Başından beri belirttiğim üzere tv lere ve konulara benim gözüm ile baksanız oraya tüplü tv koyar izler geçersiniz.
Dün komisyonda işlediğimiz ve üzerinde tartıştığımız dosyaları görseniz, insanların ödedikleri paralara rağmen yaşadıkları sorunları duysanız oturup ağlarsınız.
Dün bir dilekçesini tesşim etmek için gelen Hanımefendi benimle görüşmek istemiş, arkadaşlar haber verdiler, buyur ettik oturttuk, Hanımefendi 2020 yılında Alman Malı diye satın aldığı Bosch buzdolabı ile ilgili yaşadıklarını anlattı, ürün halen garantili ve buzdolabının içerisi bildiğiniz göl, yetkili servis 2 kere müdahale etmiş ancak çözüm yok, sorun devam ediyor. Başka bir dostumuzun konusu var arka planda takip ediyoruz SONY televizyon konusu, Yazmıştım zaten, SONY 55A80J oled tv paneli zarar gördüğü için dostumuza servis 35.000tl masraf çıkartmıştı, tv nin şu an satış fiyatı 29.400tl.
Dün öğrendim ki 35.000tl de değilmiş meğerse, 35.000tl + KDV olarak verilmiş fiyat.
Ne demekistediğimi anlatabiliyor muyum?
Sizlerin BÜYÜK ve kaliteli gördüğü bu markaların Türkiye operasyonlarını yöneten Türk ve Yabancılar gözünde 5 kuruş değerimiz yok. Ben neden dünya kadar para ödeyeyim bu kanı 5 para etmez zihniyete?
Sıfırı 29.400tl ye satılan televizyonun tamirine 35.000+KDV fiyat veren zihniyette bir gram dahi olsa UTANMA duygusu olmaması size de anormal gelmiyor mu?
Şu aşağıda gördüğünüz dosyalarda neler yazdığına inanamazsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 1679
Ben insanlara özellikle bu firmalar ile ilegili
MALI SATANA KADAR diyorum sürekli.
Genel düşünce ''Ya tamam belki sorun çıkınca sorun yaşıyor olabiliriz ama bu mallarda sorun çıkma olasılığı nedir ki?'' şeklinde olsa da hiç öyle zannettiğiniz gibi bu malları alınca öyle 5-10 sene kullanmayı bırakın SORUNSUZ kullanma şekliniz kesinlikle yok.
Bu nedenle ben Vstel Arçelik gibi markaları da eleştiriyor olsam da hiç olmazsa Hukuki süreçte diğerlerine oranla bir tık daha İNSAN GİBİ davranıyorlar.
Yani size diyorum ki ''YAPMAYIN'' mecbur değilseniz bir tv için bu kadar yüksek bedeller ayırmayın, orta kalite bir ürün olsun, sorun çıktığınd amuhatabınız olsun yeter modundayız.
Ülkenin ŞU AN İÇİN dayattığı koşullar bunlar.