Sabah foruma geldim baktım, Millet'e ''Günaydın'' diyecek bir yer yok. E hadi bu da Günaydın konumuz olsun madem.
Herkese günaydın, günün ilk çayları benden
Herkese günaydın, günün ilk çayları benden

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Fikocum hava günlük güneşlik, hayat güzel, kuşlar uçuyor, sen de dün forumu konu bombardımanına tutmuşsun daha ne olsun.Günaydınnn, nasılsınız efemmm
O konuları üste tuttur istersen abi, önümüzdeki dönem VESTEL GoogleTV konusu çok soru sorulacak ürünler olacak diye düşünüyorum.evet daha açılacak çok konumuz var zamanla inşallah misal benim yöntemle vestel google tv lerini açtım bile![]()
seni gördüm aydınlandımSabah foruma geldim baktım, Millet'e ''Günaydın'' diyecek bir yer yok. E hadi bu da Günaydın konumuz olsun madem.
Herkese günaydın, günün ilk çayları benden![]()
yenge selamlar hoş geldinseni gördüm aydınlandım)
günaydın hepimize o zaman
çay değil de kahve alayım kendime sonra da kaçayım![]()
Huzur kaynağımsın. Sade ve acı kahveni akşam ellerimle yaparım sanaseni gördüm aydınlandım)
günaydın hepimize o zaman
çay değil de kahve alayım kendime sonra da kaçayım![]()
Abi çay bardağı yok, şeytan gülüşü yok, @Yelda Helvacı çok sever dry emojisi yok. Admin uyusun halen?? yelda yenge çay bardağı emojisi yok zaten admin koymamış
Bizim kaşığı içinde dönen bardağımız olmazsa olmaz. Bizi biz anlarız değil mi @Tesla ustam?? ilteriş size demliğiyle beraber emoji yapmış) @Tesla @Adem Helvacı
hoşbuldum @Vesteloji teşekkür ederim![]()
Bari sevebileceğim bir oyun türü söyleseydin, okey gibi gereksiz oyunları hiç sevmem.Sevmek yetmez, emek vermek lazım. Görüyorum yan masada okey oynuyorsun dedi world of tanks oynayan adam
Ekli dosyayı görüntüle 13
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.