Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 5050Q67C yada 50PUS8808

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Semih

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
5050Q67C, 50PUS8808
Merhabalar;
Ailemin mutfağındaki televizyonumuz bozulduğu için yenisini almak adına yardımlarınıza ihtiyacım var.
Kağıt üzerinde araştırdıktan sonra bir kaç model not alım MediaMarkt a gidip canlı görmek istedim.
Bir çok modele baktım fakat renkt tatmini olarak beni en çok tatmin eden bu iki televizyon oldu.
Fakat Philips daha aydınlık bir ekrana sahipti.

Aslında Amazondan Samsung 5050Q67C yi 22 bin TL ye alacaktım fakat aklımda Philips 50PUS8808 de kaldı.
Samsung Qled olması beni cezbetti, Philips 120 hz olması ve ses kalitesinin daha iyi olması kafamı karıştırdı.
Ayrıca 50PUS8808 şuan Media markt ta 22 bin TL ye satılıyor kampanya yapmışlar, Fakat mağazadan gidip almanız gerekiyor internetten satışı yok bilginiz olsun.

Kullanım alanı genel olarak yerel kanallar olacak arada Netfilix yada Prime dan dizi, filim izlenebilecek. Philips yerel kanallarda düşük çözünürlükte bulanıklık yapabilir gibi bir şey okuduğum için biraz korktum.
Mutfakta kullanılacağı için 50 inc üzerine çıkamıyoruz.
Mutfak öğlen saatlerinde güneş alıyor Philips ekranı yansıma yapabilirmiş.
Konum dolayısıyla ses sistemi takmam mümkün değil. Samsug tiz seslerde sorun yaratabilir diye okumuştum.

Açıkçası 2 televizyonun fiyatı da aynı fakat dışarıdan bakınca Philips daha aydınlık ve renkli görünüyor ama okuduğum kadarıyla bir sorunla karşılaşırsak servis sorunu olacağı da beni korkuttu.

Lütfen bu iki televizyon arasında karar vermem için yardımcı olabilir misiniz lütfen? Keyifli Forumlar.

Merhabalar;
Ailemin mutfağındaki televizyonumuz bozulduğu için yenisini almak adına yardımlarınıza ihtiyacım var.
Kağıt üzerinde araştırdıktan sonra bir kaç model not alım MediaMarkt a gidip canlı görmek istedim.
Bir çok modele baktım fakat renkt tatmini olarak beni en çok tatmin eden bu iki televizyon oldu.
Fakat Philips daha aydınlık bir ekrana sahipti.

Aslında Amazondan Samsung 5050Q67C yi 22 bin TL ye alacaktım fakat aklımda Philips 50PUS8808 de kaldı.
Samsung Qled olması beni cezbetti, Philips 120 hz olması ve ses kalitesinin daha iyi olması kafamı karıştırdı.
Ayrıca 50PUS8808 şuan Media markt ta 22 bin TL ye satılıyor kampanya yapmışlar, Fakat mağazadan gidip almanız gerekiyor internetten satışı yok bilginiz olsun.

Kullanım alanı genel olarak yerel kanallar olacak arada Netfilix yada Prime dan dizi, filim izlenebilecek. Philips yerel kanallarda düşük çözünürlükte bulanıklık yapabilir gibi bir şey okuduğum için biraz korktum.
Mutfakta kullanılacağı için 50 inc üzerine çıkamıyoruz.
Mutfak öğlen saatlerinde güneş alıyor Philips ekranı yansıma yapabilirmiş.
Konum dolayısıyla ses sistemi takmam mümkün değil. Samsug tiz seslerde sorun yaratabilir diye okumuştum.

Açıkçası 2 televizyonun fiyatı da aynı fakat dışarıdan bakınca Philips daha aydınlık ve renkli görünüyor ama okuduğum kadarıyla bir sorunla karşılaşırsak servis sorunu olacağı da beni korkuttu.

Lütfen bu iki televizyon arasında karar vermem için yardımcı olabilir misiniz lütfen? Keyifli Forumlar.
Bende 2015 üretimi Lg 49 Uf 6807 var o bulanıklık bunda da mevcut Herhangi bir sorun yaşarsanınoz satış sonrası hizmet anlamında Philips maalesef sorunlu bir marka Teknolojik ürün şans işi muhakkak bir sorun yaşayacağınızı kimse söyleyemez ama işi sağlama almakta fayda var
Ses konusunda Philips biraz daha iyi olabilir
4x10 Wattlık hoparlörü var herhalde

55pus 8808 6 ay oldu kullanıyorum güzel televizyon tek pişmanlığım 65 inç almamak oldu 🙂 tabi çoğu kişi servis konusunda şikayetçi aksine bize gelen servis çok iyiydi tüm kontrollerini yaptı tv ve kumandanın tüm özelliklerini anlattı gitti

55pus 8808 6 ay oldu kullanıyorum güzel televizyon tek pişmanlığım 65 inç almamak oldu 🙂 tabi çoğu kişi servis konusunda şikayetçi aksine bize gelen servis çok iyiydi tüm kontrollerini yaptı tv ve kumandanın tüm özelliklerini anlattı gitti
Hocam biraz da bölgeye göre değişiyor tabi her servis aynı değil şans işi

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Yarın mağazaya gidip iki ürüne de tekrar bir göz atıp kararımı vereceğim. Sanırım gönlüm biraz daha Philips ten yana netice 120hz ve ses kalitesi daha iyi olduğu için. Tek aklımı kurcalayan güneşte yansıma yapabilir mi o çok düşündürüyor malum mutfakta olacağı için günün çoğu saati güneş vuruyor.

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Yarın mağazaya gidip iki ürüne de tekrar bir göz atıp kararımı vereceğim. Sanırım gönlüm biraz daha Philips ten yana netice 120hz ve ses kalitesi daha iyi olduğu için. Tek aklımı kurcalayan güneşte yansıma yapabilir mi o çok düşündürüyor malum mutfakta olacağı için günün çoğu saati güneş vuruyor.
Yansıma yapar Mat panel değil diye biliyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri