Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Tv önerisi 50-55 inç

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ÇepniKızı

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20 - 27 Bin
Marka Model Bilgisi
Marka Takıntım yok
Salonum 20 metrekare L koltuk aldım tv ünitesi de tam karşımızda biz genellikle internetten film, uydu, maç ve youtube izleriz marka takıntım yok ama istanbuldan çıkıp samsun Atakuma yerleşeceğim istanbulda ki teknik servis imkanları tabi ki orada o kadar yaygın olmayacak büyük ihtimal. Bana sorun çıkartmayacak bir televizyon önerebilir misiniz ?

Salonum 20 metrekare L koltuk aldım tv ünitesi de tam karşımızda biz genellikle internetten film, uydu, maç ve youtube izleriz marka takıntım yok ama istanbuldan çıkıp samsun Atakuma yerleşeceğim istanbulda ki teknik servis imkanları tabi ki orada o kadar yaygın olmayacak büyük ihtimal. Bana sorun çıkartmayacak bir televizyon önerebilir misiniz ?
Atakum için @Faruk KATI arkadaşımız yardımcı olabilir sana. Her türlü tesisat işleri, 2. El eşya temin edilir :tara

atakum çok güzel bir yer. karadenizin incisi. ben istanbulu asla aramıyorum hatta istanbula her gittiğimizde samsunda olduğumuz için şükrediyoruz :hihi

tam karşıdan izleyeceksen sana techwood alalım, vestel garantili, ve android. sesli komut var. 2 yıl vestel garantili. 50 inç olanı 9.5k civarı. fiyatı gerçekten çok ucuz. ama dersen ki 20k üst sınırını gözde
çıkarmak istiyorum o zaman da grundigten bir model öneririm. 3 yıl arçelik garantili, google tv arayüzüne sahip. sesli komut var. android tv ;)
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_grundıg-55-ghu-8500-a-55-inç-139-ekran-uydu-alıcılı-google-smart-4k-ultra-hd-led-tv-antrasit-1228643.htmln

atakum çok güzel bir yer. karadenizin incisi. ben istanbulu asla aramıyorum hatta istanbula her gittiğimizde samsunda olduğumuz için şükrediyoruz :hihi
İlk defa ayak bastım ve Atakuma bayıldım bende sanki idealtepe suadiye sokaklarındaymışım gibi hissettim 💙 Karadenizliyim ve karadenizde yaşanacak iki şehirden biri samsun Atakumdu bana göre diğeri de Ordu Ünyeydi ama Samsun bir tık ağır bastı diyebilirim evimi de güzel yerden buldum arkadaşlarım sağolsun 🧿 tam bir bisiklet bölgesi bence atakum özellikle sahil kısmı bisiklet hastası biri olarak bana ilaç gibi gelecek yokuş sıfır istanbula göre istanbulda sahillerimiz bile yokuş resmen aşırı yorucu oluyor (dolgu olmayan kesimler için konuşuyorum) 😂

tam karşıdan izleyeceksen sana techwood alalım, vestel garantili, ve android. sesli komut var. 2 yıl vestel garantili. 50 inç olanı 9.5k civarı. fiyatı gerçekten çok ucuz. ama dersen ki 20k üst sınırını gözde
çıkarmak istiyorum o zaman da grundigten bir model öneririm. 3 yıl arçelik garantili, google tv arayüzüne sahip. sesli komut var. android tv ;)
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_grundıg-55-ghu-8500-a-55-inç-139-ekran-uydu-alıcılı-google-smart-4k-ultra-hd-led-tv-antrasit-1228643.htmln
Teşekkür ederim bakacağım. ☺️

@ÇepniKızı Bende elektrikli bir motosiklet ve elektrikli bisiklet var. ayrıca bir tane de şehir bisikleti var. işlere bile bisikletle gidebiliyorum :love: bana kalırsa atakum sahilde gezmelik bir bisikletin mutlaka olmalı 🤭

Philips 50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV

Vestel 50QA9700 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV

Vestel 55Q9900 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV

Satış sonrası hizmet konusunda Vestel daha iyidir Ssh konusunda Philips sıkıntılı ama herkes sıkıntı yaşayacak diye birşey yok tabiki

@ÇepniKızı Bende elektrikli bir motosiklet ve elektrikli bisiklet var. ayrıca bir tane de şehir bisikleti var. işlere bile bisikletle gidebiliyorum :love: bana kalırsa atakum sahilde gezmelik bir bisikletin mutlaka olmalı 🤭
Benimde şehir bisikletim var tam Atakumluk 😄 Yaşayacağım yer belli olmadan önce almıştım alırken de evrene mesajı iyi yolladım galiba tam bisikletime ve bana göre bir yerde yaşayacağım şimdi mutluyum 😊

Philips 50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV

Vestel 50QA9700 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart QLED TV

Vestel 55Q9900 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV

Satış sonrası hizmet konusunda Vestel daha iyidir Ssh konusunda Philips sıkıntılı ama herkes sıkıntı yaşayacak diye birşey yok tabiki
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için bakacağım tek tek eve gidince ☺️

Atakum bu aralar revaçta 😁

Hoşgeldiniz yeni hayatınız size güzellikler getirsin.

65 inç LG TV kullanıyorum. UR91 serisi. Yaklaşık 40 gündür kullanıyoruz. Yeni aldık sayılır.

65 almadan öncede aynı serinin 50 veya 55 olanını epey araştırdım. Haliyle güzel cihaz yukarıda bahsettiğiniz işleri görür. Hatta ben geforce now ile bağlanıp oyunda oynadım. 😂
TOD uygulaması ile maç vb izlenir...

Yine LG ur81 serisi düşünülebilir. (91 serisi 2023 üretim)

LG Web sitesinden satın alırsanız ilk üyelik ve ilk alışverişe özel %10 indirim oluyor.

Başka marka model önerileri için bu konuda daha donanımlı arkadaşlar konuyu görünce tavsiyede bulunacaklardır.

Ben sadece önerdiğim modeli kullanan son tüketiciyim 😂

merhabalar, konuyu hortlatmis gibi olacagim fakat yeni konu acana kadar buradan tavsiye almak istedim. Ben de yeni eve taşınıyorum oturma odasını sürekli kullanacağım bot tv ariyorum, 55 üstü düşünüyorum bütçemiz 20K alti, mahalle arası markette Onvo 55500 gördüm geçen gün tavsiye eder misiniz yoksa toshiba mi bakayım? Alternatifte olur bunların yerine, teşekkür ederim cevabınız için şimdiden.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri