Resimleri ekledim konuya Adem abi müsait olduğunda bakabilir misin.Montaja dair görseller ve sonrasında mümkünse görüşleriniz elbette ki gerçek kullanıcı yorumu olarak çok değer katacaktır![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Resimleri ekledim konuya Adem abi müsait olduğunda bakabilir misin.Montaja dair görseller ve sonrasında mümkünse görüşleriniz elbette ki gerçek kullanıcı yorumu olarak çok değer katacaktır![]()
İşte bu yüzden bekliyorum ben de. Zaten bu şekilde o firmaya ilk benim talebim olduğu için ilk benim klimayı takarlar diye düşünüyorum.Aslında her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Bu durum hem firmanın hem de işletmenin konuya nasıl baktığına göre değişiyor.
Bayi Servis olmasının en büyük avantajı, üründe sorun çıkınca topu servise atıp kenara çekilmiyor olmaları![]()
Baktım ve cevap yazdım abi. Klima iç ünite darboğazda kalmış gibi, sanıyorum ki en makul yer orasıydı.Resimleri ekledim konuya Adem abi müsait olduğunda bakabilir misin.
Benim tek anlamadığım, yetki vermek ve hele ki zaten SATMAYA yetkisi olan bir işletmeye TAKMA yetkisi vermek bu kadar zor değil. Daha önce de belirtmiştim, bana YORK klimaların yetkili servisliğini vermeleri 3 saat sürmüştü. Belli başlı yeterlilik belgeleri, mali kayıtlar, güvenlik detayları vs işlem tamam.İşte bu yüzden bekliyorum ben de. Zaten bu şekilde o firmaya ilk benim talebim olduğu için ilk benim klimayı takarlar diye düşünüyorum.
En son aradığımda firmadan onay bekliyoruz gibi bir şey söylemişti sanırım. Herkes fgeurope değil abimBenim tek anlamadığım, yetki vermek ve hele ki zaten SATMAYA yetkisi olan bir işletmeye TAKMA yetkisi vermek bu kadar zor değil. Daha önce de belirtmiştim, bana YORK klimaların yetkili servisliğini vermeleri 3 saat sürmüştü. Belli başlı yeterlilik belgeleri, mali kayıtlar, güvenlik detayları vs işlem tamam.
Senin haftalardır beklediğin altı üstü bir yetki tanımlama işlemlerinin bu kadar uzun sürmesi enteresan geldi sadece.
Aramıza hoşgeldiniz sizler gibi konuya hakim yetkili servisleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruzMerhaba Midea Bayi Servisi Olarak Aranıza Katılmak Boynumuzun Borcu Oldu Adem Beyin Bilinçli Takipçileri Bizlere Ulaşıyor 7 Yıldır Bayilik Servislik Yaptım Hiç Bu Kadar Keyifli Ürün Satıp Montaj Yapmadım Bilinçli Tüketicilere Hayran Kaldım ve Bizzat O Kaliteli İnsanlarla Burdada Tanışmaya Geldim Not : Ticari Bir Amaçla Burda Değilim Herkese İyi Akşamlar
3 saat yine uzunBenim tek anlamadığım, yetki vermek ve hele ki zaten SATMAYA yetkisi olan bir işletmeye TAKMA yetkisi vermek bu kadar zor değil. Daha önce de belirtmiştim, bana YORK klimaların yetkili servisliğini vermeleri 3 saat sürmüştü. Belli başlı yeterlilik belgeleri, mali kayıtlar, güvenlik detayları vs işlem tamam.
Senin haftalardır beklediğin altı üstü bir yetki tanımlama işlemlerinin bu kadar uzun sürmesi enteresan geldi sadece.
Dimi yaaaa?Aramıza hoşgeldiniz sizler gibi konuya hakim yetkili servisleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz![]()
Yerinde tespit anında müdahale bu saatten sonra konular düşünsünDimi yaaaa?
Yıllarca seslendik, çağırdık, buyur ettik ama nihayet artık sesimizi duymaya başlayan dostlar oldu![]()
Merhaba , hoşgeldiniz.Merhaba Midea Bayi Servisi Olarak Aranıza Katılmak Boynumuzun Borcu Oldu Adem Beyin Bilinçli Takipçileri Bizlere Ulaşıyor 7 Yıldır Bayilik Servislik Yaptım Hiç Bu Kadar Keyifli Ürün Satıp Montaj Yapmadım Bilinçli Tüketicilere Hayran Kaldım ve Bizzat O Kaliteli İnsanlarla Burdada Tanışmaya Geldim Not : Ticari Bir Amaçla Burda Değilim Herkese İyi Akşamlar
Bu kanallı montaja bizzat refakat etmiş birisi olarak belirtmek isterim ki estetik anlamda inanılmaz güzel ancak montaj sürecini oldukça uzatan ve ek maliyet getirdiği için genelde hem satıcı hem takıcı hem de alıcı tarafından çok tercih edilmeyen durum.Merhaba , hoşgeldiniz.
Dün 23 nisan da servisinizden ismail beyden hizmet aldım. Kendisine çok teşekkür ederim.
Klima çıkış boruları için plastik klima kanalı satmanızı çok isterdim. Tek seferde işlem bitebilirdi. Şimdi kanal aramaktayım. Tabi daha sonra montajını yapmak mesele olacak.
@Adem Helvacı Abi Selamlar.Bu kanallı montaja bizzat refakat etmiş birisi olarak belirtmek isterim ki estetik anlamda inanılmaz güzel ancak montaj sürecini oldukça uzatan ve ek maliyet getirdiği için genelde hem satıcı hem takıcı hem de alıcı tarafından çok tercih edilmeyen durum.
Klimanın montajında vakum bile yapılmasını başarı olarak kabul ettiğimiz günümüzde işlerin tam da tüketicinin istediği şekild eolması ve karşılıklı şekilde tarafların tamamının kazanımiçerisinde olacağı bir KLİMA SEKTÖRÜ oluşması adına klimacı olmayan birisi olarak çok ciddi emek sarfediyorum.
Çantacı diye tabir ettiğimiz ve kendisi değil adı klimacı olanların sektöre verdiği zararı onarmak ya çok zor olacak ya da belki de artık imkansız diyebiliriz.
Bugün eskilerden çok kıymetli bir ustamla 1 saat kadar telefonda sohbet ettik, geldiğimiz noktaya ve rezalet seviyesine inanamazsınız.
Sevgili @Muharrem Kaya ustamız'ın kanallı montajında görsel şölen gibi sonuç aldık ve biliyorum ki @GençKlima Adana ve @destekteknik de bu montajın aynısını mutlaka ki yapar fakat bunun görüşmeleri mutlaka öncesinde yapılmalı ve bu montajlar kesinlikle Temmuz Ağustos aylarında beklenmemeli.
Bizim de bu şekilde montaj için sürece sunabileceğimiz bir katkı olursa elimizi seve seve taşınm altına koyarız![]()
Dekoratif kanal pahalı ve uğraştırıcı olabilir, ancak servisler bu hizmeti ücreti mukabilinde verirse bu hizmetten yararlanmak isteyen pek çok vatandaş olacaktır diye düşünüyorum.Bu kanallı montaja bizzat refakat etmiş birisi olarak belirtmek isterim ki estetik anlamda inanılmaz güzel ancak montaj sürecini oldukça uzatan ve ek maliyet getirdiği için genelde hem satıcı hem takıcı hem de alıcı tarafından çok tercih edilmeyen durum.
Klimanın montajında vakum bile yapılmasını başarı olarak kabul ettiğimiz günümüzde işlerin tam da tüketicinin istediği şekild eolması ve karşılıklı şekilde tarafların tamamının kazanımiçerisinde olacağı bir KLİMA SEKTÖRÜ oluşması adına klimacı olmayan birisi olarak çok ciddi emek sarfediyorum.
Çantacı diye tabir ettiğimiz ve kendisi değil adı klimacı olanların sektöre verdiği zararı onarmak ya çok zor olacak ya da belki de artık imkansız diyebiliriz.
Bugün eskilerden çok kıymetli bir ustamla 1 saat kadar telefonda sohbet ettik, geldiğimiz noktaya ve rezalet seviyesine inanamazsınız.
Sevgili @Muharrem Kaya ustamız'ın kanallı montajında görsel şölen gibi sonuç aldık ve biliyorum ki @GençKlima Adana ve @destekteknik de bu montajın aynısını mutlaka ki yapar fakat bunun görüşmeleri mutlaka öncesinde yapılmalı ve bu montajlar kesinlikle Temmuz Ağustos aylarında beklenmemeli.
Bizim de bu şekilde montaj için sürece sunabileceğimiz bir katkı olursa elimizi seve seve taşınm altına koyarız![]()
Mobilden gidiyorsanız dosya ekle diyerek resim ekleyebilirsinizSlmlar ben neden buraya resim yukleyemiyorum benim gibi sorun yaşayan varmı? Format desteklemiyor diyor @Adem Helvacı neden olabilir abi![]()
Hemen deniyorumMobilden gidiyorsanız dosya ekle diyerek resim ekleyebilirsiniz![]()
Olduğum gibi yazıyorumMobilden gidiyorsanız dosya ekle diyerek resim ekleyebilirsiniz![]()
Acaba sizdeki resimin formatı nedirOlduğum gibi yazıyorum
Yüklenen dosyanın izin verilen uzantısı değildir.
Sadece aşağıdaki uzantilara izin verilmektedir. Zıp.txt
Olabilir ama.ben bilmiyorum onun bir ayarı filan varmı?Acaba sizdeki resimin formatı nedir
Yalnızca jpg desteği var sanırım png formatı olabilir mi desteklenmeyen
bazı kameralar farklı formatta çekebilir
Forum da yükleme ayarı yokOlabilir ama.ben bilmiyorum onun bir ayarı filan varmı?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.