Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Acil klima almak istiyorum istanbul

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yasinklc40

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20k 35k
Marka Model Bilgisi
airfel kaira
S.A hayırlı günler herkese 21.5 m2 salonum için klima almak istiyorum istanbulda oturuyorum pek bilgim yok bi süredir araştırıyorum çoğunlukla airfel ve kaira markaları önerilmiş şikayetvar.com sitesine girincede iki markayla ilgili şikayetler çok dış ünitenin çok gürültülü çalıştığıyla ilgili sizin önerileriniz nedir benim için çok kıymetli

S.A hayırlı günler herkese 21.5 m2 salonum için klima almak istiyorum istanbulda oturuyorum pek bilgim yok bi süredir araştırıyorum çoğunlukla airfel ve kaira markaları önerilmiş şikayetvar.com sitesine girincede iki markayla ilgili şikayetler çok dış ünitenin çok gürültülü çalıştığıyla ilgili sizin önerileriniz nedir benim için çok kıymetli
Ev hakkında biraz daha bilgi verirseniz daha iyi olur. Ara kat mı tek katlı mı ev
Yalıtım var mı
Kişi sayısı kaç
Güneş açısı nasıl vs vs

evet baktım yalnız dış ünitesi çok sesli çalışıyormuş öyle geri dönüşler var o sebeple tereddütte kaldım
başka önereceğiz marka model varmı

evet baktım yalnız dış ünitesi çok sesli çalışıyormuş öyle geri dönüşler var o sebeple tereddütte kaldım
12 btu klimaların fiyatları hemen hemen aynı yerlere geldiğine göre
ben size şu ürünü öneririm iklimsa bayi ile görüşün muhtemelen buradan daha düşük fiyata fiyat vereceklerdir hemde güvencesi iklimsa
örnek olsun diye 12 btu attım btu konusunu netlestirip 9 yada 12 Fujitsu klimayı alın buz gibi kullanın 🙋
@Adem Helvacı sen ne dersin abi btu konusuna?

ben size şu ürünü öneririm iklimsa bayi ile görüşün muhtemelen buradan daha düşük fiyata fiyat vereceklerdir hemde güvencesi iklimsa
örnek olsun diye 12 btu attım btu konusunu netlestirip 9 yada 12 Fujitsu klimayı alın buz gibi kullanın 🙋
Merhabalar bende istanbulda-avrupa yakası tarafındayım LG dualcool düşünüyordum fakat servis muhabbetinden çok tereddütte kaldım 1aya falan kurulum süresi demişler çoğu kişiye.
bütçem 30bin böyle al geç dediğiniz güvenilir bir 12btu klima var mı? wifi olması tercihim birde enerji tüketimi mevzusu tabi. Bu arada sadece soğuk için alacağım.

Merhabalar bende istanbulda-avrupa yakası tarafındayım LG dualcool düşünüyordum fakat servis muhabbetinden çok tereddütte kaldım 1aya falan kurulum süresi demişler çoğu kişiye.
bütçem 30bin böyle al geç dediğiniz güvenilir bir 12btu klima var mı? wifi olması tercihim birde enerji tüketimi mevzusu tabi. Bu arada sadece soğuk için alacağım.
Fijistu'da olablr midea xtream save 12 btu'da olablir ikisi de hemen hemen aynı fiyat bir tık da midea daha iyidir

+1

Fijistu'da olablr midea xtream save 12 btu'da olablir ikisi de hemen hemen aynı fiyat bir tık da midea daha iyidir
Midea extreme save ile birebir aynı olan dayrelax infini kullanıyorum ,Fujitsu luca kullanmıştım benim kullandığım modele göre midea fujitsunun yanına yaklasamaz her anlamda.

Geçen gün ben de bu olayı gördüm. WiFi yok demişlerdi. Şimdi bu ne iş? Vakit bulupta bir türlü teyit edemedim. WiFi ile işim yok. İhtiyacımda yok sadece merak yani
Opsiyonel olarak takılıyor İklimsada. Bende Sigma Plus ve Fujitsu Prime var ikisindede kurulumda wifi takalımmı diye sordu servis. Zaten iklimsa sitesindede opsiyonel olduğu klima broşürlerinde görünmektedir.

Kairada dış ünite normalde uzun süreli kapatmadan çalışmada sessiz bende. Fakat ilk kalkışlarda veya ihtiyaç olduğunda yüksek frekansa çıktığında sarsıntılı çalışma durumu var nedense. Bu da ses olarak pek rahatsız etmese de görüntü olarak bu kadar sarsılması beni rahatsız ediyor doğrusu. Ama yuksek frekansta çok uzun süreli durmadigi için pek dert etmiyorum şimdilik. Çünkü dert etsem de bunu çözebilecek veya ilgilenecek bir servise sahip değil :)

bu klimalardan hangisini alsam karar veremedim hangisi her konuda beni üzmez değerli yorumlarınızı bekliyorum

bu klimalardan hangisini alsam karar veremedim hangisi her konuda beni üzmez değerli yorumlarınızı bekliyorum
1- Daikin sensira
2- Mİdea
3-Fujitsu Prime
Bundan sonrasının önemi yok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri