Oooooo abi Emura meğerse şu cihazmış, hatırlıyorum ben bu klimayı.Sabırsızlıkla bekliyorum. Midea klimalarda montaj ücret harici ise ve servi uzaklığı varsa bende aynı fikirdeyim üstadım.
Emeklerin için minnetarım.
Sizin mutlaka Yeni Oluşum Mühendislik ile bir görüşmenizi tavsiye ederim zira bu iki model birbiri ile mukayese edilecek ürünler kesinlikle değil. BRE klima size bir fiyat avantajı sunacak ve verimliliği de sınıfına göre mükemmel buna kesinlikle itirazım yok fakat eğri oturup doğru konuşmak lazım ki bir Midea Breezeless klima nasıl ki verimlilik konusunda asla bir Arçelik ile kıyaslanmaz ise, Daikin Emura serisi de bu anlamda Midea ile kıyaslanmaz. Bu verimliliği hem enerji tüketimi hem de makas aralığı farkı olarak düşünebilrisiniz.
Siz yine BRE alacaksanız alın ona lafım yok ama eğer olanak varsa mutlaka Emura için koşulları zorlamanız gerekir.
+90 (216) 315 00 62 - 42 numaralardan Yeni Oluşuma ulaşıp benim selamımı iletin, Eda Hanım veya Sercan Bey ile görüşün, sonra sizin de bu görüşmeden doğan fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Bu arada gelen cevabın bir bölümünü aşağıdaki şekilde size paylaşıyorum ki bu detaylar da önemli.
Adem bey merhaba, emura cihazlar daıkın tarafında özel ürünler. Avrupa tasarım ödüllü, çok düşük ses seviyesi, verimi ve görselliği bakımından harika bir cihaz. 3 farklı renk seçeneği mevcut. Mat beyaz, gümüş ve mat siyah.Emuranın görselliğinin bozulmaması için bakır borusunun arkadan çıkması gerekir, yani duvara baktığınızda sadece klima görünmeli, diğer türlü görselliği bozuyor. Bizce daıkın emura cihazdan kesinlikle memnun kalacaklardır. Satın alıp üründen memnun kalmayan bir müşteriye denk gelmedik henüz montaj işi hariç