Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Toshiba 55UA3E63DT Ultra HD (4K) TV Özellikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alpenes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Alpenes

Meraklı
Meraklı
Bütçe
Max 15k
Marka Model Bilgisi
Toshiba 55UA3E63DT Ultra HD (4K) TV
Bu ürün şu an Hepsiburada kupon ile beraber 13.700 TL fiyatla satılıyor bu civarlarda bir televizyon arıyorum Google TV olması önemli lisanslı çünkü uygulama yükleyip kullanıyorum ayrıca tabii ki bir televizyondaki en önemli olan şey panel bu ürünün bilgilerini paylaşabilirseniz çok sevinirim ayrıca bu fiyatlarda başka bir öneriniz varsa ona da açığım Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu ürün şu an Hepsiburada kupon ile beraber 13.700 TL fiyatla satılıyor bu civarlarda bir televizyon arıyorum Google TV olması önemli lisanslı çünkü uygulama yükleyip kullanıyorum ayrıca tabii ki bir televizyondaki en önemli olan şey panel bu ürünün bilgilerini paylaşabilirseniz çok sevinirim ayrıca bu fiyatlarda başka bir öneriniz varsa ona da açığım Yardımlarınızı bekliyorum.
55 inç için gayet uygun fiyatlı bir model hocam şimdi biraz araştırdım da

Son düzenleme:

Evet özellik olarak ben de beğendim hafızası biraz düşük 8 GB ama yeterli olacağını düşünüyorum çok bir uygulama yüklemeyeceğim zaten ama benim için en önemli olan konu panel bilgisi ve bunun panel bilgilerini ben hiçbiryerde ulaşamadım bütçe olarak da uzun süreli giden bir cihaz istiyorum o yüzden zorlayarak 20.000 TL seviyesine kadar çıkabilirim ama ortalama bütçe 15.000 TL.

Toshiba 55QA5D63DT 55" Qled Tv
Biraz daha detaylı araştırmalarım sonucu birazcık daha fiyat farkı ödeyip qled alman’ı daha doğru olabileceğini düşündüm ve bu modeli buldum bu da Hepsiburada üzerinde şu an 18.000 TL fiyata düşüyor 1000 TL kupon ile hakkında bir yorumunuz var mı internette LG IPS panele sahip olduğunu söyleyenler var ne kadar doğru bilemiyorum veya bu fiyatlarda maksimum 20.000 TL’ye kadar bir öneriniz var mı qled

Biraz daha detaylı araştırmalarım sonucu birazcık daha fiyat farkı ödeyip qled alman’ı daha doğru olabileceğini düşündüm ve bu modeli buldum bu da Hepsiburada üzerinde şu an 18.000 TL fiyata düşüyor 1000 TL kupon ile hakkında bir yorumunuz var mı internette LG IPS panele sahip olduğunu söyleyenler var ne kadar doğru bilemiyorum veya bu fiyatlarda maksimum 20.000 TL’ye kadar bir öneriniz var mı qled

@Murat ALA

QLED olmasının devasa bir artısı yok. Çünkü teknoloji farkı yok. Vestel ve üretimlerinde güncelde IPS panel ile üretilen ürün göremiyorum hep VA ve türevlerine döndüler.

QLED olmasının devasa bir artısı yok. Çünkü teknoloji farkı yok. Vestel ve üretimlerinde güncelde IPS panel ile üretilen ürün göremiyorum hep VA ve türevlerine döndüler.

Anlıyorum kusura bakmayın sizi çok yordum ama senna snf9000u 55 inç televizyon gördüm markette bugün birkaç ay önce gelmiş ama sanırım stok kalmış 13.000 TL fiyatla satıyorlardı baktığımda Mehmet atmaca üretimi bir ürün olduğunu gördüm internette çok karmaşık bilgiler var F 950 modeli ile aynı olduğunu düşünmüştüm ama sanırım değil IPS panel varmış Forum‘da yine başka bir konuda gördüm bu ürün hakkında bir bilginiz var mı tavsiye eder misiniz olursa yarın sabah işe geçmeden önce marketten alayım.

Anlıyorum kusura bakmayın sizi çok yordum ama senna snf9000u 55 inç televizyon gördüm markette bugün birkaç ay önce gelmiş ama sanırım stok kalmış 13.000 TL fiyatla satıyorlardı baktığımda Mehmet atmaca üretimi bir ürün olduğunu gördüm internette çok karmaşık bilgiler var F 950 modeli ile aynı olduğunu düşünmüştüm ama sanırım değil IPS panel varmış Forum‘da yine başka bir konuda gördüm bu ürün hakkında bir bilginiz var mı tavsiye eder misiniz olursa yarın sabah işe geçmeden önce marketten alayım.
Servis konusunda sıkıntı yaşatır. O cihazın da VA panel olması lazım yanlış bilmiyorsam.

Bu model de mantıklı Vestel 55QA9700 de olabilir hocam buradan karşılaştırabilirsiniz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri