- Bütçe
- 25000
- Marka Model Bilgisi
- Bosch climate
Bosch climate vs LG Pc12sq (12000) Bu iki klima arasında kaldım Sizce hangisi veya 25 k civarında önerebileceğiniz başka klima var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sigma Comfort 12000 BTU bu ürüne bakabklrsiniz daha uygun fiyatlı ve daha verimli olması sebebi ileBosch climate vs LG Pc12sq (12000) Bu iki klima arasında kaldım Sizce hangisi veya 25 k civarında önerebileceğiniz başka klima var mı?
Onu satan bayi yok şehrimdeSigma Comfort 12000 BTU bu ürüne bakabklrsiniz daha uygun fiyatlı ve daha verimli olması sebebi ile
Şehrinizde hangi bayiler var ona göre en uygun olanı bulalımOnu satan bayi yok şehrimde
Bu ikisinden hangisini önerirsinizSigma Comfort 12000 BTU bu ürüne bakabklrsiniz daha uygun fiyatlı ve daha verimli olması sebebi ile
Arçelik LG Bosch Siemens bekoŞehrinizde hangi bayiler var ona göre en uygun olanı bulalım
Bosch cilimate olablir midea üretimi güzeldir grupta kullanan arkadaşlar memnunArçelik LG Bosch Siemens beko
Zaten bende Bosch düşünüyordum ama LG de wifi olması kafamı karıştırdı.Bosch cilimate olablir midea üretimi güzeldir grupta kullanan arkadaşlar memnun
İkisi de üzmezZaten bende Bosch düşünüyordum ama LG de wifi olması kafamı karıştırdı.
Lg özellik bakımından iyi ama bir türlü kompresör değerlerini bulamadım muhtemelen düşük kalorili kompresör olabilirZaten bende Bosch düşünüyordum ama LG de wifi olması kafamı karıştırdı.
Evet 12000 lik düşünüyorum Ben Bosch klimayı alayım o zaman klima daha iyi olsun da wifi olmasa da olur.Lg özellik bakımından iyi ama bir türlü kompresör değerlerini bulamadım muhtemelen düşük kalorili kompresör olabilir
ama Bosch un kompresör değerleri güzel hocam pişman etmez
Btu konusunda net 12 btu lazım demi
Ekli dosyayı görüntüle 16655
Hayırlı olsun şimdiden alınca size zahmet fiyat ve klima hakkında geri dönüşlerinizi yazın hocamEvet 12000 lik düşünüyorum Ben Bosch klimayı alayım o zaman klima daha iyi olsun da wifi olmasa da olur.
Tamam yazarım hocamHayırlı olsun şimdiden alınca size zahmet fiyat ve klima hakkında geri dönüşlerinizi yazın hocam
Biz climate dedikce sen lg diyorsunArkadaşlar LG 12 btuya peşin 28 taksit 31 dedi sizce alayım mi
Klima net olarak kaç m2 odaya takılacak?Arkadaşlar LG 12 btuya peşin 28 taksit 31 dedi sizce alayım mi
Hocam 1 Bosch bayisi var onda da yokmuş mecbur LGye kaldım ya da bimde tcl varmış.Biz climate dedikce sen lg diyorsun) aynen al hocam
Arkadaşlar LG 12 btuya peşin 28 taksit 31 dedi sizce alayım mi
Daha bide indirimli hali bu
Yakın olan büyükşehirden al. Onlar servise gönderir servis kurmaya gelir.Daha bide indirimli hali buKüçük sehirde yaşamanın zorlukları işte
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.