için kullanılıyor. Ürün farklı bir model değil aslında

Midea Adana Bayisi @GençKlima Adana sevgili Ersin bizi çekmiş, bugün yolladı fotoyu :D

Ekli dosyayı görüntüle 14133
Güzel bir anıydı kaçırmak istemedim. 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 14133
Güzel bir andı kaçırmak istemedim abi

Adem abi çok tesekkür ederim.tüm beyaz eşyaları sizin incelemelerinizden faydalanarak satın aldım.tüketicileri bilgilendirmek adına cabanızı takdir ediyorum. Cevaplarınız için tesekkürler tekrardan.
Merhabai iç ve dış ünite kod farkları onlar.
Midea Xtreme Save Eco Lite aslında tamamı Türkiye pazarı içerisinde aynı ürünü işaret ediyor.
FG Europe daha önce Hükumetin ithalat ihracat dengesini oturtmak adına kasıtlı şekilde gümrükte mal beklettiği dönemde (Bunu kendileri açıklamaz sorun yaşamamak için ama ben söyleyeyim) tüketiciler mağdur olmasın diye Avrupadaki depodan mal çekti (Normalde Çin'den geliyor ürünler).
Bu nedenle bazı klimalarda kod farkı da görebiliyorsunuz.

Cansın abi.

Abi çekemeyen anten taksın! Burada her marka için iyisini de kötüsünü de konuşuyoruz biz senin içini biliyoruz abim.. 🙏

Evde 21 gün genel elektrik kullanımı 498kwh olmuş 13 gün iki klima 8 gün üç klima 24 saat aktif çalıştı. Ay sonunu merakla bekliyorum.
Klimalar 18+12+9bin BTU :tara

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri