Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 390
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 395
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 385
Merhaba arkadaşlar tvnin 120hz ayarı nasıl oluyor acaba? Uyduyu taktığımda sağ üstte 60hz yazmakta ve yine aynı şekilde PC yi de bağladığımda 60 hz yazmakta. 120 hz nasıl olacak yada hangi durumlarda 120 hz kullanılabiliyor?
4K'da 120 hz çıkış veremiyor anakart kaynaklı bir durum ve saçmalık. 2k da verir ama. Bilgisayar, konsol bağlamanız lazım 120hz için uydu yayınları 120hz değil.

4K'da 120 hz çıkış veremiyor anakart kaynaklı bir durum ve saçmalık. 2k da verir ama. Bilgisayar, konsol bağlamanız lazım 120hz için uydu yayınları 120hz değil.
Değerli arkadaşlar ps5 te 2k vermiyor. 1080p 120 hz oluyor. 4k da da 60 hz. Ben anlamadım nasıl 120 hz bu tv ve neden 2k 120 hz olmuyor? Bilgisayarda da en fazla 4k 60 hz oluyor. Yine 2k ayarı yok

Değerli arkadaşlar ps5 te 2k vermiyor. 1080p 120 hz oluyor. 4k da da 60 hz. Ben anlamadım nasıl 120 hz bu tv ve neden 2k 120 hz olmuyor? Bilgisayarda da en fazla 4k 60 hz oluyor. Yine 2k ayarı yok
Televizyonun içindeki mediatek soc desteklemediğinden dolayı muhtemelen. Paneli gerçekten 4k 120hz.

Çok akıllı mühendisler düşük donanım koymuşlar anakarta o yüzden 4K 120 FPS veremiyor. Panelden yana sıkıntı yok. 2K da 120hz veremediğini sizden duydum ve diğer arkadaşlarda da vaziyet aynıysa durum vahim.

Çok akıllı mühendisler düşük donanım koymuşlar anakarta o yüzden 4K 120 FPS veremiyor. Panelden yana sıkıntı yok. 2K da 120hz veremediğini sizden duydum ve diğer arkadaşlarda da vaziyet aynıysa durum vahim.
Ne yaptıysam olmadı hocam. Hdmi 2.1 i aktif ederek ps5i bağladım. Ki ps5 çıkışı da 2.1. VRR acilmiyor ALLM açılıyor. Ancak ps5 performans moduna dahi alsam en fazla 1080p 120hz aktif olabiliyor. 2k zaten desteklemiyor yazıyor ps5te.. Grundig'e defalarca kayıt oluşturdum, hatta servis iadeyi onayladı ama muadil aynı kalite/fiyat ürün yok. Iadeden vazgeçtim bu yüzden. İşin vahim tarafı musteri hizmetleri her çözünürlükte 120hz destekliyor dedi. Yazılımla upscale ediyormuş. Ama 4k 60 hz yazıyor. Yazılım sorunu mu var anlamadım. Güncelleme de gelmiyor.

Twitch.tv uygulaması kullanan var mı? Varsa kontrol edebilir mi onlarda takılma sorunu yaşıyor mu? Ayrıca TV stremioda ki dolby vision içerikleri hdr10 olarak açıyor çok saçma sapan yazılımı var. Aynı içerikleri Sony TV dolby vision olarak açıyor. Bundan dolayı dolby vision içerikleri film ve dizilerde takılma oluyor.

Twitch.tv uygulaması kullanan var mı? Varsa kontrol edebilir mi onlarda takılma sorunu yaşıyor mu? Ayrıca TV stremioda ki dolby vision içerikleri hdr10 olarak açıyor çok saçma sapan yazılımı var. Aynı içerikleri Sony TV dolby vision olarak açıyor. Bundan dolayı dolby vision içerikleri film ve dizilerde takılma oluyor.
Bende bu modelin 55 inç olanı var. Stremio Dolby Vision deneyip yazacağım. HDR10 açması saçma olur.

Bu konuda detaylıca bilgi verebilir misiniz? Amaç, bu konu hakkında ayrı bir yerde detaylıca konuşmak:

Merhabalar hocam yetkili servisten arayıp televizyon ayağınızı daha sağlam bir ayakla değişelim diye bir talepte bulundular böyle bir taleple aranan başka bir arkadaş var mı acaba.

Merhabalar hocam yetkili servisten arayıp televizyon ayağınızı daha sağlam bir ayakla değişelim diye bir talepte bulundular böyle bir taleple aranan başka bir arkadaş var mı acaba.
Kaç inç modeli kullanıyorsunuz? Böyle bir şeyi niye yaptıklarını söylediler mi? Çünkü bu konuda birisinin 65" modelinin ayağı birkaç gün sonra kırıldı da.

Son düzenleme:
Bu konuda detaylıca bilgi verebilir misiniz? Amaç, bu konu hakkında ayrı bir yerde detaylıca konuşmak:
Bende sadece 1080p 120hz açılıyor.

65ghq9500. Hattayi yerel servisten geri arayıp parça siparişi hakkında bilgi verdiler ve geldiği zaman değişimini yapacağını söylediler
Tam olarak şunu anlamamız lazım:
1. 65" modellerin hepsinin mi ayağı hatalı?
2. Yoksa bazıları fabrikadan hatalı mı çıktı?
3. 55" modeli için aynı durum söz konusu mu?

Bu soruların cevabını öğrenmemiz lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
yahu şu canlı yayını izlerken bile saliselik takılmalar oluyor. Nasıl TV yapmış bu adamlar hiç dönüp bakan olmadı mı? Online canlı yayın içeriklerinin hepsinde böyle.

Arkadaşlar, ps5 sahibi olanlar sizde durum nasıl acaba?

Ekli dosyalar

• 20240402_172642.jpg
    20240402_172642.jpg
    57.9 KB · Görüntüleme: 57
  • 20240402_172329.jpg
    20240402_172329.jpg
    52.6 KB · Görüntüleme: 51
  • 20240402_172310.jpg
    20240402_172310.jpg
    49.2 KB · Görüntüleme: 47
  • 20240402_172241.jpg
    20240402_172241.jpg
    62.7 KB · Görüntüleme: 42
  • 20240402_172230.jpg
    20240402_172230.jpg
    53.1 KB · Görüntüleme: 39
  • 20240402_172215.jpg
    20240402_172215.jpg
    57.4 KB · Görüntüleme: 37
  • 20240402_172204.jpg
    20240402_172204.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 50
Tam olarak şunu anlamamız lazım:
1. 65" modellerin hepsinin mi ayağı hatalı?
2. Yoksa bazıları fabrikadan hatalı mı çıktı?
3. 55" modeli için aynı durum söz konusu mu?

Bu soruların cevabını öğrenmemiz lazım.
Mesaide olmam sebebiyle fazla soru sorma şansım olmadı ama aradıklarında sorun yaşayıp yaşamadığımı ve ayağı daha sağlam bir ayakla değişimini istiyor musunuz diye soruldu sonrasına da yerel servis arayıp sipariş oluşturduğunu belirtti.

Televizyonda herhangi bir ayak kırılması vakası yaşandı mı, siz mi talep açtınız yoksa direkt servis kendileri mi döndüler size? Eğer servis direkt ulaştıysa değiştirsinler demek ki fabrika yeni bülten gönderdi servislere sıkıntı olabilir ayaklarda.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri