- Bütçe
- 10000-15000
- Marka Model Bilgisi
- TCL, Grundig, Altus
Herkese merhaba.
Bu 4 farklı modelden hangisi daha iyidir?
Şimdiden teşekkürler.
Bu 4 farklı modelden hangisi daha iyidir?
Şimdiden teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Grundig daha iyi bence ama panel hakkında bilgimiz yok maalesef.Altus da TKGS yokmuş. 8500A modeli için dönüş yapacaklar.
Bu durumda TCL ve Grundig 8500A arasında hangisi daha iyi sizce?
Peki hocam Grundig 43 GHU 8500A mı Vestel 43 UA 9631 mi?Grundig daha iyi bence ama panel hakkında bilgimiz yok maalesef.
Nasıl olmazAltus da TKGS yokmuş. 8500A modeli için dönüş yapacaklar.
Bu durumda TCL ve Grundig 8500A arasında hangisi daha iyi sizce?
Arçelik den aradılar. Teknik birimden. Öyle dediler.Nasıl olmazbence broşür yanlış hazırlanmış olmalı
![]()
Çok şaşırtıcı, piyasadaki 10 dolarlık uyduda bile tkgs varken Altus televizyonda olmaması kabul edilecek gibi değil.Arçelik den aradılar. Teknik birimden. Öyle dediler.
Bencede çok saçma bir durum.Çok şaşırtıcı, piyasadaki 10 dolarlık uyduda bile tkgs varken Altus televizyonda olmaması kabul edilecek gibi değil.
Android TV bunlar değil mi ? Tkgs olmayan Android TV neredeyse görmedim.Grundig 43 GHU 8500A için 2gb ram 16gb depolama olarak bilgi verdiler. TKGS bilgisini veremediler. Tekrar arayacaklarını söylediler.
@Adem Helvacı hocam cihazlar hakkında bilginiz varmı?
Bence tkgs var ancak teknik birim hakim değil.Grundig 43 GHU 8500A için 2gb ram 16gb depolama olarak bilgi verdiler. TKGS bilgisini veremediler. Tekrar arayacaklarını söylediler.
@Adem Helvacı hocam cihazlar hakkında bilginiz varmı
Bencede çok saçma bir durum.
Evet hepsi Android. Hatta Grundig ler direk Google TVAndroid TV bunlar değil mi ? Tkgs olmayan Android TV neredeyse görmedim.
Olabilir hocam. Ancak ürünlerle ilgili web de hiç ayrıntılı bilgiye ulaşamadım. Bu forumda olmasa yaniBence tkgs var ancak teknik birim hakim değil.
Ben de bulamadım, burada 75 ghu 9000, 65 ghq 9500 gibi ürünleri kullanan birçok arkadaş var. Onlar cevaplarsa nihayete ermiş olacaktır.Olabilir hocam. Ancak ürünlerle ilgili web de hiç ayrıntılı bilgiye ulaşamadım. Bu forumda olmasa yani![]()
TCL servisini kim yapıyor?Ürün olarak TCL, Servis Konusunda Grundig.
Keşke ev büyük olsa da bende en az 50 inc alsam ama ev ufak 1+1Ben de bulamadım, burada 75 ghu 9000, 65 ghq 9500 gibi ürünleri kullanan birçok arkadaş var. Onlar cevaplarsa nihayete ermiş olacaktır.
İzleme mesafesi yakınsa çok da memnun kalırsın 43 inç ile,Keşke ev büyük olsa da bende en az 50 inc alsam ama ev ufak 1+1![]()
Kesinlikle doğru. Devasa bişey istemiyorum zaten. TCL ile Grundig arasında kaldım. internetin ve YouTube un altını üstüne getirdim. İki TV ninde hakkında adam gibi bişey bulamadım.İzleme mesafesi yakınsa çok da memnun kalırsın 43 inç ile,
2 arkadaş da Grundig Google Tv'de tkgs olduğunu söyledi. zaten aksi imkansız gibi.Kesinlikle doğru. Devasa bişey istemiyorum zaten. TCL ile Grundig arasında kaldım. internetin ve YouTube un altını üstüne getirdim. İki TV ninde hakkında adam gibi bişey bulamadım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.