Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung 60BU8000 Kullanıcıları Geri Bildirim ve Sohbet Kulübü

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Valla iyizico ile 14495 oluyor ama tabi 14059 ken iyizico var mıydı varsa 13559 oluryormuş
bu iş biraz nasip meselesi ben de ilk bu indirimi öğrendiğim zaman yana yana öğrenci maili aradım sonra buldum o arada kredi kartımın ekstresi kesilecekti 2-3 sonra onu bekleyeyim dedim o ara stok bitti :) sonra ay çıkmadan bir tv almak vardı aklımda ben de vestel aldım. neye niye neye kısmet :haha

bu iş biraz nasip meselesi ben de ilk bu indirimi öğrendiğim zaman yana yana öğrenci maili aradım sonra buldum o arada kredi kartımın ekstresi kesilecekti 2-3 sonra onu bekleyeyim dedim o ara stok bitti :) sonra ay çıkmadan bir tv almak vardı aklımda ben de vestel aldım. neye niye neye kısmet :haha
Elbet öyledir ama diyorum belki indirirler tekrar

Elbet öyledir ama diyorum belki indirirler tekrar
indirim beklerken kampanya bitebilir de :) böyle durumlarda kafaya koyduğunuz zaman almanız gerekir yoksa düşün düşün kafayı bozar insan. ben de 12.280 liraya aldım ama dün 117000e gördüm trendyolda

duvara monte ettirdik. Herhangi bir bulutlanma şimdilik yok. Menü biraz yavaş renkler gayet iyi, ses gayet doyurucu. Mikrofon özelliğini çözemedim bir de mouse taktım ama bir türlü çalıştıramadım. Duvara monte ettirecekler için tavsiye vereyim. Mutlaka her girişin uzatmasını alınız ve monte ettirmeden önce takıp öyle monte ettiriniz. Evde tek iseniz tv yerinden çıkartmak zulüm.

YouTube açtığım ses ile yazı yazma mikrofonuna tıklayınca Şöyle bir uyarı çıkıyor. Anlayan çözen varsa yardımcı olabilir mi

Ekli dosyalar

• 327DBE6F-E620-4DCD-8052-5BF1B0BB163D.jpeg
    327DBE6F-E620-4DCD-8052-5BF1B0BB163D.jpeg
    81.4 KB · Görüntüleme: 51
@Neyzen hocam merhabalar. Tvniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız. Hocam tv uydu yayınında akıcı bir görüntü veriyor mu renk algoritması nasıl futbol izlerken topta ve alt yazı da takılmalar topun iz yaparken sürüklenmesi gibi durumlar yaşanıyor mu? Yan açı performansı nasıl belli bir açıdan sonra soluklaşma görüntü kaybı ne kadar? Sesin bas ve tiz doyuruculyğu nasıl hocam netflix YouTube da izleme fırsatınız oldu mu?

@Neyzen hocam merhabalar. Tvniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız. Hocam tv uydu yayınında akıcı bir görüntü veriyor mu renk algoritması nasıl futbol izlerken topta ve alt yazı da takılmalar topun iz yaparken sürüklenmesi gibi durumlar yaşanıyor mu? Yan açı performansı nasıl belli bir açıdan sonra soluklaşma görüntü kaybı ne kadar? Sesin bas ve tiz doyuruculyğu nasıl hocam netflix YouTube da izleme fırsatınız oldu mu?
Merhaba, ürünü 1 aydan fazladır karıştırıp deniyorum belki yardımcı olabilirim. Uydu tv bağlı değil ve futbol için de pek yorum yapamam. Ancak xboxda oynadığım oyunlarda herhangi bir iz, sürüklenme olarak tabir edilecek bir şeye denk gelmedim açıkçası. Ki araba yarışı oynuyorum çoğunlukla. Yan açıda da eğer tv yanına berjer koyacaksanız evet bir nebze soluklaşma alırsınız ki bu boydaki tvye o yakınlıkta bakmayı denediğimde gözüm yandı ? 45 dereceden daha dar bir açıya girdiğinizde bir nebze soluklaşma olabilir. Sesi netflix ve youtube'da gayet yeterli. Spotify'dan açtığımda bile basları gayet doyurucu bence. Özel olarak müzik zevkiniz yoksa sanıyorum sizi de memnun edecektir. Ha etmedi derseniz bu tvye sound bar ekleyebilirsiniz ki ben yetmezse öyle yaparım diye düşünmüştüm ama yetti. Komşulara işkence etmeye gerek yok dedim :haha

Teşekkürler. Size de nasip olsun inşallah.
4K yayınlarda ve videolarda herhangi bir sorun yok. Fakat normal yayınlarda sürüklenme sıkıntısı var. Renkler çok çok iyi. Netflix ve YouTube performansı gayet güzel. Müzisyen olduğum için ses detayları hakkında daha detaylı bilgi vereyim; tv de ekolayzer ayarları mevcut. Bas ve tiz sesler çok iyi ve doyurucu. Ses yüksekliğine bakan birisi değilim, bana kaliteli ses lazım. Bu tv de de oldukça kaliteli bir ses sistemi olduğu belli. Yan açı performansında n da memnunum, öyle ahım şahım bir kayıp yok. Menüsünden şikayetçiyim çünkü biraz yavaş.

Hocam müzisyenim demişsiniz ben de ney üflüyorum. Güzel bir tesadüf oldu ?
Kulüplerin en güzel yanları :)
Aynı ürünü kullanmaktan yola çıkıp ne sağlam dostluklar kuruldu forum dünyasında yıllarca :)

Hadi size spoiler o zaman. Biz sevgili eşim ile Donanımhaberde tanışıp evlendik mesela :D

Kulüplerin en güzel yanları :)
Aynı ürünü kullanmaktan yola çıkıp ne sağlam dostluklar kuruldu forum dünyasında yıllarca :)

Hadi size spoiler o zaman. Biz sevgili eşim ile Donanımhaberde tanışıp evlendik mesela :D
Kulüpler kurulsun da, en çok hangi ürünün bekar kadın kullanıcısı olursa o üründen alacağım o zaman :haha

Kuzenimin mail adresiyle oturum açıp sipariş versem sorun olur mu arkadaşlar? Deneyen oldu mu?

Merhabalar, Bende mağazaya bile bakmadan herhangi bir kıyas yapmadan direk Adem Hocamın tecrübesine güvenerek aldım.geçen hafta kurulum yapıldı. Daha sonra mağazada qledlerle bu crystal uhdleri kıyasladım. qledler gün içinde de parlak ışıkta daha dinamik, canlı renk veriyordu. Ancak evde 1 haftadır yaşadığım tecrübe ile şunu diyebilirim ki mevcut renk doygunlugunu youtubelardaki inceleme videolarından daha doyurucu buldum. Artık aklımda qled mi daha mantıklı gibi bir soru işareti kalmadı. Evde iphone ve samsung telefonlarla baglantılı oyunlar oynadım çok keyifliydi. Netflix ,blutvi exxen gibi güncel uygulamaları indirdim sorunsuz çalışıyor. Evde fiber altyapı var ve internet hızı yüksek oldugu için kaliteli görüntü , yüksek çözünürlüklü içerikler doyurucu oldu. Renk testlerinde , ölü piksel kontrolunde sorun yok. Siyah , koyu tonlu bir film yada görüntü açtıgımda bulutlanma sorunu yakalayamadım. Bana göre negatif yönleri ise şöyle. Ses olayı yetersiz , kanal geçiş hızları yavaş. Menulerde gezınırken bir yerde donma sorunu yaşadım. Daha sonra kendini toparladı. İlk izlenimlerim bu şekilde.

Merhabalar, Bende mağazaya bile bakmadan herhangi bir kıyas yapmadan direk Adem Hocamın tecrübesine güvenerek aldım.geçen hafta kurulum yapıldı. Daha sonra mağazada qledlerle bu crystal uhdleri kıyasladım. qledler gün içinde de parlak ışıkta daha dinamik, canlı renk veriyordu. Ancak evde 1 haftadır yaşadığım tecrübe ile şunu diyebilirim ki mevcut renk doygunlugunu youtubelardaki inceleme videolarından daha doyurucu buldum. Artık aklımda qled mi daha mantıklı gibi bir soru işareti kalmadı. Evde iphone ve samsung telefonlarla baglantılı oyunlar oynadım çok keyifliydi. Netflix ,blutvi exxen gibi güncel uygulamaları indirdim sorunsuz çalışıyor. Evde fiber altyapı var ve internet hızı yüksek oldugu için kaliteli görüntü , yüksek çözünürlüklü içerikler doyurucu oldu. Renk testlerinde , ölü piksel kontrolunde sorun yok. Siyah , koyu tonlu bir film yada görüntü açtıgımda bulutlanma sorunu yakalayamadım. Bana göre negatif yönleri ise şöyle. Ses olayı yetersiz , kanal geçiş hızları yavaş. Menulerde gezınırken bir yerde donma sorunu yaşadım. Daha sonra kendini toparladı. İlk izlenimlerim bu şekilde.
Geri bildirimleriniz çok çok kıymetli.
Güzel günlerde kullanınız :ok

Az önce kendi kendimi gaza getirerek aldım ürünü. 14.950 liraya geldi. 500lira da iyzico verdi. 14.500 civarına maliyet oldu. Onvo düşünüyordum ama 65inç büyük 55 küçük olacaktı. 58inc zaten adem abiler önermiyordu. Bilgilendirme yapan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Sayelerinde alabildik. İndirim çeki için kurulumun yapılması şart mı? Birde televizyonu kuruluma geldiklerinde tüm testlerin içinde olduğu bir uygulama veya video var mı arkadaşlar? Video varsa en azından indirip bir flash bellek ile kontrolünü sağlatırım servisten gelen arkadaşlara. Birde duvara asmayı düşünüyorum, asma aparatı kullanan arkadaşlardan öneride bulunan olursa sevinirim.

Az önce kendi kendimi gaza getirerek aldım ürünü. 14.950 liraya geldi. 500lira da iyzico verdi. 14.500 civarına maliyet oldu. Onvo düşünüyordum ama 65inç büyük 55 küçük olacaktı. 58inc zaten adem abiler önermiyordu. Bilgilendirme yapan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Sayelerinde alabildik. İndirim çeki için kurulumun yapılması şart mı? Birde televizyonu kuruluma geldiklerinde tüm testlerin içinde olduğu bir uygulama veya video var mı arkadaşlar? Video varsa en azından indirip bir flash bellek ile kontrolünü sağlatırım servisten gelen arkadaşlara. Birde duvara asmayı düşünüyorum, asma aparatı kullanan arkadaşlardan öneride bulunan olursa sevinirim.
Söylenene göre öğrenci indirimi kullananlar sanırım çek alamıyor

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri