Merhabalar, Bende mağazaya bile bakmadan herhangi bir kıyas yapmadan direk Adem Hocamın tecrübesine güvenerek aldım.geçen hafta kurulum yapıldı. Daha sonra mağazada qledlerle bu crystal uhdleri kıyasladım. qledler gün içinde de parlak ışıkta daha dinamik, canlı renk veriyordu. Ancak evde 1 haftadır yaşadığım tecrübe ile şunu diyebilirim ki mevcut renk doygunlugunu youtubelardaki inceleme videolarından daha doyurucu buldum. Artık aklımda qled mi daha mantıklı gibi bir soru işareti kalmadı. Evde iphone ve samsung telefonlarla baglantılı oyunlar oynadım çok keyifliydi. Netflix ,blutvi exxen gibi güncel uygulamaları indirdim sorunsuz çalışıyor. Evde fiber altyapı var ve internet hızı yüksek oldugu için kaliteli görüntü , yüksek çözünürlüklü içerikler doyurucu oldu. Renk testlerinde , ölü piksel kontrolunde sorun yok. Siyah , koyu tonlu bir film yada görüntü açtıgımda bulutlanma sorunu yakalayamadım. Bana göre negatif yönleri ise şöyle. Ses olayı yetersiz , kanal geçiş hızları yavaş. Menulerde gezınırken bir yerde donma sorunu yaşadım. Daha sonra kendini toparladı. İlk izlenimlerim bu şekilde.