Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Ankara 28 m2 yalıtımlı binaya yalnızca soğutma için klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

arkin11

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
karia midea aca gree
Merhaba,
Salonum için eca, gree aphro ve kairo arasında kaldım.
Kaironun 12 binliki yaklasık 14800 soğutma kapasitesi gösteriyor. Diğer kombilerin daha düşük. Hiç klima tecrubesı olmayan biri için sadece soğutma olmak üzere beni üzmeyecek servisi vs bir cihaz önerirmisiniz.
@ADEMHELVACI abi yazılarını videolarını okudum kafam dahada karıstı yardımını rica edebilirmiyim.

Yalıtım var mı? Güneş alıyor mu? Ara kat mı? O alana 12k btu kaira için yetersiz kalır. İlla kaira olacak diyorsan 18k btu tercih etmelisin

merhaba,
Bina yalıtımlı. En üst katın bir altı salonda kullanacagım. Sadece soğıutma . Güneş orta diyebılırım. İlla karia diye bir tercihim yok.

Sadece soğutma söz konusuysa 12 lik kaira işinizi görür. Prime kasa o ürün 28m2 sizin koşullarda üzmez :ok

Aklına ne takılırsa sor, hiç çekinme, bu forum marka takıntısı veya ürün pazarlama derdi olan bir yer değil.
Sizin koşullarınıza ve bütçenize en uygun ürünü alabilmek için neyi merak ediyorsanzı sorun lütfen.

Sadece soğutma söz konusuysa 12 lik kaira işinizi görür. Prime kasa o ürün 28m2 sizin koşullarda üzmez :ok

Aklına ne takılırsa sor, hiç çekinme, bu forum marka takıntısı veya ürün pazarlama derdi olan bir yer değil.
Sizin koşullarınıza ve bütçenize en uygun ürünü alabilmek için neyi merak ediyorsanzı sorun lütfen.
Prime kasa nedir hocam tam.olarak gree fairy alacağım sanirim satis sonrası servis vs daha iyi gibi

Prime kasa nedir hocam tam.olarak gree fairy alacağım sanirim satis sonrası servis vs daha iyi gibi
Midea nın prime diye bir modeli vardı beğenip önerdiğimiz
Şimdi bu Airfel ve kaira markasının içindeki kompresörü ve bakır boru sıralaması midea üretimi olup malzemeleri de aynı olunca lakabı prime kasa oldu yani midea prime klima ile Airfel kaira markası aynı kasa

Tekrar merhaba
Gree fairy 12 lik modelde soğutma kapasitesi aralığı max 15013 gösteriyor. 9 bınlık ıse 12966. Diğer yazılarda okudum ile şöyle bir sonuç çıkarmı. Aslında 9 btuluk bu cihaz neredeyse 13000 btu. 26 M2 ODAYA bu 9 luk cihazda yeterlı olurmu. Yoksa değerlendirmesi farklımı bunun. @Adem Helvacı
1717682945480.png

Tekrar merhaba
Gree fairy 12 lik modelde soğutma kapasitesi aralığı max 15013 gösteriyor. 9 bınlık ıse 12966. Diğer yazılarda okudum ile şöyle bir sonuç çıkarmı. Aslında 9 btuluk bu cihaz neredeyse 13000 btu. 26 M2 ODAYA bu 9 luk cihazda yeterlı olurmu. Yoksa değerlendirmesi farklımı bunun. @Adem Helvacı
Ekli dosyayı görüntüle 16431
9K yeterli olmaz. Ben de 27 m2 de 12k btu kullanıyorum. 12k işinizi görür

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri