Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Midea Elazığ servis durumu hakkında *Daikin alındı*

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

incelerizsever

Daikin Sensira Tester
İnceleyen Kulüp
Bütçe
30000
Marka Model Bilgisi
Midea xtreme save 12000 BTU
Hepsiburada da https://www.hepsiburada.com/midea-12-btu-midea-xtreme-save-duvar-tipi-klima-pm-HBC00003RIFNG bu Midea xtreme save klimayı almak istiyorum satıcı ürün alındıktan sonra yönlerdikleri servisin kurulumunu yapacağını söylüyor. Kurulum durumu ne olur kurulumdan sonra üründe arıza çıkarsa servis durumu nasıl olur Elazığ'da oturuyorum Elazığ Midea servisi hakkında net bir şey bulamıyorum aldıktan sonra servis sorunu çeker miyim?

Hepsiburada da https://www.hepsiburada.com/midea-12-btu-midea-xtreme-save-duvar-tipi-klima-pm-HBC00003RIFNG bu Midea xtreme save klimayı almak istiyorum satıcı ürün alındıktan sonra yönlerdikleri servisin kurulumunu yapacağını söylüyor. Kurulum durumu ne olur kurulumdan sonra üründe arıza çıkarsa servis durumu nasıl olur Elazığ'da oturuyorum Elazığ Midea servisi hakkında net bir şey bulamıyorum aldıktan sonra servis sorunu çeker miyim?
Midea resmi olarak kendisi faaliyet icra etmiyor. Fakat FG grup distribütör olarak satış servis ağı mevcut.
Satın alımınızı bu kanal üzerinden yapmanızı tavsiye edebilirim.
Aynı şekilde servis ağı ile ilgilide resmi Web sayfalarında 3 adet servis görüntüledim.
FG grup Web sayfası: https://www.fgeurope.com.tr/bayiler/servis/23

Dilerseniz linkteki sayfadan ilinizi seçip bayiden ve sayfadaki fiyattan karşılaştırma yapmanız daha mantıklı 👍

Midea resmi olarak kendisi faaliyet icra etmiyor. Fakat FG grup distribütör olarak satış servis ağı mevcut.
Satın alımınızı bu kanal üzerinden yapmanızı tavsiye edebilirim.
Aynı şekilde servis ağı ile ilgilide resmi Web sayfalarında 3 adet servis görüntüledim.
FG grup Web sayfası: https://www.fgeurope.com.tr/bayiler/servis/23

Dilerseniz linkteki sayfadan ilinizi seçip bayiden ve sayfadaki fiyattan karşılaştırma yapmanız daha mantıklı 👍
Satın alan birçok kişi bu şekilde temin ediyor. Sorun yaşayan ne okudum ne duydum. Aceleniz yoksa özel günlerde FG groupe indirim yapıyor 😉

Babalar günü gibi mesela ;)
hepsiburada'daki bir satıcıyla konuştum kurulum için buradaki fgeurope servisiyle konuştular ve burdaki servis kurulumu yapmak istememiş ben burdaki fgeurope servisini aradığımda bana kurulum dahil değilse 4 ile 8 bin tl arası kurulum ücreti olduğunu söylediler servis konusunda şüpheye düştüm pek güvenemiyorum satış sonrası durum ne olur bilemiyorum midea alternatifi bilindik bir marka alabilir miyim yoksa servis sıkıntı olmaz mı

Son düzenleme:
servis konusunda buradaki fgeurope servisine güvenemedim aynı zamanda bayinin kurulum dahil değilse 4 ile 8 bin tl arası gibi yüksek bir kurulum ücreti olur demeleri esnaflıkları konusunda beni rahatsız etti o yüzden ben de bunlardan almak yerine daikin sensira 12000 btu tercih ettim

Son düzenleme:
servis konusunda buradaki fgeurope servisine güvenemedim aynı zamanda bayinin başka yerden alırsak 8000 tl gibi yüksek bir kurulum ücreti olur demeleri esnaflıkları konusunda beni rahatsız etti o yüzden ben de bunlardan almak yerine daikin sensira 12000 btu tercih ettim
@Adem Helvacı 8bin TL mi? Ben okurken rahatsız oldum.

servis konusunda buradaki fgeurope servisine güvenemedim aynı zamanda bayinin kurulum dahil değilse 8000 tl gibi yüksek bir kurulum ücreti olur demeleri esnaflıkları konusunda beni rahatsız etti o yüzden ben de bunlardan almak yerine daikin sensira 12000 btu tercih ettim
En doğrusunu yapmışsınız.
8000TL bedel talep eden servis bilgilerini de yazın lütfen. Kimin kim olduğunu bu gibi durumlarda bilelim :ok

Başlığa Sensira alındı bilgisi giriyorum. Montajdan sonra birkaç görsel atarsanız biz burada montajların kritiğini yapmayı da çok seviyoruz :D

En doğrusunu yapmışsınız.
8000TL bedel talep eden servis bilgilerini de yazın lütfen. Kimin kim olduğunu bu gibi durumlarda bilelim :ok

Başlığa Sensira alındı bilgisi giriyorum. Montajdan sonra birkaç görsel atarsanız biz burada montajların kritiğini yapmayı da çok seviyoruz :D
Sitede 2 tane bayi vardı(diğer arkadaş 3 tane bayi olduğunu yazmış ilk başta sitede aynı bayiden 2 tane gözüküyordu bu yüzden 3 tane gözüküyordu sonra düzeldi 2 tane oldu) diğerini aradım açmadılar dönmediler bidaha aramadım 4 ile 8 bin tl kurulum ücreti isteyen bayi de bu montaj fotoğraflarını da duruma göre atabilirim

Ekli dosyalar

• fgeurope bayi.png
    fgeurope bayi.png
    46.5 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Sitede 2 tane bayi vardı(diğer arkadaş 3 tane bayi olduğunu yazmış ilk başta sitede aynı bayiden 2 tane gözüküyordu bu yüzden 3 tane gözüküyordu sonra düzeldi 2 tane oldu) diğerini aradım açmadılar dönmediler bidaha aramadım 8000 tl kurulum ücreti isteyen bayi de bu montaj fotoğraflarını da duruma göre atabilirim
Tamamdır, araştıralım ve gerekirse bunu da ifşa edelim.
Vatandaşın zor gününde 80000tl montaj ücreti talep etmenin de bir karşılığı olmalı mutlaka.

Tamamdır, araştıralım ve gerekirse bunu da ifşa edelim.
Vatandaşın zor gününde 80000tl montaj ücreti talep etmenin de bir karşılığı olmalı mutlaka.
kusura bakmayın düzenleme yapıyorum ben babamdan bilgi almıştım 8 bin demişti doğrulamak için bir daha sordum 4 ile 8 bin lira olduğunu söylemişler direkt 8 bin dememişler yanlışlık olmasın mesajları da düzenliyorum

kusura bakmayın düzenleme yapıyorum ben babamdan bilgi almıştım 8 bin demişti doğrulamak için bir daha sordum 4 ile 8 bin lira olduğunu söylemişler direkt 8 bin dememişler yanlışlık olmasın mesajları da düzenliyorum
Hmmm borulama mesafesi belirsiz olduğu için bir açık kapı bırakmışlar diye yine de biz iyi niyetli bir bakış açısı sergileyelim fakat bunun aslında kasıtlı bir açık kapı olduğu gerçeğini bilmediğimizi de zannetmesinler.

Sitede 2 tane bayi vardı(diğer arkadaş 3 tane bayi olduğunu yazmış ilk başta sitede aynı bayiden 2 tane gözüküyordu bu yüzden 3 tane gözüküyordu sonra düzeldi 2 tane oldu) diğerini aradım açmadılar dönmediler bidaha aramadım 4 ile 8 bin tl kurulum ücreti isteyen bayi de bu montaj fotoğraflarını da duruma göre atabilirim
Evet 3 yetkili servis olarak görmüştüm. Birinde numara farklılığı olmasına karşılık 3 olarak sitede aktif biçimde duruyor. 4 metreye kadar ücretsiz ilave gerekirse bakır boru metre fiyatıyla birlikte bildirmesi gerekirdi. Sizin adınıza bu deneyim için üzüldüm.

Nasipte daikin varmış diyelim. Umarım sizi memnun eder 😊

Evet 3 yetkili servis olarak görmüştüm. Birinde numara farklılığı olmasına karşılık 3 olarak sitede aktif biçimde duruyor. 4 metreye kadar ücretsiz ilave gerekirse bakır boru metre fiyatıyla birlikte bildirmesi gerekirdi. Sizin adınıza bu deneyim için üzüldüm.

Nasipte daikin varmış diyelim. Umarım sizi memnun eder 😊
Bize marka zenginliği lazım :D

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri