Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi BEYAZ EŞYA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elflyone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

elflyone

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
110-120
Marka Model Bilgisi
arçelik
Öncelikle merhabalar,
yeni evlenecek biri olarak olaylara çok acil bir iniş yaptım :) tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Koç grubundan ciddi bir indirim sahibiyim budan dolay buradan almayı düşünüyorum ama şart değil.
bütçem; 110-120 bin civarı daha ad inebilir
ürünler; buzdolabı ( alttan dondurmalı), bulaşık makinesi , çamaşır makinesi, kurutma makinesi
renk; beyaz
bulaşık makinesi en az 4-5 program
çamaşır makinesi en az 9 kilo
kurutma için özellik yok aklımda
ses ve enerji olayı iyi olabilirse ne ala
mümkün olduğu kadar dijital ekrandan ziyade tuşlu bir kullanım tercih ediyorum. dijitaller çok bozulacakmış gibi duruyorlar çünkü uzun ömürlü olurlarsa ne ala :) şimdiden teşekkürler.

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi
Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi
Arçelik 278551 ESC Buzdolabı (Bu dolabın beyaz karşılığı yok maalesef.)
Arçelik 1210 KM Kurutma Makinesi

Merhaba çok iyi indirimiz varsa birşey diyemem ama koç gurubu ürünleri hoşuma gitmiyor malzeme kalitesi vs ama servise birşey diyemem. yazın düğünü olacak bir arkadaşıma yardımcı oldum ocakta Siemens almıştık. Çünkü Beko Arçelik 110 bin 120 bin bandıydayı biz idos özellikli çamaşır makinası 530 litre alttan buzdolabı kurutma makinası bulaşık makinasına 100 bin küsür para verdik. mediamarkta güzel indirimler var bakmanızı tavsiye ederim.

Merhaba çok iyi indirimiz varsa birşey diyemem ama koç gurubu ürünleri hoşuma gitmiyor malzeme kalitesi vs ama servise birşey diyemem. yazın düğünü olacak bir arkadaşıma yardımcı oldum ocakta Siemens almıştık. Çünkü Beko Arçelik 110 bin 120 bin bandıydayı biz idos özellikli çamaşır makinası 530 litre alttan buzdolabı kurutma makinası bulaşık makinasına 100 bin küsür para verdik. mediamarkta güzel indirimler var bakmanızı tavsiye ederim.
bilgiler için çok teşekkür ederiz. şöyle diyelim şimdilik 100bin tllik ürün indirim sayesinde 70 bin bandında bir şeye tekabül ediyor kısa vadede daha mantıklı geliyor. bide yetkili servis yayınlığı durumdan dolayı bi tık iç ferahlatır gibi de bakalım nasip kısmet bolca şans işi.

bilgiler için çok teşekkür ederiz. şöyle diyelim şimdilik 100bin tllik ürün indirim sayesinde 70 bin bandında bir şeye tekabül ediyor kısa vadede daha mantıklı geliyor. bide yetkili servis yayınlığı durumdan dolayı bi tık iç ferahlatır gibi de bakalım nasip kısmet bolca şans işi.
Biraz nasip kısmet işinden çıktı, firmalar sayesinde. Konumunuz İzmit olarak görmekteyim. Size en yakın teknoloji mağazalarında fazla teşhir ürün olamayabiliyor. Ama viaport teknoloji mağazalarında bir çok teşhirde ürünleri gözle elle malzeme kalitelerini kullanımını kontrol edebilirsiniz size tavsiyem gözle görün inceleyin enerji sarfiyatı vs bunlara dikkat edin. Örnek ben kurutma makinası alırken internette araştırdım; markaları mağazalarda kontrole gittiğimde malum markada tiftik filtre 1 li idi kazan yapısı kapak elle sallandığından vs malz kalitesini beğenmedim. electrolux woolmark özelliği olduğu kazan yapısı giysilere zarar vermediğini beyan ediyordu Lg yeni kurutma çıkartmış internette fazla bilgi yok gittim viaporta ürünleri kontrol ettiğim enerji tasarrufu ve çamaşırlara zarar vermemesi kendi kendini temizlemesi gibi özelliklerden ürünü orada gördüm aldım 5 yıldan bu gune kullanıyorum. Korkudan kurutma makinasını çalıştıramayan çok kişi var etrafımda. Mesela i-dos teknolojisi cok güzel ; deterjan yok fazla koydum, yok az koydum derdi yok bu gibi şeyler yol su olarak size geri döner. Buzdolabı en düşük güç tüketimi birazda büyük olsun Özellikle çoluk çocuğa karıştığınızda hiç durmayan, yetmeyen makinalar olarak ay sonu anlarsınız. :) Bence beyaz eşya önemli zamanla mobilyadan sıkılırsın değiştirirsin ama beyaz eşyadan sıkılmazsın her türlü yol su olarak geri dönüyor.

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri