Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 600 640 litre arası buzdolabı öneri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

gölge46

Daikin zeta shira tester
Kadim Üye
Bütçe
45000
Marka Model Bilgisi
Arçelik, Grundig,
Merhaba dostlar
arkadaşım için buzdolabı bakıyoruz.

Aradığımız özellikler soğutması iyi ve litresi 600 den aşağı olmayan 615 620 640 arası
dondurucu bölümü alttan veya üstten farketmiyor
Soğutması iyi olan bir marka bakıyoruz
Şimdiden teşekkürler önerilerinizi bekliyorum.

Sharp SJ-XG740G değerlendirilebilir. Siemens KG86PAWC0N'de başka bir alternatif olabilir.
Siyah Sharp çok güzelmiş onada 66k yazmışlar iklimsa da ona yanaşacagını zannetmiyorum ama şurada inox 43k
Vodafone ne ara dolap işine girmiş acaba sıkıntı yaşar mıyız keske bayilerde olsa al kurdur şeklinde:alala

Bosh Siemens grubuna yanaşmıyor Bosch tan komşulardan soğutmama problemi duyunca komple markaya soğuk bakıyor Siemens ide ben bilmiyorum diyor Profilo bakalım dedi oda aynı grupta diyince direkt olarak bayilerden alabilecek başka marka aramaya başladı ( öneri listesinden kaldırdım onuda)
Arçelik veya Grundig grubunda iyi bir alternatif yokmudur murat kardeşim.

Siyah Sharp çok güzelmiş onada 66k yazmışlar iklimsa da ona yanaşacagını zannetmiyorum ama şurada inox 43k
Vodafone ne ara dolap işine girmiş acaba sıkıntı yaşar mıyız keske bayilerde olsa al kurdur şeklinde:alala

Bosh Siemens grubuna yanaşmıyor Bosch tan komşulardan soğutmama problemi duyunca komple markaya soğuk bakıyor Siemens ide ben bilmiyorum diyor Profilo bakalım dedi oda aynı grupta diyince direkt olarak bayilerden alabilecek başka marka aramaya başladı ( öneri listesinden kaldırdım onuda)
Arçelik veya Grundig grubunda iyi bir alternatif yokmudur murat kardeşim.
İklimsa'dan almaya gerek yok ki.

Biraz daha küçüğü olarak XG690M modeli var daha uyguna gelir boyutundan yana şikayetleri olmazsa.

Ana bayiiler genelde peşin fiyatına 9 taksite kadar veriyorlar o yüzden iklimsa dedim
HB da peşin fiyatına 6 imiş bütçe ve taksiti kabul ederse bu siyahı alırız lt olarak küçük istemiyorlar.

Benim rt62 Samsung tam istediği gibi ama ben önermedim fiyata 55 diyorlar ana bayiide hemde o fiyata deymez bence.

Marka olarak profilo seçeneklerinizde yok ama incelemesini paylaştığım aşağıdaki model çok iyi soğutuyor. Soğutmasından çok memnunum..

Şu Sharp dolabı kabul etmezse
Arçelik Grundig bakacaz oradanda kompresörü güzel model çıkmazsa vatandaşı kendi hâline bırakacam hocam
(Profilo için demiyorum)genel olarak Sıcaklarda soğutmuyor derse sıkıntısı hem bana hemde kendine

Peki bu model düz kompresör mü inverter mi acaba?
Ha tamam jia imiş kompresör 👍

Murat kardeşim bu dolabı çok beğendiler ama cam kapak olduğu için çocuklar kırar diyorlar acaba bunun gri olanı damı cam kapak?

Şu Sharp dolabı kabul etmezse
Arçelik Grundig bakacaz oradanda kompresörü güzel model çıkmazsa vatandaşı kendi hâline bırakacam hocam
(Profilo için demiyorum)genel olarak Sıcaklarda soğutmuyor derse sıkıntısı hem bana hemde kendine

Peki bu model düz kompresör mü inverter mi acaba?
Ha tamam jia imiş kompresör 👍
Bende 86cm bosch var. Üzerinde Jixperia kompresör var. En ucuz 86cm aldım. Profiloda ile aynı ürün var aşırı memnunum. Az bir mebla ödeyerek üst modelleride alınabilir tabii Kompresörüne bakmak lazım. Sadece İç plastikleri biraz kalitesiz geldi bana. Adem bey BSH in giriş ürünleri kendini düzeltti deiyordu. Arçelikte tee marka kompresör var diye biliyorum. Bu sene yeni üretimlerde LG kompresör gelecek demişti formundakiler. Bence tee kompresörden kaçmak lazim. @Murat ALA bey Sharp öneriyor. Babamda Sharp çok eski ve kaliteli marka dedi ama yetkili servisi olsa bile yedek parça bulunabilir mi acaba? Birde Samsung a fena değil diyorlardi.
Bende bulunan Bosch ürünün aynı profilodaki linki: https://www.profilo.com/urun-listes...ogglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers/

Bende 86cm bosch var. Üzerinde Jixperia kompresör var. En ucuz 86cm aldım. Profiloda ile aynı ürün var aşırı memnunum. Az bir mebla ödeyerek üst modelleride alınabilir tabii Kompresörüne bakmak lazım. Sadece İç plastikleri biraz kalitesiz geldi bana. Adem bey BSH in giriş ürünleri kendini düzeltti deiyordu. Arçelikte tee marka kompresör var diye biliyorum. Bu sene yeni üretimlerde LG kompresör gelecek demişti formundakiler. Bence tee kompresörden kaçmak lazim. @Murat ALA bey Sharp öneriyor. Babamda Sharp çok eski ve kaliteli marka dedi ama yetkili servisi olsa bile yedek parça bulunabilir mi acaba? Birde Samsung a fena değil diyorlardi.
Bende bulunan Bosch ürünün aynı profilodaki linki: https://www.profilo.com/urun-listes...ogglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers/
Yorum için teşekkürler

Bunların garanti hizmeti iklim sa iklimsa da küçük bir yapı değil bence

şimdi bu dolabı alacağım kişi hiç anlamıyo dün Sharp alalım sana dedim one la dedi bana 😅
Hiç duymamış yani genel olarak millet yerli markaları biliyor nadiren yabancı marka alan oluyor oda arıza yaparsa mahallede yayılıp efsane haline geliyor haklı olarak.

Ama yerli markaların hepsi aynı sorunu verse millet birbirine söylemez birde öyle bir rekabet var altta kalmak istemezler 😂

Açıkçası Sharp benim çok hoşuma gitti öneri verirken kendime alır gibi seçip 45 bin gibi bir bütçeyi de zorunda kalmadıkça jia komp.lü bir dolaba verdirmek istemiyorum.

Ha bakar işine gelirse alır işine gelmezsede kendi bilir en azından biz görevimizi yapmış olalımda oda yeter.

Hangisi iyi sogutuyorun cevabı. 24 saatte kaç kg malzmene dondurabiliyordan geçiyor. Katalog veya teknik dokumandan dolabın dondurucu kısmı kaç kg malzeme dondurabiliyor 24 saatte ona bakın. Yüksek olan iyi.

@Murat ALA abi şu KG86PAWC0N Panasonic kompresör Siemens i arkadaş bugün bütün Maraş ta aradı bulamadı

Bu resimdeki model dolabı bulmuş onada peşin fiyatına 9 taksitli 50k demişler ama işte kompresörü teyit edemedik adam arka kapak kapalı diye dolabın arkasını çekip göstermemiş
Bu model hakkında bilgin varmı acaba buda Panasonic ise direkt alacaklar yoksada son çare internetten bakacazIMG-20240622-WA0004.jpg

@Murat ALA abi şu KG86PAWC0N Panasonic kompresör Siemens i arkadaş bugün bütün Maraş ta aradı bulamadı

Bu resimdeki model dolabı bulmuş onada peşin fiyatına 9 taksitli 50k demişler ama işte kompresörü teyit edemedik adam arka kapak kapalı diye dolabın arkasını çekip göstermemiş
Bu model hakkında bilgin varmı acaba buda Panasonic ise direkt alacaklar yoksada son çare internetten bakacazEkli dosyayı görüntüle 16918
Servise sorsun, müşteri hizmetlerine sorsun öğrenebilir belki bilmiyorum. Panasonic olmasa da Embraco'dur yüksek ihtimalle. İlla bayiden alacak halleri yok Siemens'in sitesinden de sipariş verebilirler KG86PAWC0N'i.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri