Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Malum yaz geldi önemli olan konu KLİMA

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mustaffa

Müdavim
İnceleyen Kulüp
Bütçe
20-30-40 bin
Marka Model Bilgisi
FARK ETMEZ
Merhaba kolay gelsin herkese. Babam gile klima alacağız 18 btu olan. Kendi evimde midea xtram save modeli var ve menmunm ama babam gilde o kadar bütcce yok 20-30 bin bütceleri var en fazla zorlama ile 35-40 bine çıkar. Osmaniye bölgesindeyiz adana sıcaklığı ile hemen hemen aynı. Bu durumlar'da hangi marka klimalara bakmalıyım. Arçelik bocsh beko gibi markalara klima konusunda güvenemiyorum yanlış mı düşüyorum bilmiyorum

Abi klima konusuna gelirsek.
Daikin güvencesinde Kaira klima nokta atışı işini görür ve 12.000btu da kesinlikle yeter.

Ancak ve ancak ev sahibi olunması, uzun soluklu kullanıcı olunması ve ısıtmada da destek alınacak olması şartı ile 12 lik Xtreme için değerlendirme yapabiliirsiniz.

Biliyorsunuz abi Prime kasa ile Xtreme kasa arasında donanım farkı var.
Aradaki fiyat farkı sadece markadan kaynaklanmıyor
Tamam kabul ediyorum Midea pahalı klima ama karşılığını keisnlikle veren klima ve aradaki farkı da 2-3 senede rahatlıkla tolere edebilen klima.

Kaira kesinlikle iş görür, Xtreme de şart değil ama ev sahibi olanlar için Xtreme öncelikli önerimdir.
Kiracı olma durumunda kesinlikle Kaira yapıştırın geçin abi.

Abi öyle takihsiz bir döenem denk geldik ki, üstüne bir de Haziranda beklemediğim bir sıcaklık bastırınca bak şu saat oldu halen ofisteyim inan. Ben ki saat 6 oldu mu tası tarağı toplar eve giderim normalde.
Sabah 09 da oturdum, akşam 21 olmuş bitmiyor abi vallahi bitmiyor sorular.
Bitmesin sorun değil de yetişememek üzüyor :D

Ekli dosyayı görüntüle 16413

Şimdi foto çekerken dikkat ettim, lambayı da açmamışım :D
Allah kolaylıklar versin abi emeklerinin karşılığını fazlası ile alırsın ve almaya devam ediyorsun inşallah. Önceden bu kadar kalabalık değildi buralar git gide büyüme başladı :))

Allah kolaylıklar versin abi emeklerinin karşılığını fazlası ile alırsın ve almaya devam ediyorsun inşallah. Önceden bu kadar kalabalık değildi buralar git gide büyüme başladı :))
Abi beklediğimiz bir durum du bu zira ülkemizde hakikaten tarafsız, objektif, testlere/gerçek deneyimlere dayanan ve doğru bilgilerin paylaşıldığı mecra kalmadı desem yeridir.

Donanımhaber üst yönetimi ile ters düşüp beni kovmalarına varana kadar olayın gerilmesinin en önemli nedenlerinden birisi de buydu.
Ben forumda özellikle klima konusunda gizli pazarlamaya yönelik manipülatif yorumları siliyordum, yönetim ise silinmesini istemiyordu.
Adamlara paylaşılan bilgilerin yalan olduğunu belgeleri ile ispatlıyordum ama bana verdikleri cevap şu oluyordu.

''Adem Hocam biz Hakim veya Savcı değiliz, doğrulama merkezi de değiliz, bırak herkes istediğini yazsın''

:cay

Abi beklediğimiz bir durum du bu zira ülkemizde hakikaten tarafsız, objektif, testlere/gerçek deneyimlere dayanan ve doğru bilgilerin paylaşıldığı mecra kalmadı desem yeridir.

Donanımhaber üst yönetimi ile ters düşüp beni kovmalarına varana kadar olayın gerilmesinin en önemli nedenlerinden birisi de buydu.
Ben forumda özellikle klima konusunda gizli pazarlamaya yönelik manipülatif yorumları siliyordum, yönetim ise silinmesini istemiyordu.
Adamlara paylaşılan bilgilerin yalan olduğunu belgeleri ile ispatlıyordum ama bana verdikleri cevap şu oluyordu.

''Adem Hocam biz Hakim veya Savcı değiliz, doğrulama merkezi de değiliz, bırak herkes istediğini yazsın''

Haaaa o zaman iyice anladım ki bu adamların derdi bilgi paylaşımı vs değil, ne kadar çok mesaj, o kadar çok sirkülasyon ve tabi ne kadar çok sirkülasyon, o kadar çok reklam anlamına geliyordu.

Yahu arkadaş şu para kazanma hırsı ne kadar enteresan bir şey.
Tabi ki ben de para kazanmak istiyorum ama bunu hiçbir zaman insanların günahına girerek olsun istemedim ve istemem de.

Bunu anlayan az sayıda insna olarak sizlerle birlikte hep beraber buradayız 💜 :cay
Herkes bu yüzden adem helvacı ayrı kişilik diyor. Seni bu yüzden seviyoruz abi ♥

Arkadaşlar 20-25 metrekare alan için iki fiyat aldım
Midea xtreme save 12 btu 28 bin
Kaira 18 btu 30 bin

Bugün sipariş verecem sizce hangisi daha işlevli olur benim için?

Yani birinin 12 btu ile diğerini 18 btu arasında fark olur mu

@Adem Helvacı @muhammet göl yorumlarınızı alırım reisler
Mustafa hocam 25m2 alan için 18btu fazla güçlü gelir.
sanırım adem abi sizin oraya 12btu kaira veya Airfel önermişti ama midea istiyorum derseniz 12 btu xreme çokta güzel olur tamamen size bağlı ama btu konusunda 12btu almanız iyi olur

18btu almanız durumunda kompresör yaklaşık 20 btu kadar çıkıyor o alanda dengesizlik yapar yazın çok soğutur kışın çok durur perişan eder kullanıcıyı

Benim oda yaklaşık 20m2 12btu aldım kiracı olduğum için yazın zaman zaman eşim üşüyorum kıs şunu diyorki zaten 27 28 de çalıştırıyoruz😅

Mustafa hocam 25m2 alan için 18btu fazla güçlü gelir.
sanırım adem abi sizin oraya 12btu kaira veya Airfel önermişti ama midea istiyorum derseniz 12 btu xreme çokta güzel olur tamamen size bağlı ama btu konusunda 12btu almanız iyi olur

18btu almanız durumunda kompresör yaklaşık 20 btu kadar çıkıyor o alanda dengesizlik yapar yazın çok soğutur kışın çok durur perişan eder kullanıcıyı

Benim oda yaklaşık 20m2 12btu aldım kiracı olduğum için yazın zaman zaman eşim üşüyorum kıs şunu diyorki zaten 27 28 de çalıştırıyoruz😅
Sipariş geçtim 12 btu midea hocam :))

Sipariş geçtim 12 btu midea hocam :))
Hadi hayırlı olsun 😊
Resimi eklemeyi unutmuşum az önceki mesaja
IMG_20240606_201856.jpg

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri