Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Sabırsızlıkla bekliyorum. Midea klimalarda montaj ücret harici ise ve servi uzaklığı varsa bende aynı fikirdeyim üstadım.
Emeklerin için minnetarım.
Oooooo abi Emura meğerse şu cihazmış, hatırlıyorum ben bu klimayı.

1713863881553.png

Sizin mutlaka Yeni Oluşum Mühendislik ile bir görüşmenizi tavsiye ederim zira bu iki model birbiri ile mukayese edilecek ürünler kesinlikle değil. BRE klima size bir fiyat avantajı sunacak ve verimliliği de sınıfına göre mükemmel buna kesinlikle itirazım yok fakat eğri oturup doğru konuşmak lazım ki bir Midea Breezeless klima nasıl ki verimlilik konusunda asla bir Arçelik ile kıyaslanmaz ise, Daikin Emura serisi de bu anlamda Midea ile kıyaslanmaz. Bu verimliliği hem enerji tüketimi hem de makas aralığı farkı olarak düşünebilrisiniz.

Siz yine BRE alacaksanız alın ona lafım yok ama eğer olanak varsa mutlaka Emura için koşulları zorlamanız gerekir.
+90 (216) 315 00 62 - 42 numaralardan Yeni Oluşuma ulaşıp benim selamımı iletin, Eda Hanım veya Sercan Bey ile görüşün, sonra sizin de bu görüşmeden doğan fikirlerinizi öğrenmek isterim.

Bu arada gelen cevabın bir bölümünü aşağıdaki şekilde size paylaşıyorum ki bu detaylar da önemli.

Adem bey merhaba, emura cihazlar daıkın tarafında özel ürünler. Avrupa tasarım ödüllü, çok düşük ses seviyesi, verimi ve görselliği bakımından harika bir cihaz. 3 farklı renk seçeneği mevcut. Mat beyaz, gümüş ve mat siyah.Emuranın görselliğinin bozulmaması için bakır borusunun arkadan çıkması gerekir, yani duvara baktığınızda sadece klima görünmeli, diğer türlü görselliği bozuyor. Bizce daıkın emura cihazdan kesinlikle memnun kalacaklardır. Satın alıp üründen memnun kalmayan bir müşteriye denk gelmedik henüz montaj işi hariç
🙂

Adem üstadımız bu değerli yönlendirmen ve harika geri dönüşün için çok ama çok teşekkürler ediyorum. Kesin kararımı verdim, bana maliyet olarak kurulumda dahil 65.000 tlye mal olacak gibi ayrıca taksitlerde var, şimdi bu bilgilerin doğrultusunda macera aramıyorum🙃
Büyük ihtimal 15 güne kadar siparişimi verebilirim ama kurulum 1 ay sonrası gibi olacak herhalde, daha sonraları yönlendirmeleriniz neticesinde kullanım ve performans değerlendiklerimizde burada kullanırız, biz nasıl faydalanıyorsak, başkaları da bizden faydalansın değil mi.
Tekrar derin saygılar, iyi ki varsınız forum olarak..

Adem üstadımız bu değerli yönlendirmen ve harika geri dönüşün için çok ama çok teşekkürler ediyorum. Kesin kararımı verdim, bana maliyet olarak kurulumda dahil 65.000 tlye mal olacak gibi ayrıca taksitlerde var, şimdi bu bilgilerin doğrultusunda macera aramıyorum🙃
Büyük ihtimal 15 güne kadar siparişimi verebilirim ama kurulum 1 ay sonrası gibi olacak herhalde, daha sonraları yönlendirmeleriniz neticesinde kullanım ve performans değerlendiklerimizde burada kullanırız, biz nasıl faydalanıyorsak, başkaları da bizden faydalansın değil mi.
Tekrar derin saygılar, iyi ki varsınız forum olarak..
Her zaman ama her zaman belirttiğim üzere bizler için en önemli olanı sizlerin evlerinize ve koşullarınıza, bütçenize en uygun ürüne en güvenilir yollardan ulaşabilmenizdir.

Bu nedenle marka odaklı yaklaşmak veya belli bir markaya kasıtlı ve sürekli yönlendirme yapmak hiçbir zaman düsturumuz olmadı.
Bizler, tüketiciler olarak kendimizi güvende hissetmek istiyoruz ve bu nedenle bilinen limanlarda olmayı tercih ediyoruz.
İşte bu limanların sayısını yükseltmeye yönelik amacıma sizlerin sunduğu katkı sayesinde inanın bunu çok kısa sürede başaracağız :ok

Çok yakın zamanda herkesin çıkarsız ve tam güvenilir şekilde, manipülasyondan ve yalan bilgiden, marka düşmanlığı veya marka yalakalığından uzak şekilde doğru bilgilere ulaşabilmesini sağlayacağız hep birlikte.

Var olunuz :love: :cay

Şimdi arkadaşımı aradım peşin fiyatına 9 taksit montaj, 5 mt. bakır boru ve iyi bir fiyat indirimi alırım dedi haber bekliyorum, sizlerle gelişmeleri paylaşırım.

@Adem Helvacı abim aep dış ünite kapakların sökme sırasını biliyor musun ?
Sıradan nasıl sökmek lazım önce üst ve ön şeklinde mi yoksa üst ve soldan mı devam etmek lazım bana sadece sol köşe kondanser dönüş yeri lazım oraya ulaşamadım fırça vururken

Merhaba Midea Bayi Servisi Olarak Aranıza Katılmak Boynumuzun Borcu Oldu Adem Beyin Bilinçli Takipçileri Bizlere Ulaşıyor 7 Yıldır Bayilik Servislik Yaptım Hiç Bu Kadar Keyifli Ürün Satıp Montaj Yapmadım Bilinçli Tüketicilere Hayran Kaldım ve Bizzat O Kaliteli İnsanlarla Burdada Tanışmaya Geldim Not : Ticari Bir Amaçla Burda Değilim Herkese İyi Akşamlar

İşte bu nedenle her ne kadar reklam yapıyorum zannedilse de ben halen sosyal mecrada insanları bir arn evvel Mayıs sonuna kadar klimalarını almaları yönde teşvik etmeye çalışıyorum.

Temmuz Ağustosta buralarda neler yazacağız kim bilir.
Klima aldım 1 aydır servis yüzü göremedik gibi başlıklar artacaktır. Ayrıca şu bol vakitte bile "vakum yapmazük" diyen servis müsveddeleri yaz boyunca da canları pahasına vakum yapmamak için diretecektir.

Merhaba Midea Bayi Servisi Olarak Aranıza Katılmak Boynumuzun Borcu Oldu Adem Beyin Bilinçli Takipçileri Bizlere Ulaşıyor 7 Yıldır Bayilik Servislik Yaptım Hiç Bu Kadar Keyifli Ürün Satıp Montaj Yapmadım Bilinçli Tüketicilere Hayran Kaldım ve Bizzat O Kaliteli İnsanlarla Burdada Tanışmaya Geldim Not : Ticari Bir Amaçla Burda Değilim Herkese İyi Akşamlar
Hem bayilik hem servislik yapan bir arkadaşım var gerçekten zor bir operasyon tebrik ederim. müşterileri 2 merciyle muhatap olmaktan kurtarıyorsunuz.

Hem bayilik hem servislik yapan bir arkadaşım var gerçekten zor bir operasyon tebrik ederim. müşterileri 2 merciyle muhatap olmaktan kurtarıyorsunuz.
Midea Fgeurope Konsepti Çalışma Prensibi Zaten Bu Bayi ve Servislik Birlikte Emin Olun Bizde Mutluyuz Bu Durumdan Satışı Yapıp Kenara Çekilmek Olmuyor Detaylı Şekilde Anlattığım Ürünü Detaylı Bir Şekilde Kurulum Yaparak Müşteriyi Memnun Ediyoruz

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri