Ölçüm aletini nabtın abi buldun mu kafama göreAçılın gree ci geldiaz önce yine görüştüm bayiyle servis işi mayıs sonu haziran başını bulur dedi ben de mevcut servise taktıralım dedim bakalım gün verecekler elektrikçiyle beraber gelecekler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ölçüm aletini nabtın abi buldun mu kafama göreAçılın gree ci geldiaz önce yine görüştüm bayiyle servis işi mayıs sonu haziran başını bulur dedi ben de mevcut servise taktıralım dedim bakalım gün verecekler elektrikçiyle beraber gelecekler.
Neden müstakil istiyorsun abi evin yeni olması ve altının üstünün dolu olması falan daireler daha güzel değil miKafama göre ev bulamadım ki hiç hepten daire var onada ben sıcak bakmıyorum müstakil bakıyorum olanı dolu bulduklarıma bakılırsa da benim şimdiki ev cennet![]()
Aldım bütün cihazları ama bayi boattan elektrik alırız dedi ben fiş kullanmak istiyorum falan dedim ustaya sorarız ona göre yaparız istediğini dedi bakalımÖlçüm aletini nabtın abi buldun mu kafama göre
hem alıştık mahalle kavramına hemde depremden sonra babam gilin ev daire ora bile soğuk geliyor bana en ufak bir şeyde daha çok hissediyorsun vs kafam almıyorNeden müstakil istiyorsun abi evin yeni olması ve altının üstünün dolu olması falan daireler daha güzel değil mi
Ooo süper abi hayırlı olsunAldım bütün cihazları ama bayi boattan elektrik alırız dedi ben fiş kullanmak istiyorum falan dedim ustaya sorarız ona göre yaparız istediğini dedi bakalım
Bu geleli çok olması gerekiyorFirmware güncellemesi geldi Ekli dosyayı görüntüle 15426
Valla abi şöyle söyleyeyim 2.ci yılı klimanın ilk defa uygulama nın o bölümünden güncelleme aldım diyebilirimBu geleli çok olması gerekiyor![]()
Her aldığım klimada 1.0.9 u hemen yükledim arada kaçırdın sanırımValla abi şöyle söyleyeyim 2.ci yılı klimanın ilk defa uygulama nın o bölümünden güncelleme aldım diyebilirim![]()
Ben öyle bırakacam abi yazın kapanma gibi bir sorunum olmuyor@muhammet göl Biz şimdi parametreleri orijinal haline çekelim mı? 4 olarak kalsın mı?![]()
4 olarak kalacak yani bende bu şekilde bırakıp deneyeyim bakalım nasıl davranacakBen öyle bırakacam abi yazın kapanma gibi bir sorunum olmuyor
Aynen abi kalsın bakalım nasıl olucak4 olarak kalacak yani bende bu şekilde bırakıp deneyeyim bakalım nasıl davranacak![]()
Ya gıcıklık yapmasınlar kardeşim, Tüketim verileri ölçeceğiz , nasıl ölçelim yani ?Aldım bütün cihazları ama bayi boattan elektrik alırız dedi ben fiş kullanmak istiyorum falan dedim ustaya sorarız ona göre yaparız istediğini dedi bakalım
Abi bayii klimayı kurup gitsin gerisi elektrik cinin isi elektrikçide müşteri ye göre hareket etmez miYa gıcıklık yapmasınlar kardeşim, Tüketim verileri ölçeceğiz , nasıl ölçelim yani ?![]()
Sevgili dostumuz elektrik bağlantısı dahil anlaşma yaptı satış aşamasındaAbi bayii klimayı kurup gitsin gerisi elektrik cinin isi elektrikçide müşteri ye göre hareket etmez mi![]()
AnlaşıldıSevgili dostumuz elektrik bağlantısı dahil anlaşma yaptı satış aşamasında![]()
Aslınd amantıklı bir anlaşma olmuş, tek muhatap ile bir kere iş bitirmek en güzeli olmuş ama bir de takılsa bitse de artık şu forumda GREE FAİRY KULLANICILARI başlığı aktif olsaAnlaşıldı
Bayi haziranı bulur dedi ama istersen diğer servise taktıralım ben çekincelerimi söyledim hiç şüphen olmasın bizim servis almamızın amacı yoğunluğu azaltmak olduğunu söyledi. Bir de güzel bir söz aldım onu burda söylememAslınd amantıklı bir anlaşma olmuş, tek muhatap ile bir kere iş bitirmek en güzeli olmuş ama bir de takılsa bitse de artık şu forumda GREE FAİRY KULLANICILARI başlığı aktif olsa![]()
Haklısın abi kafa rahat olur tertemiz bitmiş olurAslınd amantıklı bir anlaşma olmuş, tek muhatap ile bir kere iş bitirmek en güzeli olmuş ama bir de takılsa bitse de artık şu forumda GREE FAİRY KULLANICILARI başlığı aktif olsa![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.